Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jaučiasi gerai, o ką jis galvoja... kažkaip nelabai jis ima į galvą

Vyrai...o dar diagnozė panikos priepuolis tai išvis vyrui smūgis žemiau juostos, bent taip įtariu. Gi vyrams pripažint tokį dalyką turėtų būt sunku. 

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 07 15, 13:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72682666" data-time="1594778164"><div><p>Jaučiasi gerai, o ką jis galvoja... kažkaip nelabai jis ima į galvą</p></div></blockquote><p></p><p>Vyrai...o dar diagnozė panikos priepuolis tai išvis vyrui smūgis žemiau juostos, bent taip įtariu. Gi vyrams pripažint tokį dalyką turėtų būt sunku. </p>

oi ne, tą panikos priepolį tai jis pats sau nusistatė, net ir ligoninėje taip pats pasakė
gal ten visai ne panikos priepolis, gal su širdim paliko blogai, nes simptomai tai tokie pat, bet kardiograma gera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 15 liepos 2020 - 12:57

Jūs tylit, tai aš paburnosiu. Nafik kaip nekenčiu kai sugenda mašina, o dar kai sugenda ta, kurią pasiskolinai, kol tavo taisoma, tai čia jau išvis aukščiau visko!!! Noriu kam nors trenkt į dantis 😤😤😤

Atsakyti

oi ne, tą panikos priepolį tai jis pats sau nusistatė, net ir ligoninėje taip pats pasakė
gal ten visai ne panikos priepolis, gal su širdim paliko blogai, nes simptomai tai tokie pat, bet kardiograma gera

Aa, o tai gydytojai ką, sutiko su jo diagnoze ir tiek? Jūs į priimamąjį važiavot? 

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 07 15, 15:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72682797" data-time="1594810575"><div><p>oi ne, tą panikos priepolį tai jis pats sau nusistatė, net ir ligoninėje taip pats pasakė
gal ten visai ne panikos priepolis, gal su širdim paliko blogai, nes simptomai tai tokie pat, bet kardiograma gera</p></div></blockquote><p></p><p>Aa, o tai gydytojai ką, sutiko su jo diagnoze ir tiek? Jūs į priimamąjį važiavot? </p>

nu parašysiu aiškiau, važiavo iš pasibuvimo gamtoje ir prasidėjo, sustojo, išsikvietė greitają, ir draugam paskambino, laukė greitos 40 min. kai jau buvo ligoninėje, man draugai paskambino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 15 liepos 2020 - 14:16
QUOTE(LavinaX @ 2020 07 15, 15:08)
<p>Jūs tylit, tai aš paburnosiu. Nafik kaip nekenčiu kai sugenda mašina, o dar kai sugenda ta, kurią pasiskolinai, kol tavo taisoma, tai čia jau išvis aukščiau visko!!! Noriu kam nors trenkt į dantis 😤😤😤</p>

pasiskolinai is ko? serviso? pakaitine, kol tavaja remontuoja? tai kam nervintis..skambink ir sakyk, kad pakeistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2020 07 15, 15:15)
pasiskolinai is ko? serviso? pakaitine, kol tavaja remontuoja? tai kam nervintis..skambink ir sakyk, kad pakeistu smile.gif

sakys, aha sulaužei auto blink.gif
Atsakyti

Gerai būtų :D iš tėčio, mano mašiną jis taiso, ji utenoj, o man jo karvė sulūžo kaune, net nebedavažiuosiu iki utenos, košmaras 🥵

Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2020 07 15, 15:17)
sakys, aha sulaužei auto  blink.gif

nu kaip tu gali sulauzyt masina...tipo guoli isdevejai, kaladeles nudilinai...neisivaizduoju, kaip sulauzyt masina...tik sudauzyt, nubraizyt gali smile.gif

Papildyta:
QUOTE(LavinaX @ 2020 07 15, 15:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72682812" data-time="1594815312"><div><p>pasiskolinai is ko? serviso? pakaitine, kol tavaja remontuoja? tai kam nervintis..skambink ir sakyk, kad pakeistu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Gerai būtų biggrin.gif iš tėčio, mano mašiną jis taiso, ji utenoj, o man jo karvė sulūžo kaune, net nebedavažiuosiu iki utenos, košmaras 🥵</p>

o kas jai nutiko?
Atsakyti
Pramust karteri ,ilenkt ratlanki,transmisija dantracius nutrint,sankaba sudegint.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 07 15, 15:26)
Pramust karteri ,ilenkt ratlanki,transmisija dantracius nutrint,sankaba sudegint.

pramust, ilenkt..tai cia kazkur atsitrenkt turi..cia jau akivaizdu, kad tavo kalte...Ka ten reikia tokio daryt, kad sankaba sudegint, tai nzn... smile.gif
Atsakyti

nu kaip tu gali sulauzyt masina...tipo guoli isdevejai, kaladeles nudilinai...neisivaizduoju, kaip sulauzyt masina...tik sudauzyt, nubraizyt gali smile.gif

Papildyta:
o kas jai nutiko?

Kuras bėga kažkur, ne iš bako, o kažkur iš po kapoto ir varo taip gan stipriai...gal tik kokos šlangutė pratrūko, sakė stovėjo beveik nenaudojama ta mašina nuo žiemos, tai gal kažkur kas prarūdijo ir pavažinėjus pramušė..velnias žino dabar. 

Atsakyti