Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Per val., bet daugiau 2 val nesu rinkus, nes lb.karsta.

Sunkus darbas. O dar uodų kiek

Atsakyti

Madam pareis veliau, 28 Bir 2020 - 09:37, parašė: Teisingai, Intemora, geriausiai nieko nemokėt ir nenorėt išmokt, turėt abi kaires rankas ir t.t. Man, pvz., mano vyras tuo ir imponuoja, kad ir pasamdyt gali, ir pats padaryt, o ne koks žąsinas yra, kur vinies įkalt nemoka. Aišku, mes, su tavo pasaulio supratimu, prasilenkiam ir stipriai. Neduok dieve, netekus vyrų, , tu - ne.
Nu va čia atsakymas į tai,kad mano vyras nešpakliuoja,o aš nemezgu.bet pasirodo,kad nieks čia nemezga,nekonservuoja,nenerianes nereikia,reikėjo -mezgė ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 18:03

Nainai, 28 Bir 2020 - 18:54, parašė: O tai čia nuostabu? Man tai ne
Man tai irgi ne,bet jei aš nusipirkčiau,tai kuo būčiau išvadinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 18:04

Man tai irgi ne,bet jei aš nusipirkčiau,tai kuo būčiau išvadinta?

Keisk į braškes 😀

Atsakyti

Tinginiai,tingi patys pasirinkt🤣
Vln tai ne, bet kai sedi kokioj sodyboj, tai tinginiai :D  yoac, jei saukia, kad brangu...:D

Mano mazas mazas sugebejo prisirinkt pose stiklines su pienu valgyt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 birželio 2020 - 18:08

GAILE*, 28 Bir 2020 - 19:06, parašė: Keisk į braškes 😀
Kad supuvusios🤣
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 06 28, 19:02)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72676047" data-time="1593326234">Madam pareis veliau, 28 Bir 2020 - 09:37, parašė: Teisingai, Intemora, geriausiai nieko nemokėt ir nenorėt išmokt, turėt abi kaires rankas ir t.t. Man, pvz., mano vyras tuo ir imponuoja, kad ir pasamdyt gali, ir pats padaryt, o ne koks žąsinas yra, kur vinies įkalt nemoka. Aišku, mes, su tavo pasaulio supratimu, prasilenkiam ir stipriai. Neduok dieve, netekus vyrų, , tu - ne.</blockquote> Nu va čia atsakymas į tai,kad mano vyras nešpakliuoja,o aš nemezgu.bet pasirodo,kad nieks čia nemezga,nekonservuoja,nenerianes nereikia,reikėjo -mezgė ir tt.

Buvo laikas ir mezgiau ir oho kokius megztinius sūnui, ir koncervavau, ir auginau, ir ravėjau. Viską žinau , nu ir ką , dabar galiu ir be to, ir man gerai, ir ***** kas ką galvoja, bet kitų žmonių darbą vertinu ir gerbiu.
Atsakyti

Sunkus darbas. O dar uodų kiek
Pievose labiau skruzdes ir gyliai :) zoles visokios, visas kojas ir rankas susibraiziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 birželio 2020 - 18:12

Amadėja*, 28 Bir 2020 - 19:07, parašė: Vln tai ne, bet kai sedi kokioj sodyboj, tai tinginiai :D Mano mazas mazas sugebejo prisirinkt pose stiklines su pienu valgyt :D
Bet jei tau tie tinginai moka už tavo uogas? O kas vilniuj? Pavažiuoji su kur į kokią nuošalesnę vietą ir rink sau,bet jei visi taip galvotų,tai kas pirktų?
Atsakyti

Bet jei tau tie tinginai moka už tavo uogas? O kas vilniuj? Pavažiuoji su kur į kokią nuošalesnę vietą ir rink sau,bet jei visi taip galvotų,tai kas pirktų?

Tai nereik saukt, kad brangu, nes kaimuose tokiu pilna :D

As ten net nebandziau parduot tokia kaina, nesuprastu :D

Atsakyti

Tai kas sako,kad reik negerbti žmonių darbo? Tai ką mes netikėliai be meistrų darytumėm?va kur mano  vyrui ropštis reiktų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 18:15

Amadėja*, 28 Bir 2020 - 19:12, parašė: Tai nereik saukt, kad brangu, nes kaimuose tokiu pilna :D As ten net nebandziau parduot tokia kaina, nesuprastu :D
Tai jiems nereikia.apseina.🤣 Kam reikia,tas perka.
Atsakyti