Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Purmas derlius :)

Vaikai per puse suvalge :D

[URL=https://www.part.lt/perziura/9e0b3cd8c8ea4f3f3582a42cd8b2d8a9206.jpg]9e0b3cd8c8ea4f3f3582a42cd8b2d8a9206.jpg[/URL]

Atsakyti
Tipo be Selijos nieks nebekalba? smile.gif
Atsakyti

kristij, 21 Lie 2020 - 08:46, parašė: Tipo be Selijos nieks nebekalba? smile.gif
Nesąmonė,kol aš nesuintriguoju,tol tyli.juokauju.🤣🤣🤣
Atsakyti

Tipo be Selijos nieks nebekalba? smile.gif

Papasakok ką nors įdomaus :) 

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 07 21, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72684147" data-time="1595310403"><div><p>Tipo be Selijos nieks nebekalba? smile.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Papasakok ką nors įdomaus smile.gif </p>

kad pas mane nieko idomaus siuo metu smile.gif Na pigiai bilietus i Varsuva autobusu kompanija padave...tai jau sikna dega, tai man maga ten vaziuot :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 21 liepos 2020 - 09:28

Dzen dobryj, kur mano rytiniai skaitiniai? 

Atsakyti

Ner :D

Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti, - kas vežiojasi šuniukus į užsienį, turite europietiškus gyvūnų dokumentus? aš turiu tik skiepų pažymėjimą, į LV vykstu tik su tokiu dokumentu, bet turbūt reikėtų susitvarkyti ir kitokius?

Selija, pavydžiu Gdansko, buvau prieš kelis metus, patiko wub.gif

Kristij, į Varšuva vyksi autobusu? į Zakopanę ar autobusu važiuoji?Jei taip iki Varšuvos, o kaip paskui nuvyksti į Zakopanę?

Mano panelėms buvo 3 ir 13, kai pirmą kartą liko visam savaitgaliuj. Tarėmės, kad dukros vyks miegoti pas tetą, bet jos sakė taip gera buvo būt vienoms be jokios priežiūros. Vaikai nori pabūt savarankiškais.
Atsakyti

Nuo siu metu suniukui uztenka pase  atzymetu skiepu, nebereikia pries vaziuojant eiti papildomo stampo. 

Atsakyti

Atsakyti
Ačiū, Selija, turim tik skiepijimų pažymėjimą, reikės pasirūpint ir tokiu dokumentu smile.gif
Atsakyti

Mes irgi tokį mėlyną turim

Atsakyti