Esu,mano skaniausios ir labai sveika.skaičiau,kad užrenka stikkinės,kad netams užtektų kažko,gal geležies.daug šiemet,važiuosiu į sodą,dar parinksiu.
Kai ruošiausi į darbą, ryte buvo taip gaivu, galvojau gera diena laukia. Kol susiruošiau, 10 kartų suprakaitavau kaip arklys, plaukuosena prilipo prie galvos.
Uogas esu rinkus sau, ne pardavimui. Kažkada uogienes viriau iš mėlynių, bet jau žemuogių tai nei už tiek prisirinkus nepardavinėčiau. Sukdavau su cukrum, dėdavau į mažus stiklainiukus, vaikas valgydavo visą žiemą. Ir mums užtekdavo.
Vertingas dalykas, turint vaikų, kam pardavinėt? Žiemą už tuos eurus to paties nenusipirksi.
Na, gal truksta pinigu. As irgi neparduociau, jei jau rinkciau, vargciau.
Na, gal truksta pinigu. As irgi neparduociau, jei jau rinkciau, vargciau.
Pinigų niekam per daug nebūna, faktas.
Šiaip tegul Amadėja nesupyksta, bet ji man toks vergaujančios, nešiuolaikinės moters prototipas.
Viską po šapelį į šeimą. Apie save negalvodama. Taip ardavo gal mūsų močiutės.
O apie save pagalvoti gal irgi reikia.
Gal aš neteisingai matau situaciją, bet kai Amadėja rašo dariau tą, aną, vis galvoju, kur vyriškas vaidmuo šitoje šeimoje? Pšeprašam.
Tai gal į save investuos🤣 Šian manęs paklausė,gal atostoginius investuosiu į remontą.ne sakau,į save🤣
Tai gal į save investuos🤣 Šian manęs paklausė,gal atostoginius investuosiu į remontą.ne sakau,į save🤣
Amadėja į save? Nelabai tikėtina.
O tu tai jos antipodas. Bet šiuo atveju tai aš už tai, kad ir savęs nereikia pamiršti. Jei mes savęs nemylėsim, tai kas mus mylės...?
Nu taip.😁 Nesu aš jau toks antipodas.stengiuosi dėl šeimos,dėl kitų,tik rašau ne taip.taip lengviau 🙂
Amadėja tokia darbšti,tai gal 10 hektarų apeina ,tai lieka ir vaikams🙂
Čia ne apie amadėja.
Aš apie save dabar.jei nedirbčiau,jausčiausi blogai ir rinkčiau tas uogas pardavimui.
Amadėja tokia darbšti,tai gal 10 hektarų apeina ,tai lieka ir vaikams🙂
Čia ne apie amadėja.
Aš apie save dabar.jei nedirbčiau,jausčiausi blogai ir rinkčiau tas uogas pardavimui.
O tai nesijaučia kaip sudaužyta kitą dieną nuo tų 10 ha apėjimo?
Jei nedirbčiau, manau, mane mb paremtų bei išlaikytų, kol ieškočiau darbo. Nereikėtų ropoti keliais po tuos žemuogynus. Nebent sau.
Ir tu, Intemora, nemanau, kad eitum pardavinėti agurkus ar žemuoges.
Aš, kai pagalvoju, kažkada irgi per daug stengiausi. Stuburo bėdos prasidėjo ties kokiu 30-mečiu. Nes kažką tampyt tada, kad ir sunkius pirkinių krepšius, atrodė normaliai. O dabar turiu, ką turiu.
Nu kad Amadeja sake, kad darbo nesiesko. Tai ka zinau, nusibosta gi namie, o ir norisi koki eura uzsidirbt..
Kažką gaovočiau,ieškočiau darbo,vaikus prižiūrėčiau,vedžiočiau,kažkaip pas mus šeimoj sunkiai įsivaizduojama nedirbanti moteris,o ir pati nenorėčiau.
Rinkčiau tas uogas,bu jei jau nieko nieko daugiau nebūtų, bet dėl "dasidurt "tikrai ne.juk galėčiau pvz dabar,atostogos,bet tie eurai mane greičiau susargdi tų,nei laimės suteiktų.😁