Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano vyresneliui sovietmečio kartos gydytoja lygiai taip liepė. Rezultatas, kad vienintelės jo ligos yra susiję su virškinimu 😀. 

Mazius iki 8 mėn beveik vien mp valgė. Nu biski virtų daržovių pradėjau nuo 6 mėn. Niekada nėra turėjęs jokių virškinimo problemu. 

Aš tai neduočiau tikrai tokiam amžiuje mėsos 

Atsakyti

Tai gelezies truksta, nu. 

Atsakyti

Bet kad netrūksta, tik prie žemesnės normos ribos kaip supratau 

Atsakyti

Nu nesąmonė čia, jei vaiko svoris normalus, kokia prasmė nuo 4 mėn virt kažką. Aplamai tai prasilenkia su logika, duot kieta maistą nors nėra dantų. Kažkoks ėjimas prieš gamtą. Nesusiformavęs dar virškinimo traktas visai. 

Na, zinok, mano vaikas dar pries 5 men atememe is manes traputi, atsikando ir sukramte :D O dantis isdygo pirmas tik 8 men. Gabaliukais viska valge nuo 7 men.

Atsakyti

Na, zinok, mano vaikas dar pries 5 men atememe is manes traputi, atsikando ir sukramte :D O dantis isdygo pirmas tik 8 men. Gabaliukais viska valge nuo 7 men.

Na tai va pats gal pajautė ko jam reikia 😀

Šiaip ne mano vaikas, tai kaip jau nuspręs, taip maitins mama. Mano nuomone nereik nieko iki 6 mėn, tik mp

Atsakyti

Gamtoj jaunikliai ėst maistą ima, kai dantys išdygsta bent kažkiek. Iki tol tik zinda 

Atsakyti

Buna, tie dantys ilgai nedygsta. Tam yra dantenos ir liezuvis. 

Atsakyti

Gamtoj gyvunai poruojasi tik per morciu. Negi nesuvoki, kad zmogus jau labai nuo gyvuno nutoles?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Buna, tie dantys ilgai nedygsta. Tam yra dantenos ir liezuvis. 

Tiesiog tai atskaitos taškas, nuo kada reikia ne vien pieno. Suvalgyt košę dantų nereikia iš vis. Bet kol dantys nedygsta, tai teoriskai organizmas nepasiruošęs kito maisto virškinti 

Atsakyti

Gamtoj gyvunai poruojasi tik per morciu. Negi nesuvoki, kad zmogus jau labai nuo gyvuno nutoles?  :rolleyes: 

Nu ne, šimpanzės pvz poruojasi ir dėl malonumo. Ir daugiau tokių rūšių yra.

Bet aišku jei lb norisi papildomo darbo, galima užsiimti tų pliurziu gamyba. Bet jokios sveikatos tai neprides tikrai 

Atsakyti

Gamtoj gyvunai poruojasi tik per morciu. Negi nesuvoki, kad zmogus jau labai nuo gyvuno nutoles?  :rolleyes:​ 
Zmogus yra primatas, o tie ne tik del vaiku poruojasi. Ir ne velnio nenutoles, nes instinktai oj kaip ima virsu :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 liepos 2020 - 20:05

Tiesa, as galvojau, kad melynes su banano kazkiek kazmetinukui sveika. Na, ir lb.jam tikdavo ir patikdavo :)

Atsakyti