Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

uzjauciu..bet Intemora del to nekalta..tai gal jau gana..atrodai labai labai nekaip...toks piktas nelaimingas padarelis...

Atsakyti

visai tikiu..panasu i tai..Jei ne arkliai, tai kazkas vis tiek traumuot turejo..faktas... ;)

Tai taip, arklių vežimai gi buvo kasdienis įprastas reiškinys provincijoj. Tai žinai, tu irgi turėjai pajaust, gi ne iš Vilniaus esi 

Atsakyti

uzjauciu..bet Intemora del to nekalta..tai gal jau gana..atrodai labai labai nekaip...toks piktas nelaimingas padarelis...

Jo, čia tik Vilniuj laimingi padareliai gyvena. Kitur tik pikti arkliu augintojai

Atsakyti
au au au..tegul paloja :)
Atsakyti

au au au..tegul paloja :)

Arkliai žinok zvengia , o ne loja. 🤣🤣🤣 Įprastas kasdienis reiškinys, turėtum suprast

Atsakyti

:hmm:  :oh:​ 

Atsakyti

Feja, priviet.  :4u:​ 

Nu skirtingai gi buvo, vieni turejo tuos arklius, kiti ne. Jei tureciau, gal ir as nuvaziuociau iki uosvio sodo, ko ne?  :D 

Atsakyti

Feja, priviet.  :4u: 

Nu skirtingai gi buvo, vieni turejo tuos arklius, kiti ne. Jei tureciau, gal ir as nuvaziuociau iki uosvio sodo, ko ne?  :D

Aš tai jociau. Nes žymiai greičiau 

Atsakyti

:hmm:  :oh: 

Nu ko čia kasaisi? Bene nepameni arklių parkingo prie kaimynų kvartalo?

Atsakyti

Nu ko čia kasaisi? Bene nepameni arklių parkingo prie kaimynų kvartalo?

ir db nuosirdziai pasakyk, kad tu kazkokia tiesa nori irodyt? Akivaizdu, kad ne.. Gali pasakyt, ar jauties kazkokia "didele", svarbi, protinga, issilavinus..kazkokia -iausia, kai dergiesi? Rimtai, tik tada?

Atsakyti
O mes vakarienei šiandien išbandėm Lidlo lazaniją... nu nea.. nesu aš labai išranki, bet totali košė ir taip riebu... bet vis pažiūrėdavau, pažiūrėdavau, gundžiausi, bent būsiu pabandžiusi 😆
Atsakyti

ir db nuosirdziai pasakyk, kad tu kazkokia tiesa nori irodyt? Akivaizdu, kad ne.. Gali pasakyt, ar jauties kazkokia "didele", svarbi, protinga, issilavinus..kazkokia -iausia, kai dergiesi? Rimtai, tik tada?

Aš nuoširdžiai manau kad intermora apsimeta slanga. Ir specialiai niekina provincija. Tai vat tęsiu tradicija

Atsakyti