Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai toks jos darbas gi. Reik savireklamos

Nu, aštuonių metų mergaitė jau didelė, jau ir pati išsako norus. Bet, kad uždirba iš visko ji, tai gal. Influencina gi 😊

Nu gerai, supratau, neįdomi tema :D man ji tiesiog nepatinka, tai turbūt dėl to ir užkliuvo  :hmm: 

Atsakyti

Maniskiai nuo lovu nenukrito, bet uztat staciais mediniais laiptais dukra nusirideno. Klyke, daugiau nieko, nei guzo. Sunus toks veplys mazas buvo, kur padesi, ten ir rasi, tai neteko.

Oj priminei, kaip mano sesuo, kokių 7-8 metų nusirideno cementiniais laiptais name į rūsį... 😔😔😔 mėlyna buvo....

Atsakyti

Ne.nasajiau,kad jie ženesnės rasės ar klasės ar jie prastesni ar kvailesni ar dar ką nors. Bet diedukas su arkliu čia iš vis ne prie ko.kodėl negalima šnekėt apie arklį ,juk kalbam apie arklį,tai ir kalbėkim apie arklį.

O ką tu apie tą vargšą arklį kalbėt nori? 🤔😬 nu vargšas išnaudojamas gyvulys.

Atsakyti

Nu gerai, supratau, neįdomi tema :D man ji tiesiog nepatinka, tai turbūt dėl to ir užkliuvo  :hmm:

Įdomi ta tema. Visos įdomios. Ir niekada nežinai, iki kiek ji išsivystys 😄😄😄

Atsakyti

Ne.nasajiau,kad jie ženesnės rasės ar klasės ar jie prastesni ar kvailesni ar dar ką nors. Bet diedukas su arkliu čia iš vis ne prie ko.kodėl negalima šnekėt apie arklį ,juk kalbam apie arklį,tai ir kalbėkim apie arklį.

Tai kalbu gi visą vakarą apie arklius. Ale va Kristij tai nepatinka 🤣

Atsakyti

Ir niekada nežinai, iki kiek ji išsivystys 😄😄😄

Tas tai tiesa 🤣🤣🤣

Atsakyti

O kuom ji tau nepatinka? Aš tai jos nepažįstu. O iš išvaizdos tai normali graži moteris 

Atsakyti

nu ir kuri cia slanga apsimeta...a?

Atsakyti

O kuom ji tau nepatinka? Aš tai jos nepažįstu. O iš išvaizdos tai normali graži moteris 

Na aš irgi jos nepažįstu, bet man ji antipatiška. Kiek laidose mačiau, tada tam renginy, nu kažkaip trūksta kultūros. 

Atsakyti

O tu gal apie savo 4 iš praeities papasakok 😆

Atsakyti

Nea, as tik arklį sukuoju. Vis dar. Gauruotas gyvatė 

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 28 liepos 2020 - 21:50