Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu jis irgi antibas realiai...

Ne. Nes pagal tokią logiką ir dezinfekantas yra antibai 😃

Atsakyti

Nors jei žiūrėt plačiąja prasme, tai taip ir yra 😀

Atsakyti

Placiaja  prasme tai ir 100 metis diedukas yra potencialus jaunikis. 

Atsakyti

Tiesiog veikimo mechanizmas skirtingas, todėl antibakteriniai maziau veiksmingi sistemiskai, veikia daugiau vietiskai, todėl mažiau šalutinio poveikio organizmui

Atsakyti

Placiaja  prasme tai ir 100 metis diedukas yra potencialus jaunikis. 

Na ne, ir tie ir tie veikia bakterijas. Tiesiog vieni naikina jau esančių sienelę, o kiti stabdo dauginimąsi. 

Atsakyti

Iš tikro gal kokio urinal akut užtektų amadejai nusipirkt  ir meskauogiu arbatos. Toms priemonėms tikrai nereik recepto, o veikia neblogai jei ligos pradžia 

Atsakyti

Tiesiog veikimo mechanizmas skirtingas, todėl antibakteriniai maziau veiksmingi sistemiskai, veikia daugiau vietiskai, todėl mažiau šalutinio poveikio organizmui

Tai todel ir nera antibiotikai, nes veikia vietiskai ir poveikis mazas. 

Atsakyti

Tai todel ir nera antibiotikai, nes veikia vietiskai ir poveikis mazas. 

Na bet gal tikrai db neparduoda be recepto, tvarką sugriežtino. Man pvz Vilniuj rudenį nepardavė teotardo, nors buvo tragiškas astmos priepuolis, atėjau į vaistine visa pazaliavus vos kvėpuodama šeštadienį. Ir ką px jiems nesvarbu, tipo varyk į priėmimą 

Atsakyti

Tai daug ko neparduoda. Bet vistiek ne antibiotiku gauti lengviau.

Atsakyti

Tai daug ko neparduoda. Bet vistiek ne antibiotiku gauti lengviau.

Nu va negavau. Nors tai man pirmos pagalbos vaistas. Kvaila juk dėl recepto į priėmimą važiuoti. Gi čia ne koks narkotikas, kad prievartosi ir kaifuosi savo malonumui 😀

Atsakyti
Blogai ziuriu jum su issilavinimu. Jus ka,antibiotiko nezinot,taigi va is banditu peterburgo
https://en.wikipedia...iki/Lev_Borisov
Atsakyti

Lyg geriau jau. Padeda ta mano turima arbata. Ir tiesiog vandens pageriau vakar nemazai. 

Atsakyti