Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad jau nebelabai ir karšta.mes gi kantrios lietuvės.🤣

Pas mane tai karšta dar žiauriai. 

Ne tokios ir kantrios kai kurios, jau nervai nuo karščio išsilyde, akivaizdu 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 28, 17:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72676258" data-time="1593354735"><div><p>Ne nepamiršau, ką galvoju, tą rašau, bet nu negaliu, kai ant vieno taip pradeda varyt, nes ir jos tiesos yra, žmogus kitoks, vertina darbą, mes taip mes, kitokios, patogumo žmonės, ir tai nėra blogai, patyliu, nes nu kaip ale draugės, bet man *****, galiu pliektis su kuo noriu , nei aš už tave, nei aš už altą</p></div></blockquote><p>Nu tai va, tai visos rasom, ka galvojam. Ir nafik kist profesijas, issilavinimus ir kt? </p>

Bet tau tai neužkliūna, kol nepaliečiama intermona
Atsakyti

GAILE*, 28 Bir 2020 - 17:49, parašė: Pas mane tai karšta dar žiauriai. Ne tokios ir kantrios kai kurios, jau nervai nuo karščio išsilyde, akivaizdu
Kažkaip vėjas pučia,norėjau eit maudytis prie upės,bet abejot pradėjau.
Atsakyti

Siaip tikrai planuoju nupirkt kokius 5 kg braskiu braskiu ir bent 4 susaldyt, nes pas tevus praktiskai nera.

O zemuoges pardavimui renku :)

Maniskiai baigia ju atsivalgyt

Atsakyti

Bet tau tai neužkliūna, kol nepaliečiama intermona

Nes ant jos del to amzinai varoma, ir tu siandien uzvarei. 

Atsakyti

Na, masinos termometras rode 27. Ne taip karsta kaip vskar 31, bet kaaaarsta.

Atsakyti

Jokio karscio cia siandien. Dabar isvis atveso, kol pavalgem. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 28, 18:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72676265" data-time="1593355765"><div><p>Bet tau tai neužkliūna, kol nepaliečiama intermona</p></div></blockquote><p>Nes ant jos del to amzinai varoma, ir tu siandien uzvarei. </p>

Ne, tik pasidomėjau, nes tikrai nekviesčiau ant supuvusių braškių net juokais.
Amadėjos kantrybė ir tolerancija jau senai stebina, bet mes skirtingi ir tai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 28 birželio 2020 - 17:17

Seli po 3 val uogavimo miske pavargt normalu, ypac, jei karsta. 

As vakar po 2 val zemuogiavimo pievoj jau sakiau sakes :D

Siand.tai sau medali uzsikabinau uz toki darba kai numigus tik nepilnas 2 val :D

Atsakyti

Aš ne nekviečiau nieko. ji pajuokavo,aš irgi ,o kadangi jos tikrai supuvusios,tai taip ir gavosi.

Iš vis parašiau,kad samdom meistrus,iš kart buvau užsipulta ir aš ir vyras,vat taip iš oro.

Atsakyti

Ne, tik pasidomėjau, nes tikrai nekviesčiau ant supuvusių braškių net juokais. Amadėjos kantrybė ir tolerancija jau senai stebina, bet mes skirtingi ir tai gerai.
Nu tai negi neaiskus konkretus jumoras? Neikertu, kas cia izeidziamo... ir savo vaikams taip pasakyciau, jei klaustu del braskiu, o pas mane jos kai papuvusios butu... 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 28 birželio 2020 - 17:25

Amadėja*, 28 Bir 2020 - 18:22, parašė: Seli po 3 val uogavimo miske pavargt normalu, ypac, jei karsta. As vakar po 2 val zemuogiavimo pievoj jau sakiau sakes :D Siand.tai sau medali uzsikabinau uz toki darba kai numigus tik nepilnas 2 val :D
Tai kiek užsidirbt manai?o kaip pardavinėsi? Internetu?
Atsakyti