Baltas ,masoniskas. Ir prasytis i slapta fb grupe. Zinok iniciacija ziauri ,bet uz paslapciu isdavima tai nebaudzia.
O rimtai tai gerk kestine ,bent keturias tabletes.dar kalcio chloridas ,bet kur jus jo gausit

Baltas ,masoniskas. Ir prasytis i slapta fb grupe. Zinok iniciacija ziauri ,bet uz paslapciu isdavima tai nebaudzia.
O rimtai tai gerk kestine ,bent keturias tabletes.dar kalcio chloridas ,bet kur jus jo gausit
Ar ne?
Kestine kažkur turiu, nežinau iš kur. Bet vakar vaistinėje pirkau Cetirizin, kuris man padėjo. Gersiu šiandien vakare.
Kalcio chloridas? Yra vaistinėje. Ką jis daro?
Perskaičiau, kad sutinimas gali būti iki 7 dienų, nesąmonė? Viso labo tik bitė, einant po liepomis, nutūpė ant rankinės, mieste.
O man vakar į pirštą įgėlė bitė. Paskutinį kartą tai buvo žalioj jaunystėj. Nežinojau, kad tiek alergiška tapau. Sutino kaip balvonas, o sutinimas pradėjo keliauti link riešo. Vaistinėje davė išgerti anialerginę tabletę ir liepė važiuoti į priimamąji. Aš, aišku, nenuvažiavau, nes ir taip diena buvo pilna visokių įvykių. Paskutiniu metu ne gyvenimas, o kažkokia nesąmonė. Šiandien po visų procedūrų pirštas nesilanksto, sąnarį skauda.Patinimas lyg ir didesnis, bet niekur nenukeliavęs. Kokios yra liaudiškos priemonės, kas žino? Ledas buvo, tabletės buvo.Iskart kai igelia tept psilo balsam ir gert antialergini. Tepima kartot. Galima iskart kist ranka i salta vandeni. O, jei iskart nieko nesiimi, tai po to jau tik laiko reik. Per 3 d.praeis
Man vakar ikake laukine bite. Buvo vargas vairuot, o siand lyg niekur nieko, bet as pasitepiau per valanda.
Ir man tinimai ilgai nesilaiko, jei ne palei aki
Mama dave gabala stirnienos, nes jie patys tokiu mesu nevartoja. Kokia pasakiska gavos svieziu burokeliu su koteliais sriuba!
Kazkas nerealaus... Buvo sultinys nuo sparaginiu virimo likes ir dar gerokai naminiu naminiu sulciu ipyliau.
Konkreciai uzpavydejau kas gauna zverenos... Burzujai
Kalcio cloridas yra senas geras vaistas nuo visko.
Bet jis ypac rizikingas,patekes i audinius sukelia nekroze. Ai gerai ir zyrtekas ,jei tiko .
Ten ne zyrtekas buvo, nežinau kas veiklioji medžiaga. Bet tiko, ir dar migdė, tai užmigau anksti.
Iskart kai igelia tept psilo balsam ir gert antialergini. Tepima kartot. Galima iskart kist ranka i salta vandeni. O, jei iskart nieko nesiimi, tai po to jau tik laiko reik. Per 3 d.praeis
Man vakar ikake laukine bite. Buvo vargas vairuot, o siand lyg niekur nieko, bet as pasitepiau per valanda.
Ir man tinimai ilgai nesilaiko, jei ne palei aki
Tai va, dabar aš tą psilo įsigysiu ir turėsiu rankinėje. Vakar nuo skaudėjimo neveikė smegenys, žinojau, kad yra toks geras balzamas ir esu turėjus, tiesiog nešovė į galvą vaistinėje.
Tiesiog senstant ir "krioštant", organizmas ima kažkaip kitaip reaguoti.
O jei palei akį
Ten ne zyrtekas buvo, nežinau kas veiklioji medžiaga. Bet tiko, ir dar migdė, tai užmigau anksti. Tai va, dabar aš tą psilo įsigysiu ir turėsiu rankinėje. Vakar nuo skaudėjimo neveikė smegenys, žinojau, kad yra toks geras balzamas ir esu turėjus, tiesiog nešovė į galvą vaistinėje. Tiesiog senstant ir "krioštant", organizmas ima kažkaip kitaip reaguoti. O jei palei akįNu ka. Savaite nematytum viena akim. Yra buve. Labai sunku orientuotis kol ipranti
As visada ir visur vezuosi tokia mini vaistinele su visais tepalais (psilo-balsam, koksnors antibas, betadine, kasnors su pantenoliu, cinko tepalas, diclac), antiseptinis purskalas, pagr.vaistai, o antihistaniniu dar visada masinoj yra.
Mama dave gabala stirnienos, nes jie patys tokiu mesu nevartoja. Kokia pasakiska gavos svieziu burokeliu su koteliais sriuba!
Kazkas nerealaus... Buvo sultinys nuo sparaginiu virimo likes ir dar gerokai naminiu naminiu sulciu ipyliau.
Žinok negauna nieks zverienos taip paprastai. Sumedžioti reik 🤣
stirniena sunaudojai sriubai? Kai mesos gadinimas