Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tai tik mažylę apipirkt.nu bet irgi kuprinę,uniforma dar pernykštė bus gera,batukų papirkau iš batų kalno. Kitų klausiu ko reik tai sako,kad tušinukų🤣🤣🤣(o pamenu kokia pramoga būdavo,eini su sąrašu ten visokių guašų ,penalų ir  tt.) Nu,nes nėr jos  ten  basos nuogos,aš paperku tų rūbų eigoj visus  metus.

Kad jau staigiai kažko trūktų,tai nežinau.gal kokių kelnių nebent.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 liepos 2020 - 18:24
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 24, 18:46)
<p>Man nesprangu. Pamirkau piene, tada kepu, pavoliojus miltuose I darzoves  salia valgau, geriausiai burokeliai tinka. Su bulvem. </p>

Mane dabar galit užkapot, bet negaliu valgyt kepenėlių, skrandžiukų, širdukių, nu neee, Perlai verdu širdeles, smirdi neraliai, net pjaustyt negaliu, vyras smulkina, nu britku
Nu ar jums nesmirdi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 24 liepos 2020 - 18:38

Mane dabar galit užkapot, bet negaliu valgyt kepenėlių, skrandžiukų, širdukių, nu neee, Perlai verdu širdeles, smirdi neraliai, net pjaustyt negaliu, vyras smulkina, nu britku
Nu ar jums nesmirdi?

Kepeneles smirda? Kokio gyvulio?

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/73e5539c204da0001c7679b3e09b0d7d574.jpg]73e5539c204da0001c7679b3e09b0d7d574.jpg[/URL]

Atsakyti

Nu ar jums nesmirdi?

vat ir as negaliu..kepenys, sirdys, plauciai, inkstai..nu visi viduriai veeeee...slykstu..O mane bande itikint, kad tiesiog nesu skaniai pagaminto valgius :D

Atsakyti

vat ir as negaliu..kepenys, sirdys, plauciai, inkstai..nu visi viduriai veeeee...slyks jitu..O mane bande itikint, kad tiesiog nesu skaniai pagaminto valgius :D
Plauciai, inkstai tikrai nemalonu kvapa turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 liepos 2020 - 19:27
QUOTE(Amadėja* @ 2020 07 24, 20:27)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72685650" data-time="1595609833"> vat ir as negaliu..kepenys, sirdys, plauciai, inkstai..nu visi viduriai veeeee...slyks jitu..O mane bande itikint, kad tiesiog nesu skaniai pagaminto valgius biggrin.gif</blockquote> Plauciai, inkstai tikrai nemalonu kvapa turi.

Verdu vištienos širdeles perlai, nu smirdi baisiai, na tikrai, neįsivaizduoju kaip jas ten kept
Atsakyti

Na ok. O suriai tie gurmaniski? Tikrai dvokia gi. Tie patys permezanai gi vokia, o skanu lb. Esat ridika tarkave? Kvapelis jopapa, o skanios salotos :)

Briedienos esu turejusi. Verdant kvapelis bek is namu, o mesa skani be proto.

Man net virti kiausai nekaip kvepia, nors lb.skanu :)

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 24, 19:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72685646" data-time="1595608686"><div><p>Mane dabar galit užkapot, bet negaliu valgyt kepenėlių, skrandžiukų, širdukių, nu neee, Perlai verdu širdeles, smirdi neraliai, net pjaustyt negaliu, vyras smulkina, nu britku
Nu ar jums nesmirdi?</p></div></blockquote><p>Kepeneles smirda? Kokio gyvulio?</p>

Vištienos širdelės, kepenėlių ,sory, nu negaliu , nu matomai vaikystėj nevalgydinta, na ne-inau
Atsakyti

man labai specifinį, nemalonų kvapą turi kepenėlės, kai mama gamindavo pamenu bėgdavau iš namų :D vištų širdeles irgi esu šuniui virusi, irgi smirdi. Kitų subproduktų nelabai turbūt teko uostyt gaminamų. Na liežuvis, bet lyg ir nesmirda, kai verda. 

Selija, mes dieną važiuojam keliom valandom, ne vakare, tai neisim į barus jokius :)

Atsakyti

Verdu vištienos širdeles perlai, nu smirdi baisiai, na tikrai, neįsivaizduoju kaip jas ten kept

Širdeles turi kvapą. Bet vištų kepenys nesmirda tikrai 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 24, 20:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72685656" data-time="1595611930"><div><p>Verdu vištienos širdeles perlai, nu smirdi baisiai, na tikrai, neįsivaizduoju kaip jas ten kept</p></div></blockquote><p>Širdeles turi kvapą. Bet vištų kepenys nesmirda tikrai </p>

Galbūt, bet nee nenoriu, man britu. Kam liežuvis delikatesas, aš negaliu valgyt
Atsakyti