Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Laba. Pasiemiau laisva. 

Chebra isleidau i koki tai karini juru muzieju uz, 250 km., likau namie sunu ganyt, vakariene gamint. Oi kaip pasiilgau nieko neveikimo :D.

tipo geriau chebrai valgyt gamint, nei po miesta vaiksciot? :) NU idomiai idomiai :) Ir ka gaminsi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 29 liepos 2020 - 09:37
Makaronavirusas ,ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti

tipo geriau chebrai valgyt gamint, nei po miesta vaiksciot? :) NU idomiai idomiai :) Ir ka gaminsi?

Tai jie gi vakare gris, visa diena mano :D​ 

Atsakyti

Apvalia cukinija farsu idarysiu. Kai gris, tada kepsim. 

Atsakyti

uzkrete Amadeja cukinijom :D

Atsakyti

uzkrete Amadeja cukinijom :D

Nu, cia buvo ta cukinija pas juos. Pamaciau, sakau, va, sita galiu. Apvali, kaip arbuzas. Nupjausiu dangti, idarysiu, kaip obuoli, uzdengsiu vel. 

Atsakyti

*** Sėlija, 29 Lie 2020 - 11:43, parašė: Nu, cia buvo ta cukinija pas juos. Pamaciau, sakau, va, sita galiu. Apvali, kaip arbuzas. Nupjausiu dangti, idarysiu, kaip obuoli, uzdengsiu vel.
Man dar nei vienos nedavė.gal nesodino šiemet,tikiuiosi.🤦‍♀️ Drakoniukui pradėjo skaudėt dantį,prisiskambinau poliklinikon.nuvarėm,išplovė-sakė pats iškris,nes pieninis.ok.grįžom,verkia žliimbia ,po to išsiaiškinau,kad ne toj pusėj iš vis skauda.🙈 Apskambinau visas privačias,tik vienoj vietoj užrašė,viskas užimta,tai važiuoju.visa diena dančiui skirta.🤦‍♀️

Bet tai jokių skylių nesimato..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 liepos 2020 - 11:17

Gali gesti is vidaus dantukas. 

Atsakyti

Nu, cia buvo ta cukinija pas juos. Pamaciau, sakau, va, sita galiu. Apvali, kaip arbuzas. Nupjausiu dangti, idarysiu, kaip obuoli, uzdengsiu vel. 

Tai laisvai gali būti pailgas moliūgas. Tokį man davė kaip cukiniją, galvoju, kas per dydžio, prapjovuus pasirodė moliūgas, pagūglinus - taip pat. :D​ 

Pasitikrink.

Atsakyti

Man tai klausimas kilo, ar "suoliukas" nerengia "mytų"? Juk sėdi ir skaito, kaip sako, metų metais. Tai galėtų pagaliau susitikti.

Arba kurti naują temą " +- 40 temą skaitančiųjų suoliukas". :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 29 Lie 2020 - 12:38, parašė: Gali gesti is vidaus dantukas.
Tai visko gali būt,bet ,ai kėlėmės 7 vilkomės ir ne tas.pakartojimas,skauda pasirodo kitoj pusėj🙈
Atsakyti

Pinotija, 29 Lie 2020 - 12:41, parašė: Man tai klausimas kilo, ar "suoliukas" nerengia "mytų"? Juk sėdi ir skaito, kaip sako, metų metais. Tai galėtų pagaliau susitikti. Arba kurti naują temą " +- 40 temą skaitančiųjų suoliukas". :D
Susikurtų ir tylėtų.
Atsakyti