oho..nu ir kainos...
Madam pareis veliau, 01 Rug 2020 - 11:01, parašė: Intemora, varyk į batų kalną.Abižajieš madam ,buvau🤔.Ir dar varysiu.Gali iš priekio parodyt?.gal jau rengtis,skėtį tik susirast reikia 🤣[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=267794"]20200731_184530.jpg[/url]
Abižajieš madam ,buvau🤔.Ir dar varysiu.Gali iš priekio parodyt?.gal jau rengtis,skėtį tik susirast reikia 🤣
Abažat nenorėjau. Vyras čekį turėjo, bet vakar vyriški dar neperkainoti buvo, užtat motriški tai jomajo Odiniai už 1,99-11,99...
Jūs rimtai perkat kainą, o ne prekę? Man nebūtų reikalingi batai už 5 eurus, nežiūrint į tai, kad jie odiniai. Turi labai patikti, o ne dar vieni papigiai batų spintoje. Nie rozumiem, tikrai.
Tai parodyk, Madam, tuos batus, ar taip jau verti tokio ažiotažo.
tai be abejo turi patikti...o jei dar tokia kaina..tai patinka dar labiau
tai be abejo turi patikti...o jei dar tokia kaina..tai patinka dar labiau
Aš dabar bet ką pirkdama, kad ir pigiai, kad ir patinka, pagalvoju, ar kabės (stovės, gulės), spintoje, ar naudosiu. Ar dar vienas nenaudojamas drabužis. Nes pasiduoti savo silpnybėms labai lengva.
Man rods Madam tik kaina parode, kazkaip batai ne jos stiliaus..is pado
Man rods Madam tik kaina parode, kazkaip batai ne jos stiliaus..is pado
aha, aš ir pagalvojau, be kulno, kažkokios tapkės. Aš irgi turiu tapkes už 2 eurus. Iš mugės. Rankų darbo. Tik nenešioju, nes nėra progos.
Madam,nu parodyk tuos batus...
Madam,nu parodyk tuos batus...
Kainą matei? Nu ir užteks.. Eik pirkti.
Tikrai nesiruošiu rodyt, man reikėjo tapkių, kadangi junioras per pusantros savaitės tris poras suėdė. Nusipirkau ir tapkes, ir batus. Aš pirkau visiškai odinius, su kuriais avėsiu ofisuose.
Jei tu nesiruoši pirkt, tai ir nepirk.