Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ne, geriau uogas rinkt, nei vaikus priziuret :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 29 Bir 2020 - 15:51, parašė: Nu ne, geriau uogas rinkt, nei vaikus priziuret :D
Geriau vaikus.lengviau fiziškai.jie ten pamiega,pažaidžia,o karštyje ropot keliais,tupinėt,ne....aišku,reiktų tai reiktų.
Atsakyti

Kol perskaičiau, kaip senais laikais :D 

Pasisakysiu vėliau, jei rasiu minutėlę kokią, nes maniškė tai nemiega per šituos karščius ilgiau nei pusvalandį 😬

Atsakyti

Tai sitaip gerai zemuoges uzderejo? Nesu gyvenime ju rinkus, tik melynes ir avietes. 

Visada kazkiek buna ju :)

Atsakyti

Na, gal truksta pinigu. As irgi neparduociau, jei jau rinkciau, vargciau. 

Tai, kad perdaug :)

Visas ziemas saldikly buvo kaip ir melyniu, avieciu, gervuogiu, spanguoliu, braskiu, dar kokiunors serbentu. 

Ir siemet susisaldysiu pora ltr.

Atsakyti

Pinigų niekam per daug nebūna, faktas.

Šiaip tegul Amadėja nesupyksta, bet ji man toks vergaujančios, nešiuolaikinės  moters prototipas. 

Viską po šapelį į šeimą.  Apie save negalvodama. Taip ardavo gal mūsų močiutės.

O apie save pagalvoti gal irgi reikia.

Gal aš neteisingai matau situaciją, bet kai Amadėja rašo dariau tą, aną, vis galvoju, kur vyriškas vaidmuo šitoje šeimoje? Pšeprašam.

Nu jis dirba ir stato nama.

As kaip tik sia vasara daug poilsiauju :D

3kart su vaikais kaime buvau po keleta d.,pajury keliom val su mb. Visa idegus :D

Reik gi kazka ir uzsdirbt, kazkaip nors nesiskundziu: gaunu pinigu kai reik (dantistams, kirpyklai ir pan.).

Atsakyti

Nu ne, geriau uogas rinkt, nei vaikus priziuret :D​ 

Uoj, šimtu procentų sutinku. :D​ 

Atsakyti

Na, cia cia  paziuresi... Uogaut - sportas :)

Atsakyti

Uogaut tai ka, atsakomybes nulis. Kiek save uzmotyvuoji, tiek uogauji. Padarai pertrauka, pasedi, paguli, pauogauji.... o su vaiku ir atsakomybe, ir vargas.. 

Atsakyti

Dirba Amadejos vyras daug, darbe, paskui po darbo, nevarykit. 

Atsakyti

Uogaut tai ka, atsakomybes nulis. Kiek save uzmotyvuoji, tiek uogauji. Padarai pertrauka, pasedi, paguli, pauogauji.... o su vaiku ir atsakomybe, ir vargas.. 

Ir uogaut lb.sveika psichologiskai.o vaikai.....

Atsakyti

*** Sėlija, 29 Bir 2020 - 17:32, parašė: Uogaut tai ka, atsakomybes nulis. Kiek save uzmotyvuoji, tiek uogauji. Padarai pertrauka, pasedi, paguli, pauogauji.... o su vaiku ir atsakomybe, ir vargas..
Nu jau nesu tokia žiopla,kad kažkas vaikui atsitiktų,gi ne krokodilas.su juo nepavargčiau tiek. O uogaut ,tai maN vLandos užteko,daugiau nenoriu.su vaikais man daug daug lengviau.

Vaikas miega,gal kokioj smėlio dėžėj pasikapsto,tu fiesiog būni šalia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 birželio 2020 - 16:45