Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Feja, va cia jis abi.

Priedas  D7371DDE-B034-4B98-BBA3-A8D708D54125.jpeg   65,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks skirtumas. nors šiknos skylė. Vistiek tortas.😁😁😁

Minusas tau. Tokio torto su minėtu organu nevalgyčiau, gražiai patalpinčiau kažkam ant fizionomijos. Humoro iki tiek nesuprantu.

Atsakyti

Tai ji dar maza, dar normalu gniauzt kumstukus :)

Naujagimio refleksas yra riesti pirštus, čia gi instinktas, įsikibti į mamą. Kaip beždžionės.

Kiek as Zinau, tai veda pas masazistus, jei vaiku kumstuksi visada suriesti. Ne tada kada liecia. Miegant irgi, kai turetu kudikis atsipalaiduoti, neturetu buti suriesti. 

Atsakyti

Bandau dar. Tiesiog įdomu, kas gaunasi. Ciuckos būda iš Senukų. Lempas pati pritaisiau Kalėdoms. Bet taip ir nenuėmiau. Čia jos hyta :lol:

Bet ar neištampo puslapio....?

Atsakyti

As irgi nevalgyciau torto, su uzpakalio skyle. Ir penio nevalgyciau. Gal turiu lakia vaizduote? Nors visada galvojau, kad esu realiste. 😂😳

Atsakyti

pas maniskius abu buvo pamazintas. 

Ir nieko, viskas čiki, ane?

Gal mane daktarė tada ramino, nes padidinta buvo pas abi 

Atsakyti

Feja, neistampo. Ben tlf. . Faina hyta. 👍

Atsakyti

Minusas tau. Tokio torto su minėtu organu nevalgyčiau, gražiai patalpinčiau kažkam ant fizionomijos. Humoro iki tiek nesuprantu.

pffff.... nulis emociju isvis

Atsakyti

Aš tai valgyčiau. Penio tai tikrai. O šiknos skylės, tai nemačius, nelabai įsivaizduoju. Bet atsipjaučiau ir bile tik skanūs sluoksniai man svarbu būtų. :D

Atsakyti

Ir nieko, viskas čiki, ane?

Gal mane daktarė tada ramino, nes padidinta buvo pas abi 

augo, isaugo, uzaugo, nei as ka dariau del to, nei ka.. prigasdina tuos tevus visokiais terminais.. 

Atsakyti

Aš tai valgyčiau. Penio tai tikrai. O šiknos skylės, tai nemačius, nelabai įsivaizduoju. Bet atsipjaučiau ir bile tik skanūs sluoksniai man svarbu būtų. :D

tai zinoma, neisivaizduoju net, kodel nevalgyt .. 

Atsakyti

Maniske turi buda, bet joje nemiega, tik su mumis lovoj. 

Atsakyti