Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

kristij, 17 Lie 2020 - 23:42, parašė: nu tai tu - grozio iskunijimas :D
Nu skonio reikalas tas grožis.o gal ru įsikūnijimas💃💄💎🥿👝👝
Atsakyti

nesikuklink :D

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 23:43, parašė: Pinot, tai ka, tu jau **** negrazi? O as tai jau tokia siaip sau, o Gaile isvis siaubinga? :D Gausi i duda, Intemora :D
Aha.nu va gausiu į dūdą už kažkieno teoriją🤦‍♀️
Atsakyti

kristij, 17 Lie 2020 - 23:45, parašė: nesikuklink :D
Ką aš ,ką aš.pati kukliniesi.🌬🤣
Atsakyti

Ką aš ,ką aš.pati kukliniesi.🌬🤣

as vaiku neturiu, tai net nezinau, prie kuriu save priskirt...graziu ar nelabai :D

Atsakyti

kristij, 17 Lie 2020 - 23:49, parašė: as vaiku neturiu, tai net nezinau, prie kuriu save priskirt...graziu ar nelabai :D
Gali interpretuot jau kaip nori.nori paskelbsiu tave pasaulio gražuole.įtariu,kad 5 dukras būtum turėjus.🤣🤣🤣
Atsakyti

Pinot, tai ka, tu jau **** negrazi? O as tai jau tokia siaip sau, o Gaile isvis siaubinga?  :D

Gausi i duda, Intemora :D​ 

Tai aš dar tik pusiau baisi, nes vienas sūnus, o va mano draugei su trimis sūnumis tai slėptis po lapais. Nors tiesą sakant, ypač graži moteris ir jos vyras.

Intemora, aš tau šito nepamiršiu. Ateis ir mano valanda  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 17 Lie 2020 - 23:55, parašė: Tai aš dar tik pusiau baisi, nes vienas sūnus, o va mano draugei su trimis sūnumis tai slėptis po lapais. Nors tiesą sakant, ypač graži moteris ir jos vyras. Intemora, aš tau šito nepamiršiu. Ateis ir mano valanda :D
Tai tu ne man ,tu tam daktarui kavazakiui sakyk,🤣🤣
Atsakyti

Tai aš dar tik pusiau baisi, nes vienas sūnus, o va mano draugei su trimis sūnumis tai slėptis po lapais. Nors tiesą sakant, ypač graži moteris ir jos vyras.

Intemora, aš tau šito nepamiršiu. Ateis ir mano valanda  :D​ 

Jo, jau sito tai nepamirsim, istrauksim geluoni prie progos :ninja:​ 

Atsakyti

Kad kur tą kavazakį perkūnas nutrenktų ir užliuvo gi ant akių.🙊🤣

Atsakyti

Aš tai netikiu kad kažkas gali nenorėt skirtingos lyties vaikų. Manau tai tik poza, kaukė 

Atsakyti

Nu tu į mano galvą neįlįsi,taip ,kad įrodinėt neverta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 23:28