Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai tiksliai nieks nenustatys. Bet aš taip tiesiog galvoju. Man atrodo logiška. Pas mus giminėje, nei pas exa, nieks neturi virškinimo trakto bėdų. Tai paveldėjimo neturėtų būt. 

Bet ir apskritai imant, nu kam save apsikeaut tais košių marmaliavimais, kol nėra reikalo. Negi rimtai nėra įdomesnių dalykų 

Atsakyti

Kristij, tu gal zakopanej?

Atsakyti

Seli, o kas del tos tavo drauges, tai  neturetu gerai jaustis...

Snekejom siandien. Sake, jau dzim. Pati uzsukus dabar romana su kazkokiu kaunieciu. Tai biski skraido... 

Atsakyti

Aš taip manau. Rimtai 

Tai siūlo pagal savo nuomonę ir supratimą. Ne pakenkti norėdami, o taip kaip galvoja, kad reikia. Bet tai nebūtinai tiesa

As manau, kad siulo pagal naujausia medicinos zodi. Ypac jauna gydytoja. 

Atsakyti

Jo...as Zakopanej :)

Atsakyti

As manau, kad siulo pagal naujausia medicinos zodi. Ypac jauna gydytoja. 

Kadangi man neaktualu, tai nesigilinsiu koks šiandien tas naujausias žodis. Bet jaunas gydytojas dar nereiškia visiškai nieko, kas liečia naujoves ir kompetencijas. Vienodai grybauti gali bet kokio amžiaus 

Atsakyti

Na taip... mokytojai grybauja, gydytojai grybauja... ko stebiesi paskui, kad negerbia? Nes negerbi pati pirmoji. 

Atsakyti

Na taip... mokytojai grybauja, gydytojai grybauja... ko stebiesi paskui, kad negerbia? Nes negerbi pati pirmoji. 

O tu nori pasakyt kad visi tobuli ir nieks negrybauja?

Atsakyti

O tu nori pasakyt kad visi tobuli ir nieks negrybauja?

As noriu pasakyt, kad visi daro klaidas.

Bet cia yra elementarus dalykas, apie ka mes diskutuojam, ir netikiu, kad seimos gydytoja va taip saudo is oro. 

Atsakyti

As noriu pasakyt, kad visi daro klaidas.

Bet cia yra elementarus dalykas, apie ka mes diskutuojam, ir netikiu, kad seimos gydytoja va taip saudo is oro. 

Matai, o man atrodo elementaru kad 4 mėn kūdikis be mėsa turi valgyt, o mp

Atsakyti

https://vaikumityba....esos-kudikiams/

va, visur ta pati raso apie mesa. 

Atsakyti

Skaityk

https://www.tavovaik...nojote-iki-siol

Atsakyti