Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(kristij @ 2020 07 31, 13:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72688920" data-time="1596194225"><div><p>Mama dave gabala stirnienos, nes jie patys tokiu mesu nevartoja. Kokia pasakiska gavos svieziu burokeliu su koteliais sriuba!</p><p>Kazkas nerealaus... Buvo sultinys nuo sparaginiu virimo likes ir dar gerokai naminiu naminiu  sulciu ipyliau.</p><p></p><p>Konkreciai uzpavydejau kas gauna zverenos... Burzujai biggrin.gif</p></div></blockquote><p>stirniena sunaudojai sriubai? Kai mesos gadinimas biggrin.gif</p>

Kai kaunas mane pasitiko su devizu <sriuba ubagu maistas>Gavo is manes atsakyma su daug rusiskos leksikos.
Kas blogai tau su sriuba? kristij?
Atsakyti

As praktiskai gyvenu tarp aviliu. (pernai bites net susimete i kaimynu kamina)Bet gausus citrinos vartojimas visgi atbaido vabzdzius. (maniau kad miesto legenda)Aisku prie inirsusiu biciu nelendu ,bet siaip tai nieks nekanda. Generolas kaip tik uzsitovarino 5 kg liepu medaus siandien biggrin.gif

Na, as ant ju lizdo miske uzlipau. Tada labai arsios buna :D Dar pasiseke, kad tik viena ikando :D

Atsakyti

Kas blogai tau su sriuba? kristij?

na pas mane sriuba is darzoviu, mesa atskirai :)

Atsakyti

stirniena sunaudojai sriubai? Kai mesos gadinimas :D

Na, ten sonkauliukai su mesa.

Butent stiubai tobula!

Atsakyti

nu gabalas stirnienos mano vaizduotej nepanasu i sonkaulius :D

Atsakyti

na pas mane sriuba is darzoviu, mesa atskirai :)

Na, pas mus visiems patinka su mesa sriubos. O man itin patinka, kad daugiau nieko nereik gamint :)

Atsakyti

nu gabalas stirnienos mano vaizduotej nepanasu i sonkaulius :D

Tai tu smulkesniu zveriu dauguma mesos kartu su kaulais. 

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2020 07 31, 13:52)
<p>nu gabalas stirnienos mano vaizduotej nepanasu i sonkaulius biggrin.gif</p>

Mes gal tau neaiskinam ,kaip siut ar siaip lengvosios pramones taves nemokom.
Tai gal susilaikyk nuo kulinarijos lekciju.
Atsakyti

As tai sventai tikiu, kad visokie mesos ir kaulu sultiniai yra labai gerai. 

Mano nevalgiajam vaikui jo daktare visuomet sakydavo tokias sriubas virti.

O vat mano tetis, pvz, ne uz ka nevalgytu.

Jam sriuba turi but be jokiu mesu ir net be darzoviu nuoviru. Jei tik vos tirstesne, tai nebeskanu jam.

Atsakyti

Stirnienos šonkauliai burokėlių sriubai lb tinka, tikrai. Aš dar pupelių į ją dedu. 

O mėsos be kaulų stirnoje tai realiai tik išpjova  iš nugarinės. Na dar kumpis lb gerai, nes vienas kaulas ir daug mėsos. Tas idealu keptas cielas orkaitėje 

Atsakyti

Dicki islydejau i atistogas porai sav.  Baiges mano laisve ir uogavimai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 liepos 2020 - 14:18

Stirnienos šonkauliai burokėlių sriubai lb tinka, tikrai. Aš dar pupelių į ją dedu.  O mėsos be kaulų stirnoje tai realiai tik išpjova  iš nugarinės. Na dar kumpis lb gerai, nes vienas kaulas ir daug mėsos. Tas idealu keptas cielas orkaitėje 
Na, buvo su kotukais burokeluai, tai i tokia pupeliu jau gal nelabai. Itariau, kad turi tikti, bet nesitikejau tokio gero skoniu derinio. Pranoko lukescius :)

As burokeliu sriuba verdu su jautienos kaulais arba kalakuto kaklu. Irgi skanu, bet sikart kazkas tobulo gavos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 liepos 2020 - 14:24