Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Galbūt, bet nee nenoriu, man britu. Kam liežuvis delikatesas, aš negaliu valgyt

Liežuvis tai niam niam  :essen:​  

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 07 24, 21:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72685672" data-time="1595613649"><div><p>Galbūt, bet nee nenoriu, man britu. Kam liežuvis delikatesas, aš negaliu valgyt</p></div></blockquote><p></p><p>Liežuvis tai niam niam  essen.gif​  </p>

Nu, nežinau, man iš kart akyse to gyvūno liežuvis, matyt psichologija
Atsakyti

Nu, nežinau, man iš kart akyse to gyvūno liežuvis, matyt psichologija

stengiuosi į visą nežiūrėti, o jau kai supjaustytas tai tas pats, kas bet kokia kita mėsa... pvz daug fantazijos nereikia ir su vištos blauzdelėmis  :bigsmile:​ 

Atsakyti

LavinaX, 24 Lie 2020 - 21:03, parašė: Liežuvis tai niam niam :essen:
Su majonezu ir agurku.🙂 Užsimaniau.
Atsakyti

Na ok. O suriai tie gurmaniski? Tikrai dvokia gi. Tie patys permezanai gi vokia, o skanu lb. Esat ridika tarkave? Kvapelis jopapa, o skanios salotos :)

Briedienos esu turejusi. Verdant kvapelis bek is namu, o mesa skani be proto.

Man net virti kiausai nekaip kvepia, nors lb.skanu :)

nzn..man net ne del kvapo britku...ten gi viduriai... :D

Atsakyti

O kumpis tai išorė? 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 24, 21:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72685702" data-time="1595615555"><div><p>nzn..man net ne del kvapo britku...ten gi viduriai... biggrin.gif</p></div></blockquote><p>O kumpis tai išorė? </p>

Širdelės tai šlykščiai smirda
Atsakyti

O austrės tai kas? Arba midijos? O austrės tai aplamai dar cypia tarp dantų :B  :D​ 

Atsakyti

Širdelės tai šlykščiai smirda

Aš gaminu tik vištų, kalakutų arba žąsų kepenis. Pastarosios jau cielas delikatesas. Ir paukštienos kepenys tikrai nesmirda. Daug delikatesų ir gurmaniškų patrovų toli gražu jazminais nekvepia.

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2020 07 24, 20:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72685661" data-time="1595612257"><div><p>Na ok. O suriai tie gurmaniski? Tikrai dvokia gi. Tie patys permezanai gi vokia, o skanu lb. Esat ridika tarkave? Kvapelis jopapa, o skanios salotos smile.gif</p><p>Briedienos esu turejusi. Verdant kvapelis bek is namu, o mesa skani be proto.</p><p>Man net virti kiausai nekaip kvepia, nors lb.skanu smile.gif</p></div></blockquote><p>nzn..man net ne del kvapo britku...ten gi viduriai... biggrin.gif</p>

Tos kurios viduriu neturi ir cia ateina savo eterinem esybem ,galejo siaip ir pasisakyt.
O tai cia kazkokia baisi nelygybe gaunasi.
Atsakyti

Aš daržely buvau labai nevalgi,bet visada laukdavau kepenėlių, tada valgydavau.🤣

Virtuvę jau beveik turim,ryt pabaigs.dar ten bišku liko .

Nu kaip gražu....ir stalčiukų ,lentynėlių šimtas,aš tiek daiktų  neturiu.🙄

Ir dar tokio grožio širdis neleidžia užgrūzint kažkokiais niekingais senais puodais.🤣

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 25, 09:01)
<p>Aš daržely buvau labai nevalgi,bet visada laukdavau kepenėlių, tada valgydavau.🤣</p>
<p>Virtuvę jau beveik turim,ryt pabaigs.dar ten bišku liko .</p>
<p>Nu kaip gražu....ir stalčiukų ,lentynėlių šimtas,aš tiek daiktų  neturiu.🙄</p>
<p>Ir dar tokio grožio širdis neleidžia užgrūzint kažkokiais niekingais senais puodais.🤣</p>

Parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti