kristij, 17 Lie 2020 - 23:42, parašė: nu tai tu - grozio iskunijimasNu skonio reikalas tas grožis.o gal ru įsikūnijimas💃💄💎🥿👝👝
nesikuklink
*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 23:43, parašė: Pinot, tai ka, tu jau **** negrazi? O as tai jau tokia siaip sau, o Gaile isvis siaubinga?Aha.nu va gausiu į dūdą už kažkieno teoriją🤦♀️Gausi i duda, Intemora
kristij, 17 Lie 2020 - 23:45, parašė: nesikuklinkKą aš ,ką aš.pati kukliniesi.🌬🤣
Ką aš ,ką aš.pati kukliniesi.🌬🤣
as vaiku neturiu, tai net nezinau, prie kuriu save priskirt...graziu ar nelabai
kristij, 17 Lie 2020 - 23:49, parašė: as vaiku neturiu, tai net nezinau, prie kuriu save priskirt...graziu ar nelabaiGali interpretuot jau kaip nori.nori paskelbsiu tave pasaulio gražuole.įtariu,kad 5 dukras būtum turėjus.🤣🤣🤣
Pinot, tai ka, tu jau **** negrazi? O as tai jau tokia siaip sau, o Gaile isvis siaubinga?
Gausi i duda, Intemora
Tai aš dar tik pusiau baisi, nes vienas sūnus, o va mano draugei su trimis sūnumis tai slėptis po lapais. Nors tiesą sakant, ypač graži moteris ir jos vyras.
Intemora, aš tau šito nepamiršiu. Ateis ir mano valanda
Pinotija, 17 Lie 2020 - 23:55, parašė: Tai aš dar tik pusiau baisi, nes vienas sūnus, o va mano draugei su trimis sūnumis tai slėptis po lapais. Nors tiesą sakant, ypač graži moteris ir jos vyras. Intemora, aš tau šito nepamiršiu. Ateis ir mano valandaTai tu ne man ,tu tam daktarui kavazakiui sakyk,🤣🤣
Tai aš dar tik pusiau baisi, nes vienas sūnus, o va mano draugei su trimis sūnumis tai slėptis po lapais. Nors tiesą sakant, ypač graži moteris ir jos vyras.
Intemora, aš tau šito nepamiršiu. Ateis ir mano valanda
Jo, jau sito tai nepamirsim, istrauksim geluoni prie progos
Kad kur tą kavazakį perkūnas nutrenktų ir užliuvo gi ant akių.🙊🤣
Nu tu į mano galvą neįlįsi,taip ,kad įrodinėt neverta.