O mes vakarienei šiandien išbandėm Lidlo lazaniją... nu nea.. nesu aš labai išranki, bet totali košė ir taip riebu... bet vis pažiūrėdavau, pažiūrėdavau, gundžiausi, bent būsiu pabandžiusi 😆
Seniau skanesnė ji buvo, db tikrai lb suprastėjo.
Feja, priviet.
Nu skirtingai gi buvo, vieni turejo tuos arklius, kiti ne. Jei tureciau, gal ir as nuvaziuociau iki uosvio sodo, ko ne?
Priviet. Atostogauju. Ir antrą dieną apie arklius skaitau 😄😄😄 Nutariau pasisakyti, influenserės jūs mano 😄
Aišku, skirtingai buvo. Genys margas, pasaulis dar margesnis. Kiekvienoj troboj skirtingi atvejai 😄
Aš nuoširdžiai manau kad intermora apsimeta slanga. Ir specialiai niekina provincija. Tai vat tęsiu tradicija
nes jos diedukas vazinejo arkliu? cia vadinas niekina? idomios isvados...Dar pamenu sake..buvo atrakcija vaikams pasivazinet... Ir cia vadinas niekina...Ok... Tai tavo isvados..as nematau niekinimo...
O mes vakarienei šiandien išbandėm Lidlo lazaniją... nu nea.. nesu aš labai išranki, bet totali košė ir taip riebu... bet vis pažiūrėdavau, pažiūrėdavau, gundžiausi, bent būsiu pabandžiusi 😆
Esu skaičius (gal pas jus čia), kad oj, kaip skanu. Bet pasižiūriu Lidle į ją ir apetito nesukelia ji man. Taigi, neragavau.
nes jos diedukas vazinejo arkliu? cia vadinas niekina? idomios isvados...Dar pamenu sake..buvo atrakcija vaikams pasivazinet... Ir cia vadinas niekina...Ok... Tai tavo isvados..as nematau niekinimo...
Tu nepameni senesnės diskusijos, kad anot jos kaimas buvo skurdus ir nykus ir visi norėjo į vln. Ir visos draugės is provincijos jai pavydėjo. Ir kai kitos bandė įrodyt, kad nenorėjo į vln ir nepavydėjo, ji sakė netiki.
Na tai čia db paaiškėjo kame šaknys 🤣. Ogi arkliuose😅