Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Alta, nu jau ir aš sakau, kad biškį nušneki...Net ne biškį. Kokia čia gėda savo gaminius pardavinėt? Lietuvoj dabar tokie ūkininkai ar amatininkai labai vertinami, jų produkcija graibstoma, nors ir brangi, o ir pinigų lietuviai "neturi", bet perka. Kokios ten juodos katės tarp kažko laksto, tai yr kaip yr, bet kam tas kates kišt tarp visų ir nesantaiką kurstyt? Ai...

Aš tai netrinsiu ką parašiau. 

Einu pašteto daryt. Ir ne dėl to, kad kalba buvo, o dėl to, kad moku labai skaniai pagamint.

Atsakyti
As per sena ir per daug atspari protestante,kad jus isprovokuotumet mane kokius nors bambos lygio instrumentus demonstruot. Nepatinku kaip piktzoliu lauko nevykele, tegu taip ir buna.
Atsakyti

Jezus koks isiskaudinimas.. o dabar prasosi, kad nuolat rasytume, ne ne, Altute, nesi tu nevykele, ne ne, nesi tu  piktzoliu karaliene..

Atsakyti

Tu isvis neatspari. O turetum but.

Atsakyti
Dabar reikia laukt is selijos kokio stambaus kalibro sviedinio jau savo pusen.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 liepos 2020 - 15:15

Intemora, 26 Lie 2020 - 14:32, parašė: Tai palengvėja, kai ant ko nors užsisėda?Lengviau? Oi,ta žmogaus psichika -nenuspėjamas dalykas🤦‍♀️

Pinotija, 26 Lie 2020 - 14:39, parašė: Tai tau juk altos žodžiai kaip nuo žąsies vanduo. Vadinasi, tu neverdi tame ir neprisitaikai, nes niekada nepyksti.
Ne,nepykstu.nes,aš žinau kokia esu ir ką galvoju.manęs ji negali įskaudint,nes žinau,kad šneka nesąmones.o be to ji dar niekas man.telefoną patraukiu ir nebėr.😏
Atsakyti

Acqua Alta, 26 Lie 2020 - 16:06, parašė: Zinok ,gyvenime atsiprasymu ir pasiaiskinimu niekada nesiklausau. Ir cia man ju nereikia. Ir ne nemanau pulti irodinet ,kokia as vykele. Pasakyta ,kas pasakyta ,selija.Ir kaip visada,jus visada geriau viska zinot ,bambos lygi, reitingus ir atsparuma. Ir kad dabar dar labiau ant manes pastumsi ir mane izeidinesi ,tai intemora kazkaip del to pasidarys labiau man patinkanti?
Tu gal savo žodžiais labiau domėkis,neknibinėjus mano .
Atsakyti

Dabar reikia laukt is selijos kokio stambaus kalibro sviedinio jau savo pusen.

Juokauji, tu jau tokia nabage vaizduoji, kad net norint ranka nekiltu. O niekad man ir nesinorejo ant taves varyt. 

Atsakyti
https://en.wiktionar.....ver scoundrel.
Atsakyti

Ai, nusiraminimui...

https://www.facebook...88388698908196/

Atsakyti

Aš jį irgi dažnai klausau. Bet ne nusiraminimui, o šiaip labai patinka.

Atsakyti

Aš jį irgi dažnai klausau. Bet ne nusiraminimui, o šiaip labai patinka.

Aš net tą kolonkę nešiojamą turiu, ainu laukan žolės pjaut - nešuosi. Jie super. Na ir klasikinė muzika super. Jų aranžuotės labai vykusios.

Atsakyti