Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Valgiau Lenkijoj šaltibarščius,nu jie kažkokie kitokie.ne toks skonis ir man nepatiko.gal tik toj kavinėj.

Per daug burokų,ir šiaip kažkas ne taip.

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Lie 2020 - 17:22, parašė: Vaisiai daug brangesni nei lt.
Tai kiek ?nu kokie bananai ar pan.
Atsakyti

Kad aš, turėdama vaikų, jiems nepagaminčiau mėgstamo patiekalo, o vedžiočiau šaltibarščių valgyti į kavines, tai būtų nesusipratimas.

Tikros karvės tokios mamos. Nebent yra pateisinamų priežasčių. Rimtų.

Atsakyti
Manau ,kad selija pietauja turistams skirtose vietose su atitinkamomis kainomis.
Atsakyti

Kad aš, turėdama vaikų, jiems nepagaminčiau mėgstamo patiekalo, o vedžiočiau šaltibarščių valgyti į kavines, tai būtų nesusipratimas. Tikros karvės tokios mamos. Nebent yra pateisinamų priežasčių. Rimtų.
Bet tai pramoga su šeima nueit į kavinę. Tai nereiškia kad negamina namie. Aš pvz gaminu kasdien, net po kelis kartus. Bet mėgstam ir į restoraną nueit. Ir vaikas mėgsta. Kas čia blogo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 21 liepos 2020 - 16:43

Bet tai pramoga su šeima nueit į kavinę. Tai nereiškia kad negamina namie. Aš pvz gaminu kasdien, net po kelis kartus. Bet mėgstam ir į restoraną nueit. Ir vaikas mėgsta. Kas čia blogo?

O kas gero?

Atsakyti

Tai kiek ?nu kokie bananai ar pan.

7,90zl bananai, 19-20 zl tresnes, 15 zl persikai

Atsakyti

O kas gero?
Na įdomu paragaut ir kitų gaminamo maisto. Tau ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 21 liepos 2020 - 16:51

Manau ,kad selija pietauja turistams skirtose vietose su atitinkamomis kainomis.

Tai ir 

Intemora ne valgykloj valge. 

Atsakyti

Ir šiaip tai yra laikas su šeima. Žmonės pasipuošia, pasikalba, pasedi kultūringai. Negi visada tik savo virtuvėj valgyt įdomu? Ir kaip vaikas išmoks viesumoj kultūringai valgyt, jei pvz nerodysi?

Atsakyti

Pinotija, 21 Lie 2020 - 17:33, parašė: Kad aš, turėdama vaikų, jiems nepagaminčiau mėgstamo patiekalo, o vedžiočiau šaltibarščių valgyti į kavines, tai būtų nesusipratimas. Tikros karvės tokios mamos. Nebent yra pateisinamų priežasčių. Rimtų.
Nu tau irgi fazė užplaukia.darau aš tuos šaltibarščius ,bet mes kartais einam.į kavines ir ten užsisako ką nori.o norėjo šaltibarščių,nes labai mėgsta,o kasdien nedarau. Or proga buvo rimta ten eit. Mūsų.pažinties dvidešimtosios metinės tam.pačiam restorane. Nu bet pinot,nu kodėl tu taip? Blogis tos ,kurios nesirūpina ssbi vaikais,išnaudoja ar yra alkoholikės,kurios nieko savo vaikams neduoda.ne nu..jau visai. Bet kas čia yra,kai parašius paprastą eilinį sskinį,kaip tik galėjau palygint.ne nu ,man tikrai liūdna pasidarė. Šįkart nejuokinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 liepos 2020 - 16:54

Ir šiaip tai yra laikas su šeima. Žmonės pasipuošia, pasikalba, pasedi kultūringai. Negi visada tik savo virtuvėj valgyt įdomu? Ir kaip vaikas išmoks viesumoj kultūringai valgyt, jei pvz nerodysi?

Tu visada savo vaikui rodai tik gerą pavyzdį? Niekada nematė nieko neigiamo? O savo virtuvėje apsikuitę kaip kiaulės esat, kad gražus pavyzdys tik kavinėje sėdint gaunasi?

Atsakyti