Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Turim reikalą Ukmergėj,tai žiūriu ką ten galima nuveikt.Smetonos dvaras,va yra.

Tai i Taujenu dvara butinai..labai grazu ten..dar Siesiku dvaras yra..pacioj Ukmergej i piliakalni pakilkit :)

Atsakyti

Pinot, buvau pas gydytoja. Parodziau Nataspina. Nu ka, sako, as asmeniskai papildais netikiu, nes nera jokiu tyrimu su jais. Norit, gerkit. Israse OMACOR. Sake, realiau, kad sis kazkiek itakos. O siap, sake judejimas ir mityba pasireguliuot kazkiek. Statinu nesiule. Sake, ne tragedija cia tas 8.

Atsakyti

Pinot, buvau pas gydytoja. Parodziau Nataspina. Nu ka, sako, as asmeniskai papildais netikiu, nes nera jokiu tyrimu su jais. Norit, gerkit. Israse OMACOR. Sake, realiau, kad sis kazkiek itakos. O siap, sake judejimas ir mityba pasireguliuot kazkiek. Statinu nesiule. Sake, ne tragedija cia tas 8.

Aha, 

Bet visgi Omacor skyrė, kuris pusė karvės kainuoja, palyginus su kitais papildais. O kas įrodė jai jų naudą? farmacijos kompanija?

Omacor yra labai koncentruoti  žuviataukiai. Su jais reikia paskui kepenų fermentus tikrintis. Esu atgėrus prieš 10 metų  dėl širdies pirmų bėdų. ir taipogi, kai pradėjo kilti pirmą kartą cholesterolis. Man jis nieko nepadėjo. Jeigu jau brangesnius, tai zinzino  daug geriau. Bet su tas zinzino labai sudėtinga.

Natokinazės nauda įrodyta, tegul pasiskaito plačiau, seminaruose, konferencijose padalyvauja.

Va tos  šeimistės tokios nejudrios.

Aš bendrauju su apsišvietusia gastroenterologe. Bent žino, kas kaip įsisavina ir su kuo derinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 16 liepos 2020 - 13:10

Tai as ir ta, ir ta pagersiu menesiuka. Paskui zesim. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 16, 13:36)
<p>Tai as ir ta, ir ta pagersiu menesiuka. Paskui zesim. </p>

Menesiuka? Selija ,tas omacor yra zuvis istirpinta spirite ir padaryta itin pasisavinama. O tas nera gerai ,nes organizmas atpranta savintis is sudetinguju junginiu. Nu zodziu,del japonu mikrobu tai ka as galiu pasakyt ,uzknisai. Visi rytai valgo savo ,miso ,kimchi,nato ir na sakykim ju gyvenimo budas ikvepiantis. Daiktus panasius i ta natokinaze dar ruskiu laikais vetai naudojo gyvuliam gydyt. Kazi ,nuo kietaktiskumo ir tingumo dar nieko neisrado ,isskyrus botaga? Kokiu ripku?
Atsakyti

Menesiuka? Selija ,tas omacor yra zuvis istirpinta spirite ir padaryta itin pasisavinama. O tas nera gerai ,nes organizmas atpranta savintis is sudetinguju junginiu. Nu zodziu,del japonu mikrobu tai ka as galiu pasakyt ,uzknisai. Visi rytai valgo savo ,miso ,kimchi,nato ir na sakykim ju gyvenimo budas ikvepiantis. Daiktus panasius i ta natokinaze dar ruskiu laikais vetai naudojo gyvuliam gydyt. Kazi ,nuo kietaktiskumo ir tingumo dar nieko neisrado ,isskyrus botaga? Kokiu ripku?

Nu va, sutinku su visu turiniu. :D 

O dėl formos, tai nžn.

Atsakyti

Tai as ir ta, ir ta pagersiu menesiuka. Paskui zesim. 

Omacor gali kiek nori, jis tik paplonins piniginę. Bet vietoj to geriau kelis nato nusipirktum.

papildą su natokinaze reikia gerti metus, iki kito tyrimo. O paskui ir toliau. Jis yra nuolatinis, kaip produktas, kaip tavo kava pusryčiams. Jis ne vaistas, kad žaibiškai tau suveiktų.

Aš tai keiktis nepradėsiu. Bet labai norisi.

Atsakyti

Omacor menesiuka. Natokinaze zadu gerti ilgau, kaip tu gerei.  I Altos keiksmazodzius nekreipiu demesio, jei jai jie padeda  nuo depresijos, tai as galiu ir pasiaukot, reik saviem padet, ypac, kai jie toli nuo namu :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 liepos 2020 - 14:16

Aš tai keiktis nepradėsiu. Bet labai norisi.

O tau kas per bedos? 

Atsakyti

O tau kas per bedos? 

Tavo požiūris.

Bet paskui išaiškinai. :D Tai nebenoriu..

Atsakyti

Tavo požiūris.

Bet paskui išaiškinai. :D Tai nebenoriu..

Ale butinai uzsiputot neissiaiskinus, ane? O bjaurumas tu bobu :D​ 

Atsakyti

Tiesa, ten ne tik natokinazė, ten visos sudedamosios dalys yra geros.  Aš tebegeriu atskirai tą papildą, kur buvau prisipirkus iš anksto, jis dar buvo be natokinazės, tai atskirai prie jo geriu. Bet tuoj baigsis, eisiu užsipirkti taviškio. O dar gerai pažiūrėti akcijų šitam papildui, kartais pavyksta ir papigiai daugiau nusipirkti.

Atsakyti