Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Poryt atostogos!!!nežinau,ką čia veikt reiks.bet vien mintis,kad galėsiu apie darbą negalvit,nesirūpint ir nesijaudint,jau kažkokia pasaka.

Atsakyti

O ką dabar gero už tą auklėjama klase moka? Nes kažkada tai lb mažai būdavo, palygint su įdedamu darbu ir skiriamu laiku. 

Atsakyti

GAILE*, 28 Bir 2020 - 13:01, parašė: O ką dabar gero už tą auklėjama klase moka? Nes kažkada tai lb mažai būdavo, palygint su įdedamu darbu ir skiriamu laiku.
dabar daugiau.bet ne tiek,kad labai viliotų.etatinis  gi dabar.valandų prirašo,programų visokių,neinterptetuojant,viską reik ir atlikt ir gale metų pagrįst ką ir kiek tu nuveikei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 12:12

Baseiną norim pirtk kieme,bet tokį ,kad patys dar šikną įkištumėm.ą🤣

Atsakyti

dabar daugiau.bet ne tiek,kad labai viliotų.etatinis  gi dabar.valandų prirašo,programų visokių,neinterptetuojant,viską reik ir atlikt ir gale metų pagrįst ką ir kiek tu nuveikei.

Tai nesutik. Gi čia klasikinė viršininko manipuliacija - tu tokia gabi, protinga faina blabkabla, davai dar padirbk papildomai 🤣

Nzn, man tai neimponuoja tokie komplimentai. Netikiu kad jie nuoširdūs. Nes jie yra ne šiaip už nieką ir nieko nesitikint. O su tikslu apkrauti darbais

Atsakyti

Optimizmo pilnos kelnės, gyvenimas gražus. :D 

Nieko,  Intemora, ruduo ateis niekur nesidėjęs, su daug gerų vaikučių mielų snukučių. Tada skaitysim kitokius tekstus. Dabar dar gali  paišsidirbinėt. :D​ 

Atsakyti

GAILE*, 28 Bir 2020 - 13:18, parašė: Tai nesutik. Gi čia klasikinė viršininko manipuliacija - tu tokia gabi, protinga faina blabkabla, davai dar padirbk papildomai 🤣 Nzn, man tai neimponuoja tokie komplimentai. Netikiu kad jie nuoširdūs. Nes jie yra ne šiaip už nieką ir nieko nesitikint. O su tikslu apkrauti darbais
Tai negi galvoji,jad aš šito nesuprantu.aišku,kad taip.bet taip geriau,nei ,kad bartų,priekaištautų,papeikimus rašytų ir norėtų atsikratyt,o to mačiau per gyvenimą sočiai.tfu tfu tfu ant kitų.🙄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 12:25

Alta, dar graikišką kokių 7m. naikinsim, bo šiukšlynas nuo jo nerealus, riešutų nėra,o jei būna užsimezgę, voverės nuraško.

Atsakyti

Tai nesutik. Gi čia klasikinė viršininko manipuliacija - tu tokia gabi, protinga faina blabkabla, davai dar padirbk papildomai 🤣

Nzn, man tai neimponuoja tokie komplimentai. Netikiu kad jie nuoširdūs. Nes jie yra ne šiaip už nieką ir nieko nesitikint. O su tikslu apkrauti darbais

Gaile, o kaip tau su verslu pačios sekasi? Tikiuosi, gerai.

Pas mane jau vakar vakare kaimynas atėjo, su prašymu įmonę tvarkyt. Net nežinau iš kur žino. O ir nesako.

Atsakyti

Man viskas normaliai, kaip ir tikėtasi. Po mėnesio manau negali spręst ar sėkminga bus 

Atsakyti

Optimizmo pilnos kelnės, gyvenimas gražus. :D

Nieko,  Intemora, ruduo ateis niekur nesidėjęs, su daug gerų vaikučių mielų snukučių. Tada skaitysim kitokius tekstus. Dabar dar gali  paišsidirbinėt. :D​ 

Nu gi liepe cia burbulines agurkus augint, kad pinigu butu, tai stengiasi zmogus.  :D​ Jums niekad neitiksi. 

Atsakyti

*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 13:46, parašė: Nu gi liepe cia burbulines agurkus augint, kad pinigu butu, tai stengiasi zmogus. :D​ Jums niekad neitiksi.
Čia tokie kitokie agurkai.nors ir tų turiu,įsivaizduojat ir pomidorų.mama atvežė ir įkišo į šiltnamį.tai vyras ein laistyt.sakė,kažkas jau yra. Reiks kada nosį įkišt.🤣
Atsakyti