Nu tu į mano galvą neįlįsi,taip ,kad įrodinėt neverta.
Aš ir nelisiu. Tiesiog netikiu
GAILE*, 18 Lie 2020 - 00:29, parašė: Aš ir nelisiu. Tiesiog netikiuTuri tokią teisę galvot ką nori,o aš jaust ir norėt ko noriu. Nu ne ne.man jie tiesiog neįdomūs berniukai.jų rūbai,žaislai,pomėgiai,filmukai,sportas.užaugę jau įdomiau,bet tai gal tiesiog todėl,kad aš ne kokoa lesbietė,seksualinis potraukis yra vyrams.instinktas turbūt.o bendraut visada įdomiau su moterim.man.čia mano nuomonė,ne kažkieno ir nieko niekam įrodyt nenoriu.
marco'polo, 18 Lie 2020 - 09:05, parašė: Labas rytasKą statai? Aš tai jau susitaikiau ir nieko nebelaukiu.gyvenu šia diena ir džiaugiuosi mažais dalykais.gipso lakštą prisuka_valio,mes judam pirmyn(dar pasidžiaugiu ir pasigrožiu juo) ir pan.šian važiuosim šviestuvų ieškot ,kur nors į ermitažą ar pan.vėl bus džiaugsmo,nu taip va.Nu tai aš vadinasi tokia pusiau graži
![]()
![]()
nes porelė pas mane
Merginos, kaip neišprotėt nuo statybų ir kitų iš proto neišvesti?
Labas rytas
Nu tai aš vadinasi tokia pusiau graži
![]()
![]()
nes porelė pas mane
Merginos, kaip neišprotėt nuo statybų ir kitų iš proto neišvesti?
Mėgautis 😂. Man tai patinka mūsų statybos. Viską rinkt planuot. Gaila kad pinigų trūksta, tai taip lėtai viskas
Jei reiktų statyboje gyvent, va tada tai isproteciau. O db vienas malonumas
Aš kažkada rašiau,senai,bet vėl.prisiminiau.kaip mano draugė mokykloj skirstydavo merginas ir iš kart įverindavo.praėjo tiek metų ,o pamiršt negaliu🤣
Baisi
Baisi prie normalių
Normali
Normali prie simpatiškų
Simpatiška
Simpatiška prie gražių
Graži
Graži prie gražuolių.
Gražuolė
Va kokia plati amplitudė.🤣
Ką statai? Aš tai jau susitaikiau ir nieko nebelaukiu.gyvenu šia diena ir džiaugiuosi mažais dalykais.gipso lakštą prisuka_valio,mes judam pirmyn(dar pasidžiaugiu ir pasigrožiu juo) ir pan.šian važiuosim šviestuvų ieškot ,kur nors į ermitažą ar pan.vėl bus džiaugsmo,nu taip va.
namo rekonstrukciją darom...tai irgi mažais dalykais bandau džiaugtis...bet kartais taip užpyyyyyyyyyyyypina
Mėgautis 😂. Man tai patinka mūsų statybos. Viską rinkt planuot. Gaila kad pinigų trūksta, tai taip lėtai viskas
Jei reiktų statyboje gyvent, va tada tai isproteciau. O db vienas malonumas
tai va, mes gyvenam statybose...dabar jau bent langų porą turim, o tai maniau, kad išprotėsiu belangėj begyvendama