Čia tokie kitokie agurkai.nors ir tų turiu,įsivaizduojat ir pomidorų.mama atvežė ir įkišo į šiltnamį.tai vyras ein laistyt.sakė,kažkas jau yra. Reiks kada nosį įkišt.🤣
Haha, sakei nebus siltnamio
As tai noriu ismokt masina siut. Ir noriu butent ypatingo modelio siuvimo masinos.
Esu jau va pora uzuolaidu uzuolaidom padarius is medziagos.
O seimininkavimas tai ekonomika,stilius ,galu gale savo noru igyvendinimas. As va visada norejau itin placiu mastu experimentuot su vynuogiu fermentacija, augint egzotiskus augalus ne vazone. Beje vakar man petuniju uzdovanojo. Kvepia labai ,kas keista. Gal i vazona. Nes is esmes vazonai tai amzinas laistymas.Tiesa maciau kazkas tapetu kliju deda i substrata,kad nedziutu taip greit. Bet cia fb maciau ,nebutinai tai tiesa.
Buna tokios kaip zele granules
O tu zinai ,kad riesutmedis isskiria joda i ora. Na bent turetu. O jodas labas sveika. Dar didelis medis isskiria daug oxidzeno,suteikia dideli pavesi ir siaip tai as uz medzius.
Ir prisiminiau ,pas jus gi civilizacija,ir net medziu inspektoriu as pazistu ,na pazinojau ,reiks pasitikslint ar gyvas. Mano sesuo net del debiliskos karklu tvoros bauda gavo. Su visom pazintim ir karklo verte.
Aš dar kitą turiu, o šis labai triobą pradeda gadint.