Vaizdelis laive - suomis vedasi ~12 m dukrą į vyrų wc
Mačiau mamą, vedantis sūnų🤣
Mačiau mamą, vedantis sūnų🤣
12m???
Mano dickis nuo 10 m.tikrai mazaji nuveda i wc
Aš irgi jų vietoje vesčiau arba bent prie durų pasitrinčiau.. Dabar visokių maniakų pilna, dar kas nusižiūrės ir ką nors paplanuos, ar maža ką? Niekada nežinai. Užsieniečiai savo vaikus labiau saugo, nes pas juos tas šlykštus reiškinys yra plačiau paplitęs.
12m???
Mano dickis nuo 10 m.tikrai mazaji nuveda i wc
Tai tu savo dičkiu per daug pasikliauni. Jis pats dar vaikas. Kalbama turbūt ne apie namų tūliką ar savo įprastinės kavinės?
***** kaip skauda to piršto sąnarį, nu bjauriai, iki vaistų nuo skausmo. Gal su tuo ledų kompresu persūdžiau vakar.
Tai tu savo dičkiu per daug pasikliauni. Jis pats dar vaikas. Kalbama turbūt ne apie namų tūliką ar savo įprastinės kavinės?
Namuose, tai nueina pats.
Pazistamose vietose, zinoma
***** kaip skauda to piršto sąnarį, nu bjauriai, iki vaistų nuo skausmo. Gal su tuo ledų kompresu persūdžiau vakar.
Uztenka salto vandens. Cia gi ne nudegimas...
Uztenka salto vandens. Cia gi ne nudegimas...
Aš ranką laikiau tokioje įmautėje su ledais. Laikiau ilgai, skaudėjo laikant. Bet mb sakė, praeis, laikyk, nuims sutinimą. Tai ne tik nenuėmė, bet dar ir su sąnariu kažkas. Įdomu, aš galėjau tokiu šaldymu pakenkti sąnariui?
Aš irgi jų vietoje vesčiau arba bent prie durų pasitrinčiau.. Dabar visokių maniakų pilna, dar kas nusižiūrės ir ką nors paplanuos, ar maža ką? Niekada nežinai. Užsieniečiai savo vaikus labiau saugo, nes pas juos tas šlykštus reiškinys yra plačiau paplitęs.12 m dukrą tėvui baisu paleist į moterų wc? Geriau vest į vyrų, kur diedai prie pisuaru nuogom birkom stovi? 🙄
MB apakęs buvo, žodžiu
Mano sūnus turbūt tokio amžiaus būtų mieliau į kelnes vares, nei į moterų wc ėjęs
12 m dukrą tėvui baisu paleist į moterų wc? Geriau vest į vyrų, kur diedai prie pisuaru nuogom birkom stovi? 🙄
MB apakęs buvo, žodžiu
Mano sūnus turbūt tokio amžiaus būtų mieliau į kelnes vares, nei į moterų wc ėjęs
Na taip, dėl tų nuogų birkų tai sutinku, perlenkta lazda ryškiai.
Na ir 12 tai jau ne leliukai tie vaikai.
neitų aišku, nei vienas.
Bet mažesni, kokių 6-7 tai manęs nenustebintų.
Situacija neaiški, gal jam tos birkos mažesnis blogis negu kažkas... nežinau kas galėtų būti. Na, nenori paleisti nuo savęs nei minutei. Bet tai įdomu, kas? Negali gi sakyt, kad žmogus išprotėjęs, nudurnėjęs.
Arba atvirkščiai, birkos visai nebaisu, nes galbūt lytinis švietimas toliau pažengęs ir dzin jiems...
O gal mergaitę augina gėjų šeima ir tos birkos jai nieko naujo nu, čia jei jau galvot apie visus gslimus variantus..