Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aisku, tevuks.. 

Tas tai taip. Natūralu.

Bet taip nepergyvenčiau dėl jo.

Vaikis. Kartojasi kažkas su plaučiais, ligoninė. Nežinomybė, nervai, nemiga.  Neklausk daugiau.

Atsakyti

Oi, Pinot, laikykis, viskas susitvarkys. Zinau, kaip yra, kai suauges vaikas rimtai serga..  :unsure:   :console: 

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Rug 2020 - 15:58, parašė: Vau, jau ir surugele bica turi? Maniskis susirado pana is Kauno, skraido, kaip ant sparnu. Vel medicinos studente.. ziuresim, kiek ilgai :D​ Man tai gerai, varo pas ja i Kauna, tai ir mociute aplanko, padeda, ko reik.
Tfu vegetarės,užsigalvojau. Tas dantis mane dakanalins.vėl nuvažiavom į tą kliniką.parodau nuotrauką,papasakojau lą sakė.sako ne,čia sveikas dantukas.nieko nesimato,vos nuo kėdės nenugriuvau🤦‍♀️ Nu sakau pažiūrėkit,pakrapštė,praplovė,pagrežė.sako jo,_tas,blogai ten po juo.uždėjo vaistų ir sako,duosim siuntimą į kitą kliniką ,kur dirba gydytoja -kanalų tvarkytoja,ji sutvarkys ir vėl atsiųs atgal  pas mus,tada suplombuosim.taip taip išeina,kad nėra universalaus dantisto? Vienas plombuoja,vienas traukia,kitas valo kanalus?nu ok.davė siuntimą,du kart skambinau_nekelia.nu pabandysiu rytoj.jau pinigų išleidau belen kiek,o dar epopėja tik prasideda🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 rugpjūčio 2020 - 16:41

Jo, anksciau buvo stomatologas. Dare viska. O dabar  vienas tik ta, kitas tik ta... 

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Rug 2020 - 17:47, parašė: Jo, anksciau buvo stomatologas. Dare viska. O dabar vienas tik ta, kitas tik ta...
Bet tai pasivadinę klinika.jabutšv...
Atsakyti

Mano dantiste daro viską - ir plombuoja ir protezuoja ir kanalus tvarko ir implantus deda ir rauna. Kainos pas ją baisokos, bet žinai kad ne varinės niekur, viską padarys pati ir kokybiškai 

Atsakyti

Mano dantiste daro viską - ir plombuoja ir protezuoja ir kanalus tvarko ir implantus deda ir rauna. Kainos pas ją baisokos, bet žinai kad ne varinės niekur, viską padarys pati ir kokybiškai 

Maniskis irgi. Bet cia sena karta. 

Atsakyti

Nu pirmą kart taip.lyg darė viską iki šitos patirties.nežinau ar taip nesėkmingai čia užsiraunam,bet nuo trijų metukų šitoj klinikoj gydom ją.

Atsakyti

Maniskis irgi. Bet cia sena karta. 

Jo, jai apie 60 m

Atsakyti

Jo pastebėjau,kad visos jaunos dabar.

Atsakyti

O tos jaunos mokosi viena specializ acija. 

Atsakyti

O tos jaunos mokosi viena specializ acija. 

Bet tai kaip čia suskirstyta, kanalų tvarkymas - atskira specializacija? Kažkaip man atrodo, kad jie patys dėl kažkokių priežasčių pasidalina paslaugų rūšis. 

Užsiregistravau ir aš dantų sutvarkymui. Tai vieną dantį apžiūrės protezuotojas, gydymą atliks kita gydytoja, higieną dar kita. Bet toje pačioje klinikoje, nereikės bent lakstyti.

O mano senos kartos gydytoja, kuri daro viską, beveik neprieinama, turi darbo kažkiek mėnesių į priekį. Bet ir tiek to. Nes tas šioks toks atsilikimas jau jautėsi. Neturi rentgeno, lėkti reikia kažkur kitur.  Dar kėdė 1990-ųjų. :D 

Bet plombos jos dėtos- tai kažkokios amžinos. 

Atsakyti