Amadėja*, 04 Lie 2020 - 09:40, parašė: Nu ne miltu, o smulkiu kruopu. Skani koseBet tai tiesiog košė.
O ne kažkoks rafinyotas ir prabangus valgis,kaip galima būtų pagalvot.
Tikrai ne.nes mes neturėsim niekad tiek pinigų,kad būtų ledas.vieta superinė(tiek gamtos,tiek susisiekimo)r bet kokiu atveju mes gyvenam name.nes jei.būtų tokie reikalavimai,tai iki pensijos svajotumėm. O gyvent tai ir mes turėjom kur.Tai kad jau db jus daug išleidot, o dar kiek išleisit. Žinau ką sakau. Mes gi sodyba su exu sena turėjom, amžinam remonte. Ledas ten niekada nebuvo ir nebus, net to nesiekem ten. Bet pvz pakeist seną stogą kainuoja daug brangiau nei naują det. Tas pats su langais, su viskuo. Taip yra, intermora, nemanau kad tu turi kompetencijos ginčytis čia.
Vienintelis seno namo privalumas, kad gali iškart eit į ji gyvent. Jums tas buvo aktualu, mums nera skubos tuo tarpu.
Tai kad jau db jus daug išleidot, o dar kiek išleisit. Žinau ką sakau. Mes gi sodyba su exu sena turėjom, amžinam remonte. Ledas ten niekada nebuvo ir nebus, net to nesiekem ten. Bet pvz pakeist seną stogą kainuoja daug brangiau nei naują det. Tas pats su langais, su viskuo. Taip yra, intermora, nemanau kad tu turi kompetencijos ginčytis čia. Vienintelis seno namo privalumas, kad gali iškart eit į ji gyvent. Jums tas buvo aktualu, mums nera skubos tuo tarpu.Visai nedaug,pažiūrėjus kiek namai kainuoja.ir neišleisim daugiau nei turim.jau greit ir baigsim.🤣 Kiekvienam savo. Ner nesiruošiu jokio stogo keist.jis yra.mano gyvenimuo ko gero užteks. Tai tą ir norėjau pasakyt ,kad ledo aš negausiu, galiu gaut tik gyvenimą name.ir gavau. Aišku,kad viskas gweiau-naujas stogas,ir tt.bet aš ro negausiu paprasčiausiai.ai langus tai gauaii.du bovi nepakeisri,tai 300eurų.viskas.
Nes jei mes sugalvotume statyt nuo nulio,pradedant sklypu būtent šitoj vietoj,hmm.gal ties pamatais ir baigtumėm.
Aš nuo nulio nenodėčiau.esu nekantri.bet jei turėčiau tam tikrą kiekį pinigų,rasčiau man patinkantį. Nu dabar įsivaizduoju,kiekvieną varžtuką,plytą,vamzduką,kanalizaciją,katilą,samdyt žmones ir tt.kokį namą,pašiūrės nepastatytumėm. O aš čia gyvenu.turiu kiemą,šašlykinę,upę,ežerus ir miesrą,jei noriu.nu neturiu pačių naujausių technologijų ar madų..nu ir ką.iš vis dabar tik už elektrą mokam.50 eurų.
*** Sėlija, 04 Lie 2020 - 10:52, parašė: Nu tai pvz. butumet iseje gyvent i ta buta, kur nuomuojat. Didiji buta pardave. Nu tai iskart uz tuos pinigus +ka dabar investuojat state, t. y. samdytumet statybininkus. Nu dezute jau butu.tai ir būtų ta dėžutė.labai ilgai.(taip ir vaikai užaugtų)o gyvenam name ir už nuomą pinigus gaunam.ir dar 2kambariuose visi.mergos visos .neįsivaizduoju.🤣
Aš gyvenu čia ir dabar.
Naujo namo didziausias minusas tai aplinka nuo nulio.
Man smagu butu isirengineti nuo nulio.
Bet jau nereikia lygint kainu. Vien sklypai jiek kainuoja...
Nu jo, aplinka tai reik. Dėl to pirkom sklypą prie miško. Kad medžių šalia būtų
Mieste sklypai brangūs, toliau jau ne, apie 500€ už arą tose vietose kur mes statom
Kai pirkau namą.Darbe buvo 2 kategorijos žmonių.vieni_faina,nieko ten nesunkiau ir nebrangiau.
kiti siaubų siaubas,vargų vargas,kiek tvarkymo,koks nepatogumas,kaip kūrent,kaip brangu.aš noriu jau į butą,nepailsiu,tik pjaunu ir tvarkau ir grėbiu ir raviu.nafig ,tai neravėk.jei tau reikia visų šitų gėlių apravėtų,tai man tai jų nereikia.žoliapjovės užtenka man.
Aš nuo nulio nenodėčiau.esu nekantri.bet jei turėčiau tam tikrą kiekį pinigų,rasčiau man patinkantį. Nu dabar įsivaizduoju,kiekvieną varžtuką,plytą,vamzduką,kanalizaciją,katilą,samdyt žmones ir tt.kokį namą,pašiūrės nepastatytumėm. O aš čia gyvenu.turiu kiemą,šašlykinę,upę,ežerus ir miesrą,jei noriu.nu neturiu pačių naujausių technologijų ar madų..nu ir ką.iš vis dabar tik už elektrą mokam.50 eurų.
O vat mums kaip tik lb patinka viską planuoti, ieškoti, organizuoti. MB tai iš vis čia kažkoks hobis. Negali jis be to. Jau pamenu kai ana namą pabaigėm, jis gal po metų jau kitus sklypus ėmė ziurinet 😀
Man tai įrenginėti tik įdomu, nu dar patiko projektą derint