Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

kažin kur visos prapuolusios, vis įsijungiu, pažiūriu, išjungiu. Reiktų kokią temą aktualią rast. Bet korona pabodusi (nors jau vis girdisi, kad kitos šalys vėl griebiasi karantino, nes blogėja situacija), o daugiau pas mane tai aktualiausios PAMPIŲ temos, tikiuosi perskaičius akys niekam neišdegs  :D 

Vaikas užmigdytas, jūs tylios, reikia ir pačiai raustis į kaldras...

Atsakyti

Seli, kaip pas odontologą sekėsi? Man tai ne kažin kaip, kur išrovė negijo, tai vakar užsiuvo, po savaitės traukt siūlus  :blink:  :wacko:​ 

Atsakyti

Antibu jokiu jokiu pavidalu niekad niekur ner pardave...

Tai nereik tau antibu. Kokio furadonino uztenka

Atsakyti

kažin kur visos prapuolusios, vis įsijungiu, pažiūriu, išjungiu. Reiktų kokią temą aktualią rast. Bet korona pabodusi (nors jau vis girdisi, kad kitos šalys vėl griebiasi karantino, nes blogėja situacija), o daugiau pas mane tai aktualiausios PAMPIŲ temos, tikiuosi perskaičius akys niekam neišdegs  :D

Vaikas užmigdytas, jūs tylios, reikia ir pačiai raustis į kaldras...

Kol neatras skiepų ar vaistų, taip ir bus su tuo covid. Tiesiog tai nauja liga, nieks neturi imuniteto, užkrečiamumas didelis. Realiai nėra ką daryt kol kas, tik saugotis. 

Šiaip aplink jau visi atsipalaidave, net medikai daug kur darbe be kaukių. Ir pati būna užsimirštu  :oh:. Blogai

Atsakyti

Tai nereik tau antibu. Kokio furadonino uztenka

Nu jis irgi antibas realiai...

Atsakyti

Seli, kaip pas odontologą sekėsi? Man tai ne kažin kaip, kur išrovė negijo, tai vakar užsiuvo, po savaitės traukt siūlus  :blink:  :wacko:​ 

Gerai viskas. Vaikiuks, kaip suprantu, ramesnis jau? 

Atsakyti

Nu jis irgi antibas realiai...

Ne. Antibakterinis. 

Atsakyti

Ne. Antibakterinis. 

Nu o tai antibai kas yra???

Atsakyti

Tai ir antigrybeliniu gi neisigysi be recepto

Atsakyti

Nu o tai antibai kas yra???

Jau nervini.

Yra ir purskalu gerklei antibakteriniu, tai irgi antibai?

Atsakyti

Antibakterines serveteles irgi antibai?

Atsakyti

Pažiūrėjom filmą"Mirtis jai tinka".kaip dukroms patiko. Kokia meril stryp tam filme graži..o kaip vaidina.esu sužavėta. Mačiau senai senai.kai pati buvau dukrų amžiaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 liepos 2020 - 22:40