Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Turiu kažkokį anglišką valiklį, gerai nuima, bet šiaip tvarkytoja išplauna. 

Nu jau žinai ką...

Čia patirties klausia buitiniu klausimu, o ne pasigyrimo, kad tavo tvarkytoja šauni.

reikia paklausti tavo tvarkytojos, vadinasi. :D​ 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 12 Lie 2020 - 19:34, parašė: Ko nenaudojai? Ištraukėjo?
Nu taip.gal kokį kartą kitą ir buvau įjungus,bet šiaip tai ne.dulkes esu pertraukus su skuduru.
Atsakyti

Aš tai esu į indaplovę porą kartų įdėjusi, bet kažkaip ne itin.  Šiaip tai nuimu ir palaikau apipurkštą virtuvės nuriebalintoju.

Atsakyti

Nu jau žinai ką...

Čia patirties klausia buitiniu klausimu, o ne pasigyrimo, kad tavo tvarkytoja šauni.

reikia paklausti tavo tvarkytojos, vadinasi. :D​ 

Atsiprašau, poniai įtikt nesistengiu ir galvok ką nori.

Atsakyti

Nu taip.gal kokį kartą kitą ir buvau įjungus,bet šiaip tai ne.dulkes esu pertraukus su skuduru.

Aš tokį nuriebalinimo purškalą naudoju. Beje, Lidlo toks geras iš tų w5 buvo, tačiau jau nebematau aš jų. Vistiek, kepant tas gartraukis apsineša.

Atsakyti

Atsiprašau, poniai įtikt nesistengiu ir galvok ką nori.

Kuriais laikotarpiais tu supranti humorą, niekaip neįkertu.. :hmm:​ 

Atsakyti

Kuriais laikotarpiais tu supranti humorą, niekaip neįkertu.. :hmm:​ 

Pinot, suprantu visais. Tik, pasakiau paprastą faktą. O kad turiu tvarkytoją jau prieš n metų sakiau. Bet ir pati tvarkausi. Tu man patinki ir nesiruošiu ginčytis :4u:​ 

Atsakyti

Oi, nepades ten purskalai, labai baisios. Galvoju... 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 07 12, 18:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72681900" data-time="1594572885"><div><p>Kuriais laikotarpiais tu supranti humorą, niekaip neįkertu.. hmm.gif​ </p></div></blockquote><p>Pinot, suprantu visais. Tik, pasakiau paprastą faktą. O kad turiu tvarkytoją jau prieš n metų sakiau. Bet ir pati tvarkausi. Tu man patinki ir nesiruošiu ginčytis 4u.gif​ </p>

nu bet tau tai visos patinka. Baisiai jau tu neisranki.
Atsakyti

Nu tai tada ant dangcio tie riebalai seda. Dangti nugramdziau, viska nusveiciau, groteles istraukiau ir nezinau, ka su jom daryt blin.. 

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Lie 2020 - 20:07, parašė: Nu tai tada ant dangcio tie riebalai seda. Dangti nugramdziau, viska nusveiciau, groteles istraukiau ir nezinau, ka su jom daryt blin..
Indaplovėn ir pamirštu.ai nesupratau,galvojau puodo dangtis.nežinau.lyg ir nebuvo ten jokių riebalų.neprisimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 liepos 2020 - 19:14

nu bet tau tai visos patinka. Baisiai jau tu neisranki.
Galiu sau tą leist, vadinasi.

Ir labai klysti, sakydama visos. Man dauguma nepatinka, tik toleruoju. Gerai tu čia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 12 liepos 2020 - 19:16