Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kuria? 😳Kyra? 😂 Susimazinti lb lengva. Eini i sav tlf kur yra fotkes. Ten kur redaguoti, yra langelio, kuris mazina ir tada keli. 😏 Maniske guli prie sono, ismaudyta, ir knarkia. Supranta, viena, lietuviska zodi:  Pakelk galva. Tada  pakelia. Jei sakau norvegiskai, nesupranta. 😳
Tai tą putką 😄 ir baltą kažkokią minėjai. Ir Kyrą, aišku. ❤

Reiks panagrinėti, ką aš galiu part ten padaryt.

Nu geeeras 😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 22 kovo 2020 - 11:53

Mona, o tai tuos antspaudus darant ilgai laikyt reik negi?

Ne, realiai tik priglaust, bet ji pirščiukus riečia, kumštuką gniaužia, o tas molis toks lievokas, gan kietas, reikia spustelt, o sunku tą mažą rankelę spustelt, žodžiu bus nekažką :D

Atsakyti

Mes šiandien darysim antspaudus molyje ir į rėmelį, mb studijuoja instrukciją. Tik kažin, kaip pavyks, jaučiu nebent miegančią prigausim, nes kitaip malasi, duodasi tom rankom, nenulaikysim :D

Aš savo mažąjai dariau. Tik į rėmelį nedėjau. Nes ne prie tokių darbų aš  :D 

Tai tuo pačiu ir didžiąjai padariau  :D keturmetės  :D 

Bet faina paimti kartais, panagrinėti  :wub:​ Abiejų palyginti.

Atsakyti

Ne, realiai tik priglaust, bet ji pirščiukus riečia, kumštuką gniaužia, o tas molis toks lievokas, gan kietas, reikia spustelt, o sunku tą mažą rankelę spustelt, žodžiu bus nekažką :D

Mona, jei mergaite riecia pirstukus, pasakyk seimistei. Tokiu atveju siuncia pas  masaziste arba pas fiziterapeuta.  Pamirsau priezasti, nuo ko. Kai baigsis karantinas, pskslbekite su gydytoja. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 22 kovo 2020 - 11:49

Kyros nuotrauka, kai ji buvo Siaureje. Mano viso gyvenimo meile. 

Ieskojau fotkes Kyros, ir salia,  zuvies, laimiki pamaciau. Eseri as megstu, tai MB taupo tik man. Niekam neduoda. 

Gražuolė  :angel2: 

Žuvis tai NIAM. kažkodėl apie karštai rūkytą pagalvojau...  :D 

O pas jus Šiaurėj jau tokia žolė graži žalia?

Atsakyti

baik tu, Virga, nu nenori vaikas istiest ranku, nes tai nepatogu

Atsakyti

Mona, jei mergaite riecia pirstukus, pasakyk seimistei. Tokiu atveju siuncia pas  masaziste arba pas fiziterapeuta.  Pamirsau priezasti, nuo ko. Kai baigsis karantinas, pskslbekite su gydytoja. 

Tai ji dar maza, dar normalu gniauzt kumstukus :)

Atsakyti

Jie gi tik veliau ismoksta atgniauzt,nes sugniauzt yra refleksas :)

Atsakyti

Atsakyti

Naujagimio refleksas yra riesti pirštus, čia gi instinktas, įsikibti į mamą. Kaip beždžionės.

Atsakyti

Kumštukai sugniaužti, tai viskas ok. Va būtų tiesus atpalaiduotas delnas visada, tada nelabai gerai.

Kažkaip padidintas tonusas ir pamažintas tonusas, kiek pamenu, būna. Tai padidintas yra daug geriau, nei oamažintas. Tiek atsimenu kūdikėlius kai auginau. 

Pamažinti lengva, o padidinti tai labai netgi sunku. Bet čia 10 metų senumo prisiminimai.

Atsakyti

pas maniskius abu buvo pamazintas. 

Atsakyti