Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taip ,pinot , tu pati izvalgiausia ,ir graziausia ,vsex rumianjej i belej biggrin.gif

Dėl gražumo  tai neturiu kuo girtis šiuo metu, bet dėl įžvalgų tai sulaukiu šiek tiek pagyrimų ir realiame gyvenime.   Tai ką? :B​ 

Atsakyti

Tai iš kur tas toks nusivylimas? 

Čia asmeninės priežastys ar koks ten  nenusisekęs tėvų darželis ar dar kas🤔

Atsakyti

Tai iš kur tas toks nusivylimas? 

Čia asmeninės priežastys ar koks ten  nenusisekęs tėvų darželis ar dar kas🤔

Ką ten tėvų darželis, smulkmena.  Gyvenimas turbūt apskritai.

Atsakyti

Pinotija, 26 Lie 2020 - 14:29, parašė: Ką ten tėvų darželis, smulkmena. Gyvenimas turbūt apskritai.
Tai palengvėja, kai ant ko nors užsisėda?Lengviau? Oi,ta žmogaus psichika -nenuspėjamas dalykas🤦‍♀️
Atsakyti

Vistik yra tiesos, kad kitų žodžiai mūsų neskaudina. Mes tiesiog juos prisitaikom sau ir patys save įsiskaudiname. Ir paskui gyvename tame mėšle, verdame diena iš dienos. Ieškome dar ir dar. O kas ieško, tas randa  :4u:​ 

Atsakyti

marco'polo, 26 Lie 2020 - 14:33, parašė: Vistik yra tiesos, kad kitų žodžiai mūsų neskaudina. Mes tiesiog juos prisitaikom sau ir patys save įsiskaudiname. Ir paskui gyvename tame mėšle, verdame diena iš dienos. Ieškome dar ir dar. O kas ieško, tas randa :4u:
Tfu,pagalvojau,kad alta parašė,net išsižiojau,va koks šaunus atsivertimas.bet kur tau🤣
Atsakyti

Tfu,pagalvojau,kad alta parašė,net išsižiojau,va koks šaunus atsivertimas.bet kur tau🤣

Tai tau juk altos žodžiai kaip nuo žąsies vanduo. Vadinasi, tu neverdi tame ir neprisitaikai, nes niekada nepyksti.

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2020 07 26, 13:33)
<p>Vistik yra tiesos, kad kitų žodžiai mūsų neskaudina. Mes tiesiog juos prisitaikom sau ir patys save įsiskaudiname. Ir paskui gyvename tame mėšle, verdame diena iš dienos. Ieškome dar ir dar. O kas ieško, tas randa  4u.gif​ </p>

Tu manai ,kad as gyvenime jauciuosi iskaudinta ar gedijuosi ,kad kepu duona, pav siandien,ar pardavineju suri ar bulves. As didziuojuosi savo gaminiais.
Tik jums tai atrodo kazkaip nelygis. Tik jus cia paskelbet mano gyvenima nenusisekusiu ir mane nevykele. Na aciu uz nuomone ,ponios.
Atsakyti

Liovesi lietus, varom i Rostoka ir Varnemiunde. Nesieskit labai. 

Atsakyti

Tu manai ,kad as gyvenime jauciuosi iskaudinta ar gedijuosi ,kad kepu duona, pav siandien,ar pardavineju suri ar bulves. As didziuojuosi savo gaminiais.
Tik jums tai atrodo kazkaip nelygis. Tik jus cia paskelbet mano gyvenima nenusisekusiu ir mane nevykele. Na aciu uz nuomone ,ponios.

na, jau žinai ką, kas tave ne lygiu paskelbė?

Čia mes tau kokios fyfos atrodom?

Man trūksta žodžių. Daugiau  šita tema nerašysiu.

Atsakyti

Taip, aš manau, kad tu jautiesi įskaudinta.

Nemanau, kad gėdijiesi savo darbo. O ir neturėtum. Kaip jau esu rašiusi anksčiau, nėra gėdingų darbų.

Ne, man neatrodo nelygis. Niekuomet nelaikiau tavęs nevykėle.

Tik nereikia būti tokia užsiciklinusia.

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 liepos 2020 - 14:11