Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na, juk nemieruosi, kuris ten daugiau pastangu ideda. Svarbu, gyvenasi ir gerai. As isvis pastangu nededu, tiesiog elgiuosi, kaip man atrodo reikia ir tiek.Nafik ta seima, jei tik stangos  ir stangos. 

Atsakyti

Vat blin kai dejau pastangas, viriau, kepiau triskart dienoj, tempiau maisus po darbo is krautuves, tada viskas baigesi sudinai. Nieks nevertino. Zo, geriausiai but savim, arba gyvensis, arba ne. Niekam nafik tu pastangu nereik. 

Atsakyti
Tai ir yra absoliutas - tesiog gyventi ir tesiog gera.
Dabar tai zinom , bet ne 18.O pastangu niekas nevertina,todel tenka ieskot su kuo tesiog gyvenasi.
O siaip tai cia pinot pradejo ,su savo importiniu vyru.Visokie laikas seimai,santykiu puoselejimas. Nebuvo sovietmeciu tokiu pramoniu.Buvo kitu dalyku,bet siela ir santykiai tai jau laimes dalykas.Kam jau pasiseke ,tam pasiseke.
Atsakyti

GAILE*, 30 Bir 2020 - 18:37, parašė: O kiek jūs su exu laiko buvot kartu?
Nuo 17 iki beveik 19.
Atsakyti

Taip. Jeigu zmones dera vienas su kitu, tai tiesiog dera. Ir neskaiciuoja kod, kas kiek kur pasistenge.Ir gaki vyro menesiais namie nebut, nedings nri meile, nei pasiilgimas. O gali kasdien trintis, ir kils erzelis.  "Šit" visi tie plepalai... 

Atsakyti

Vat blin kai dejau pastangas, viriau, kepiau triskart dienoj, tempiau maisus po darbo is krautuves, tada viskas baigesi sudinai. Nieks nevertino. Zo, geriausiai but savim, arba gyvensis, arba ne. Niekam nafik tu pastangu nereik. 

Nes tą darei tik tu. O exas nesistengė. Todėl ir sakau kad vienos moters gerų norų nepakanka 

Atsakyti

Mergos.

Kuri čia trešnes vandenyje pasūdytam mirkė, kad kirminai kažkokie išplauktų? Mirkiau, mirkiau, nei vienas kirminas nepasirodė. Užtai trešnės tapo bjaurios, vandeningos. Paskui kiekvieną pjausčiau, jokių kirminų nei vienoj neradau. Nei vieno, o 1 kg trešnių šuniui ant uodegos. Ot, kad aš skaityčiau mandrus patarimus.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 06 30, 18:46)
<p>Mergos.</p><p>Kuri čia trešnes vandenyje pasūdytam mirkė, kad kirminai kažkokie išplauktų? Mirkiau, mirkiau, nei vienas kirminas nepasirodė. Užtai trešnės tapo bjaurios, vandeningos. Paskui kiekvieną pjausčiau, jokių kirminų nei vienoj neradau. Nei vieno, o 1 kg trešnių šuniui ant uodegos. Ot, kad aš skaityčiau mandrus patarimus.</p>

Cia ne patarimai , o miesto legendos.Juk sakiau ,kad kirminu teoriskai gali but tik ekologiskose.Dabar galvoju , o pesticidai numirksta kiek nors ar ne? Beje kaulavaisiu geris ju kauliukai.
Atsakyti

Dabar tai zinom , bet ne 18.O pastangu niekas nevertina,todel tenka ieskot su kuo tesiog gyvenasi.
O siaip tai cia pinot pradejo ,su savo importiniu vyru.Visokie laikas seimai,santykiu puoselejimas. Nebuvo sovietmeciu tokiu pramoniu.Buvo kitu dalyku,bet siela ir santykiai tai jau laimes dalykas.Kam jau pasiseke ,tam pasiseke.

"tesiog" yra "tiesiog".

Ko vėl pinot užkliuvo. Nieko nesakiau, kaip tik sakiau, kad mėgstu pabūt viena ir kad SAVE reikia mylėt. O apie Amadėją rašiau, kad vyro šeimos gyvenime nelabai yra. Tai nereiškia, kad siūlau zulintis kiaurom dienom kartu.

Moteris turi save mylėt ir mažiau šokinėti apie diedus. 

Iš viso jokių patarimų aš niekam neduodu. It teorijų nekuriu.  

Atsakyti

Cia ne patarimai , o miesto legendos.Juk sakiau ,kad kirminu teoriskai gali but tik ekologiskose.Dabar galvoju , o pesticidai numirksta kiek nors ar ne? Beje kaulavaisiu geris ju kauliukai.

Dėl trešnių nežinau, bet salotas numirkau truputį soduotam vandenyje. Irgi miesto legenda? Skaičiau kažkokį straipsnį. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 06 30, 19:06)
O siaip tai cia pinot  pradejo ,su savo importiniu vyru.Visokie laikas seimai,santykiu puoselejimas. Nebuvo sovietmeciu tokiu pramoniu.Buvo kitu dalyku,bet siela ir santykiai tai jau laimes dalykas.Kam jau pasiseke ,tam pasiseke.

Ištekėjau 18, pažystama nuo 17 ir nifiga negaliu pasakyt, oyst ir pasisekė, išgyvenom, to ko eilinė pora neišgyvena ir gyvenam ir galiu pasakyt mylim, čia nepasisekėme esmė, aš sakyčiau meilėje, bet jūs senos tarkos ja nebetikit
Atsakyti

Mergos.

Kuri čia trešnes vandenyje pasūdytam mirkė, kad kirminai kažkokie išplauktų? Mirkiau, mirkiau, nei vienas kirminas nepasirodė. Užtai trešnės tapo bjaurios, vandeningos. Paskui kiekvieną pjausčiau, jokių kirminų nei vienoj neradau. Nei vieno, o 1 kg trešnių šuniui ant uodegos. Ot, kad aš skaityčiau mandrus patarimus.

Reikia pusvalandi, visai ne vandeningos. Kiek tu mirkei? 

Atsakyti