Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tu į mano galvą neįlįsi,taip ,kad įrodinėt neverta.

Aš ir nelisiu. Tiesiog netikiu

Atsakyti

GAILE*, 18 Lie 2020 - 00:29, parašė: Aš ir nelisiu. Tiesiog netikiu
Turi tokią teisę galvot ką nori,o aš jaust ir norėt ko noriu. Nu ne ne.man jie tiesiog neįdomūs berniukai.jų rūbai,žaislai,pomėgiai,filmukai,sportas.užaugę jau įdomiau,bet tai gal  tiesiog todėl,kad aš ne kokoa lesbietė,seksualinis potraukis yra vyrams.instinktas turbūt.o bendraut visada įdomiau su moterim.man.čia mano nuomonė,ne kažkieno ir nieko niekam įrodyt nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 23:36

Labas rytas :4u: 

Nu tai aš vadinasi tokia pusiau graži  :D  :D  :D nes porelė pas mane :rolleyes: 

Merginos, kaip neišprotėt nuo statybų ir kitų iš proto neišvesti?

Atsakyti

marco'polo, 18 Lie 2020 - 09:05, parašė: Labas rytas :4u: Nu tai aš vadinasi tokia pusiau graži :D :D :D nes porelė pas mane :rolleyes: Merginos, kaip neišprotėt nuo statybų ir kitų iš proto neišvesti?
Ką statai? Aš tai jau susitaikiau ir nieko nebelaukiu.gyvenu šia diena ir džiaugiuosi mažais dalykais.gipso lakštą prisuka_valio,mes judam pirmyn(dar pasidžiaugiu ir pasigrožiu juo) ir pan.šian važiuosim šviestuvų ieškot ,kur nors į ermitažą ar pan.vėl bus džiaugsmo,nu taip va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 liepos 2020 - 08:14

Labas rytas :4u:

Nu tai aš vadinasi tokia pusiau graži  :D  :D  :D nes porelė pas mane :rolleyes:

Merginos, kaip neišprotėt nuo statybų ir kitų iš proto neišvesti?

Mėgautis 😂. Man tai patinka mūsų statybos. Viską rinkt planuot. Gaila kad pinigų trūksta, tai taip lėtai viskas 

Jei reiktų statyboje gyvent, va tada tai isproteciau. O db vienas malonumas 

Atsakyti

Aš kažkada rašiau,senai,bet vėl.prisiminiau.kaip mano draugė mokykloj skirstydavo merginas ir iš kart įverindavo.praėjo tiek metų ,o pamiršt negaliu🤣

Baisi

Baisi prie normalių

Normali

Normali prie simpatiškų

Simpatiška

Simpatiška prie gražių

Graži

Graži prie gražuolių.

Gražuolė

Va kokia plati amplitudė.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 liepos 2020 - 09:42

kazkaip iskart apie Intemora pagalvojau..kad patiktu :D

Atsakyti

Ką statai? Aš tai jau susitaikiau ir nieko nebelaukiu.gyvenu šia diena ir džiaugiuosi mažais dalykais.gipso lakštą prisuka_valio,mes judam pirmyn(dar pasidžiaugiu ir pasigrožiu juo) ir pan.šian važiuosim šviestuvų ieškot ,kur nors į ermitažą ar pan.vėl bus džiaugsmo,nu taip va.

namo rekonstrukciją darom...tai irgi mažais dalykais bandau džiaugtis...bet kartais taip užpyyyyyyyyyyyypina

Mėgautis 😂. Man tai patinka mūsų statybos. Viską rinkt planuot. Gaila kad pinigų trūksta, tai taip lėtai viskas 

Jei reiktų statyboje gyvent, va tada tai isproteciau. O db vienas malonumas 

tai va, mes gyvenam statybose...dabar jau bent langų porą turim, o tai maniau, kad išprotėsiu belangėj begyvendama

Atsakyti

Ei, Intemora, ziuriu, yr kam blogiau, nei tau :D​ 

Atsakyti

Kaip tai belangėj?

Mes tai užsakėm langus,nu padarys kada nors.per mėnesį ar du.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 liepos 2020 - 11:22

Kristij ,o tu čia taip kapoji?manęs trūksta.padėčiau.🙊

Atsakyti

Kristij ,o tu čia taip kapoji?manęs trūksta.padėčiau.🙊

ne, ne as..fb radau fotke :D

Atsakyti