Aisku, tevuks..
Tas tai taip. Natūralu.
Bet taip nepergyvenčiau dėl jo.
Vaikis. Kartojasi kažkas su plaučiais, ligoninė. Nežinomybė, nervai, nemiga. Neklausk daugiau.
*** Sėlija, 05 Rug 2020 - 15:58, parašė: Vau, jau ir surugele bica turi? Maniskis susirado pana is Kauno, skraido, kaip ant sparnu. Vel medicinos studente.. ziuresim, kiek ilgaiTfu vegetarės,užsigalvojau. Tas dantis mane dakanalins.vėl nuvažiavom į tą kliniką.parodau nuotrauką,papasakojau lą sakė.sako ne,čia sveikas dantukas.nieko nesimato,vos nuo kėdės nenugriuvau🤦♀️ Nu sakau pažiūrėkit,pakrapštė,praplovė,pagrežė.sako jo,_tas,blogai ten po juo.uždėjo vaistų ir sako,duosim siuntimą į kitą kliniką ,kur dirba gydytoja -kanalų tvarkytoja,ji sutvarkys ir vėl atsiųs atgal pas mus,tada suplombuosim.taip taip išeina,kad nėra universalaus dantisto? Vienas plombuoja,vienas traukia,kitas valo kanalus?nu ok.davė siuntimą,du kart skambinau_nekelia.nu pabandysiu rytoj.jau pinigų išleidau belen kiek,o dar epopėja tik prasideda🙈 Man tai gerai, varo pas ja i Kauna, tai ir mociute aplanko, padeda, ko reik.
O tos jaunos mokosi viena specializ acija.
Bet tai kaip čia suskirstyta, kanalų tvarkymas - atskira specializacija? Kažkaip man atrodo, kad jie patys dėl kažkokių priežasčių pasidalina paslaugų rūšis.
Užsiregistravau ir aš dantų sutvarkymui. Tai vieną dantį apžiūrės protezuotojas, gydymą atliks kita gydytoja, higieną dar kita. Bet toje pačioje klinikoje, nereikės bent lakstyti.
O mano senos kartos gydytoja, kuri daro viską, beveik neprieinama, turi darbo kažkiek mėnesių į priekį. Bet ir tiek to. Nes tas šioks toks atsilikimas jau jautėsi. Neturi rentgeno, lėkti reikia kažkur kitur. Dar kėdė 1990-ųjų.
Bet plombos jos dėtos- tai kažkokios amžinos.