Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu pas  tikrai ne 500 už arą ,sklypų kainos

mums irgi patiktų,tik viskas susiveda į kainą.viską pasvarsčius supratom,kad perkam ką galim ir kažkiek susitvarkom arba neperkam nieko ir laukt nebėr kada.nesigailim.kiekvieną dieną džiaugiamės,kad išdrįsom ir neklausėm visokių gąsdinimų ir pan.

Atsakyti

Nu pas  tikrai ne 500 už arą ,sklypų kainos

mums irgi patiktų,tik viskas susiveda į kainą.viską pasvarsčius supratom,kad perkam ką galim ir kažkiek susitvarkom arba neperkam nieko ir laukt nebėr kada.nesigailim.kiekvieną dieną džiaugiamės,kad išdrįsom ir neklausėm visokių gąsdinimų ir pan.

Matai kiekvienam savo poreikiai iš tiesų. Va MB sūnėnas statėsi namą prie žaliųjų ežeru soduose. Tai pirko seną sodą su būdele, pigiai, už kelis tūkstančius, nugriovė ja ir pasistatė naują, sakė su visais baldais tilpo į 100000. Namas apie 100 kvadratų. Čia prieš kokius 3 metus. Viską organizavo pats, kai ką pats ir darė. Nu va ir turi namą Vilniuje santykinai nebrangiai 

Atsakyti

Pas mus daugiau kvadratų ir rūsys ir garažas.sklypai tikrai brangūs,tik pažėjau.tai du variantus radau.tai keliasdešimt tūkstančių.tai tik už sklypą tiek,su viltim ir tikėjimu,kad  pavyks,nu aš optimistė,bet ne tiek.nu metų būtų iki 30dar gal patikėčiau.

Atsakyti

Pas mus daugiau kvadratų ir rūsys ir garažas.sklypai tikrai brangūs,tik pažėjau.tai du variantus radau.tai keliasdešimt tūkstančių.tai tik už sklypą tiek,su viltim ir tikėjimu,kad  pavyks,nu aš optimistė,bet ne tiek.nu metų būtų iki 30dar gal patikėčiau.
Gali netikėti. Bet is kur tada statybos toks pelningas verslas, jei pirkti namus pigiau būtų, nei statyti.

Ir ten ne sklypą jis pirko o seną apleistą sodą su mediniu mikro namuku kastuvans ir grebliams. Įsivaizduoju kad ten buvo sabakstynas kai pirko. Todėl ir buvo pigu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 04 liepos 2020 - 10:28

Na mūsų namas iki dalinės apdailos irgi kainuos iki 100. Tai paskui jau žiūri, už kiek sau viduj gali leist plyteles, klozetus ir tt. Gi vidaus apdaila tikrai itin skirtingai gali kainuot. Aš pvz Vilniaus bute plytelės voniai nupirkau už 2,5€ kvadratą. Laminata už 5€. Klozetą pakabinama už 70. Dušo kabina ~200. Baldai iš ikea. Mums viso to buto įrengimas nuo dalinės apdailos 7000€ kainavo. Su viskuo. Pernai čia 

Atsakyti

Statyti tikrai pigiau. Gali pirkti geras medziagas akciju metu, tiesiog reik netinget, nuolat sekt kainas. 

Atsakyti

Gaile, jusu sklypas kazkur uz Karkles, ne? 

Atsakyti

Taip tik atrodo,o kai pradedi visada daug daugiau gaunasi.🙄

Pvz vonios netvarkysim.tik klozetą pasikeitėm.taip ji ten mėlyna ir ne mano skonio,bet ji yra ir nesenai tvarkyta.ne mano skonio,bet tai tokia smulkmena palyginua su tuo ,kad čia namas,o ne butas.net jei man dabar siūlytų prabangų remontą ir grįžt į butą arba nieko nedaryt ir gyvent čia,tai tik čia.

Šiaip ar taip aš vis dar negaliu patikėt,kad man taip nuskilo.praktiškai gyvenimo svajonė išsipildė.

Atsakyti
Atsimenu ,kazkada pirkau plyteliu lietuvoje. Taip ir nesupratau ,kur ten klaida isivele ,zodziu iskrove man tu plyteliu tai tris kambarius isklojo,dar kaimynai biski pasieme. O pirkau tai vienam kambariui. Klausiau kurjerio ar tikrai cia tas mano uzsakymas,nes gi tiek ir tiek mokejau. Tas pareiske ,ne jo reikalas ,iskrove ir isvaziavo.
Atsakyti

Gaile, jusu sklypas kazkur uz Karkles, ne? 

Taip 

Atsakyti
Siandien verdu naujove- agurociu -imbieru dzema.
Paziurejau sensberio sudeti - kukuruzu sirupas ,agurociai ,imbieras ir skonio reguliuotojai.
Verdu is agurociu,citrinu ,imbiriero ir pektino cukraus.Kvepai tai skanniai,ir skonis geresnis nei melionu uogieniu,agurkais netrenkia.
Atsakyti

Statyti tikrai pigiau. Gali pirkti geras medziagas akciju metu, tiesiog reik netinget, nuolat sekt kainas. 

Arba pvz kai perki visus langus o ne po 1, tai didesni %nuderet gali bendroj sumoj, nei vienam langui. Arba jei perki stogo dangą visą, duoda didelę nuolaidą kaminui. Nei kad atskirai tą kaminą pirktum. Arba jei darai santechnikos įvadą į namą, tai traktorius tuo pačiu kasimu lb daug dar ką reikia gali iškasti, pvz visą drenaža, laidus, nei kad atskirai jį reiktų samdyti  kokiam laidui paklot Žodžiu yra tu niuansų, bet reik mastyt tikrai daug, planuot į priekį. Ir aišku klaidos ir kažkokie nuostoliai irgi neišvengiami.

Mums su MB tai čia toks idėjinis daugiau projektas, kad senatvėj gyvent prie jūros. Tai niekur neskubam, kiek truksim, tiek 

Atsakyti