Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(GAILE* @ 2020 07 31, 10:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72688860" data-time="1596185309"><div><p>O man vakar į pirštą įgėlė bitė. Paskutinį kartą tai buvo žalioj jaunystėj. Nežinojau, kad tiek alergiška tapau. Sutino kaip balvonas, o sutinimas pradėjo keliauti link riešo. Vaistinėje davė išgerti anialerginę tabletę ir liepė važiuoti į priimamąji. Aš, aišku, nenuvažiavau, nes ir taip diena buvo pilna visokių įvykių. Paskutiniu metu ne gyvenimas, o kažkokia nesąmonė.</p><p>Šiandien po visų procedūrų pirštas nesilanksto, sąnarį skauda.Patinimas lyg ir didesnis, bet niekur nenukeliavęs.</p><p>Kokios yra liaudiškos priemonės, kas žino? Ledas buvo, tabletės buvo.</p></div></blockquote><p>Ciuju tau laikas įsigyt kokias nors apsauginės pirštines 🤣</p>

Baltas ,masoniskas. Ir prasytis i slapta fb grupe. Zinok iniciacija ziauri ,bet uz paslapciu isdavima tai nebaudzia.
O rimtai tai gerk kestine ,bent keturias tabletes.dar kalcio chloridas ,bet kur jus jo gausit biggrin.gif
Atsakyti

A jus *** suprantat, kad Kristij jau seniai is tuliko per jus neislenda?  :D​ 

:lol:  :lol:  :lol:​  Tik db perskaiciau..pilva susuko :D

Atsakyti

Baltas ,masoniskas. Ir prasytis i slapta fb grupe. Zinok iniciacija ziauri ,bet uz paslapciu isdavima tai nebaudzia.
O rimtai tai gerk kestine ,bent keturias tabletes.dar kalcio chloridas ,bet kur jus jo gausit biggrin.gif

Ar ne? :D 

Kestine kažkur turiu, nežinau iš kur. Bet vakar vaistinėje pirkau Cetirizin, kuris man padėjo. Gersiu šiandien vakare.

Kalcio chloridas? Yra vaistinėje. Ką jis daro?

Perskaičiau, kad sutinimas gali būti iki 7 dienų, nesąmonė? Viso labo tik bitė, einant po liepomis, nutūpė ant rankinės, mieste.

Atsakyti
Kalcio cloridas yra senas geras vaistas nuo visko.
Bet jis ypac rizikingas,patekes i audinius sukelia nekroze. Ai gerai ir zyrtekas ,jei tiko .
Atsakyti

Man viena koja uodai bledes suede. 

Atsakyti

O man vakar į pirštą įgėlė bitė. Paskutinį kartą tai buvo žalioj jaunystėj. Nežinojau, kad tiek alergiška tapau. Sutino kaip balvonas, o sutinimas pradėjo keliauti link riešo. Vaistinėje davė išgerti anialerginę tabletę ir liepė važiuoti į priimamąji. Aš, aišku, nenuvažiavau, nes ir taip diena buvo pilna visokių įvykių. Paskutiniu metu ne gyvenimas, o kažkokia nesąmonė. Šiandien po visų procedūrų pirštas nesilanksto, sąnarį skauda.Patinimas lyg ir didesnis, bet niekur nenukeliavęs. Kokios yra liaudiškos priemonės, kas žino? Ledas buvo, tabletės buvo.
Iskart kai igelia tept psilo balsam ir gert antialergini. Tepima kartot. Galima iskart kist ranka i salta vandeni. O, jei iskart nieko nesiimi, tai po to jau tik laiko reik. Per 3 d.praeis :)

Man vakar ikake laukine bite. Buvo vargas vairuot, o siand lyg niekur nieko, bet as pasitepiau per valanda.

Ir man tinimai ilgai nesilaiko, jei ne palei aki :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 liepos 2020 - 12:00

Mama dave gabala stirnienos, nes jie patys tokiu mesu nevartoja. Kokia pasakiska gavos svieziu burokeliu su koteliais sriuba!

Kazkas nerealaus... Buvo sultinys nuo sparaginiu virimo likes ir dar gerokai naminiu naminiu  sulciu ipyliau.

Konkreciai uzpavydejau kas gauna zverenos... Burzujai :D

Atsakyti

Kalcio cloridas yra senas geras vaistas nuo visko.
Bet jis ypac rizikingas,patekes i audinius sukelia nekroze. Ai gerai ir zyrtekas ,jei tiko .

Ten ne zyrtekas buvo, nežinau kas veiklioji medžiaga. Bet tiko, ir dar migdė, tai užmigau anksti.

Iskart kai igelia tept psilo balsam ir gert antialergini. Tepima kartot. Galima iskart kist ranka i salta vandeni. O, jei iskart nieko nesiimi, tai po to jau tik laiko reik. Per 3 d.praeis :)

Man vakar ikake laukine bite. Buvo vargas vairuot, o siand lyg niekur nieko, bet as pasitepiau per valanda.

Ir man tinimai ilgai nesilaiko, jei ne palei aki :D

Tai va, dabar aš tą psilo įsigysiu ir turėsiu rankinėje. Vakar nuo skaudėjimo neveikė smegenys, žinojau, kad yra toks geras balzamas ir esu turėjus, tiesiog nešovė į galvą  vaistinėje.

Tiesiog senstant ir "krioštant", organizmas ima kažkaip  kitaip reaguoti. 

O jei palei akį  :oh:

Atsakyti

Ten ne zyrtekas buvo, nežinau kas veiklioji medžiaga. Bet tiko, ir dar migdė, tai užmigau anksti. Tai va, dabar aš tą psilo įsigysiu ir turėsiu rankinėje. Vakar nuo skaudėjimo neveikė smegenys, žinojau, kad yra toks geras balzamas ir esu turėjus, tiesiog nešovė į galvą  vaistinėje. Tiesiog senstant ir "krioštant", organizmas ima kažkaip  kitaip reaguoti.  O jei palei akį  :oh:
Nu ka. Savaite nematytum viena akim. Yra buve. Labai sunku orientuotis kol ipranti :D Ateiciai tiesiog reik kuo skubiau isgert antihistaminiu ir tept.  Mazam ikale po akim, bet jis ir taip tuo metu gere vaistus, tai net nepatino.

As visada ir visur vezuosi tokia mini vaistinele su visais tepalais (psilo-balsam, koksnors antibas, betadine, kasnors su pantenoliu, cinko tepalas, diclac), antiseptinis purskalas, pagr.vaistai, o antihistaniniu dar visada masinoj yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 liepos 2020 - 13:35
As praktiskai gyvenu tarp aviliu. (pernai bites net susimete i kaimynu kamina)Bet gausus citrinos vartojimas visgi atbaido vabzdzius. (maniau kad miesto legenda)Aisku prie inirsusiu biciu nelendu ,bet siaip tai nieks nekanda. Generolas kaip tik uzsitovarino 5 kg liepu medaus siandien biggrin.gif
Atsakyti

Mama dave gabala stirnienos, nes jie patys tokiu mesu nevartoja. Kokia pasakiska gavos svieziu burokeliu su koteliais sriuba!

Kazkas nerealaus... Buvo sultinys nuo sparaginiu virimo likes ir dar gerokai naminiu naminiu  sulciu ipyliau.

Žinok negauna nieks zverienos taip paprastai. Sumedžioti reik 🤣

Atsakyti

stirniena sunaudojai sriubai? Kai mesos gadinimas :D

Atsakyti