Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

tu cia taikliai. 

Atsakyti

Pagalvojau,gal jau tarnaitės pasakojimas yra?naujas sezonas.pernai tokiu laiku jau žiūrėjau.

Atsakyti

Pagalvojau,gal jau tarnaitės pasakojimas yra?naujas sezonas.pernai tokiu laiku jau žiūrėjau.

Įmesk nuorodą jei rasi, prašau 

Atsakyti

skanaus :)

Atsakyti

Blogos naujienos.rusų komentaruose rašo,kad dėl koronos sustabdytas filmavimas.....liūdna.

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 06 30, 12:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72676937" data-time="1593502478"><div><p></p><p>Seniau pergyvendavau, budavo kazkaip nejauku be jo i kaima, o dabar viskas normaliai biggrin.gif</p><p>Yra jis toks koks yra. </p><p>Ne modeliuose bedos realiai, o zmoniu nemokejime palaikyti santykius (arba neteisingame pasirinkime). Su situo vyru kazkaip man nera lb. sudetinga. Yra tu priciudu, bet visumoje toks visai sugyvenamas zmogus smile.gif</p></div></blockquote><p>Bet palaikyti santykius turi abu stengtis. Ne vien moteris</p>

Bet moterys pastabesnes ir sumanesnes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2020 06 30, 16:04)
<p>skanaus smile.gif</p>
<p> </p>
<p></p>

Va. Netingine smile.gif
Atsakyti

Būk tu kokia nori,va kokia puiki esi.ir gaspadinė ir nuolanki ir uždarbiautoja.įvertino tavo ex tai? Aš nei pusės gaapadinės pareigų neatlieku ir nieko nepastebiu.nu ir gyvenam abu su savo pričiūdais 20metų.tiesa abu ne gaspadoriai.😁

Gal todėl.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 birželio 2020 - 16:43
Intemora,tu irgi turi exa.
Atsakyti

Aš daug exų turėjau iki 20 metų.tas vienas iš jų.ne tiksliau man buvo 18.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 birželio 2020 - 16:53

Ai,tiesa.buvau sutikus bendrą pažįstamą prieš pora metų,sakė,kad prasigėrė. Ir pas mamą tebegyvena.buvo vedęs ,bet išsiskyrė.

Atsakyti

O kiek jūs su exu laiko buvot kartu?

Atsakyti

Bet moterys pastabesnes ir sumanesnes smile.gif
Papildyta:

Va. Netingine smile.gif

Žinau kad visokios -esnės, bet vistiek jų vienų pastangų puoselėti santykius negana. Nes šeimą kuria 2 žmonės, o ne 1 moteris 

Atsakyti