Man tai jura taip faina attodo
Nebutinai degintis, nes uzknisa
Pasivaiksciot, tas osimas. Ir siaip oras sveikesnis pajury...
Parsiveziau juodu makaronu, reiks padaryt gal savaitgali su krevetem. Jie nudazyti su astuonkoju skysciu. Puszentis tai sake, jie perka ta astuonkoju rasala ir patys restorano vietuvej dazo.
Juodu makaronų tai ir pas mus yra pirkti, tik kažkaip įtariu, kad dažyti jie maistiniais dažais. O gal ne? Niekad kažkaip nepirkau, bet esu mačius ir spalvotų, ir juodų.
Aš tai guliu .pyragą kapoju iš savų obuolių. Važiuosim vėl.pas dantistę.nu su tuo dančiu čia pas mus savaitės detektyvas.praeitą antradienį pradėjo skaudėt dantį.nuvarėm į polikliniką,išvalė,išplovė,čia pieninis dantukas,tuoj iškris.namie vėl ašaros-skauda.pasirodo ne toj pusėj iš vis žiūrėjo.kitoj skauda. Skambinu privačiai ,užrašau kitai dienai,geria ibupromą.nu nuėjom,tvarkė ,gręžė,padarė nuotrauką -reik traut,ok po savaitės bus chirurgas,ten vaistų uždėjo.nu viskas...fuu. Atėjom.namo ,vėl skauda skauda.vėl skambinu į polikliniką ,raukit tą dantį,kitai dienai vos įsiprašiau,nuvarėm -išrovė irgi pieninis.nu vsio....čia jau penktadienis.namie vėl skauda skauda ašaros,jofana ką ten skauda.šeštadienį nemigo naktis.varom į žalgirio kliniką.aiškinu prie durų ,kad išrovė ir vistiek kažką skauda.ne,pas mus pirmoji pagalba,išrovė ir turi skaudėt.Jau man nervai nelaiko,susibariau,sakau, nu žiūrėkit,tai per triukšmus įleido.žiūri,nu nėr kam skaudėt,pakrapšto suplombuotą dantį,vaikas žviegia.darom panoraminę nuotrauką,grynų neturiu,ten 4 eurus reik mokėt,tai drakoniuką paliko kaip įkaitą ,užrakino,bėgau ieškot pinigų.nu šiaip ne taip ,su ta nuotrauka vėl atgal,pažiūri,tai po ta plomba pūlinys ,blogai sutaisyta,tai antibiotikų prirašė,tai tik vakar jau be ibuprofeno pragyveno,nebeskauda.tai šiandien su ta nuotrauka į privačią važiuojam taisyt to danties,nes tik dabar vieta atsilaisvino.čia tai dantų istorija🤦♀️
*** Sėlija, 05 Rug 2020 - 10:10, parašė: Joooo, dantys pats netobuliausias zmogaus kuno organas. Kiek as tu puliniu turejus po dantim, siaubas...Bet gai visą savaitę su tuo dančiu.jau man baisu buvo užmigt,nes tik užsnaudi ir jau stovi prie lovos su riedančiom ašarom..🙈