Taip ,pinot , tu pati izvalgiausia ,ir graziausia ,vsex rumianjej i belej
Dėl gražumo tai neturiu kuo girtis šiuo metu, bet dėl įžvalgų tai sulaukiu šiek tiek pagyrimų ir realiame gyvenime. Tai ką?
marco'polo, 26 Lie 2020 - 14:33, parašė: Vistik yra tiesos, kad kitų žodžiai mūsų neskaudina. Mes tiesiog juos prisitaikom sau ir patys save įsiskaudiname. Ir paskui gyvename tame mėšle, verdame diena iš dienos. Ieškome dar ir dar. O kas ieško, tas randaTfu,pagalvojau,kad alta parašė,net išsižiojau,va koks šaunus atsivertimas.bet kur tau🤣
Tu manai ,kad as gyvenime jauciuosi iskaudinta ar gedijuosi ,kad kepu duona, pav siandien,ar pardavineju suri ar bulves. As didziuojuosi savo gaminiais.
Tik jums tai atrodo kazkaip nelygis. Tik jus cia paskelbet mano gyvenima nenusisekusiu ir mane nevykele. Na aciu uz nuomone ,ponios.
na, jau žinai ką, kas tave ne lygiu paskelbė?
Čia mes tau kokios fyfos atrodom?
Man trūksta žodžių. Daugiau šita tema nerašysiu.
Tu manai ,kad as gyvenime jauciuosi iskaudinta ar gedijuosi ,kad kepu duona, pav siandien,ar pardavineju suri ar bulves. As didziuojuosi savo gaminiais.
Tik jums tai atrodo kazkaip nelygis. Tik jus cia paskelbet mano gyvenima nenusisekusiu ir mane nevykele. Na aciu uz nuomone ,ponios.
Taip, aš manau, kad tu jautiesi įskaudinta.
Nemanau, kad gėdijiesi savo darbo. O ir neturėtum. Kaip jau esu rašiusi anksčiau, nėra gėdingų darbų.
Ne, man neatrodo nelygis. Niekuomet nelaikiau tavęs nevykėle.
Tik nereikia būti tokia užsiciklinusia.