Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 08 06, 07:53)
<p>dar neskambinau.galvoju kokią 10.vakar neatsiliepė,bet gal jau vėlu buvo.net bijau skambint, jei nekels,kur toliau.reika naršyt ir ieškot.🤦‍♀️</p>

O ko laukt 10?..Aš jau skambinčiau
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2020 08 06, 00:17)
<p>Spėkit kokią knygą skaitau 😀</p>
<p> </p>

Kokią?
Aš detektyvų mėgėja smile.gif Negaliu užmigt neatsivertus knygos.
Atsakyti

Kokio konteinerio?o ką ten tokio mėžt?

Darbinis balkonas is virtuves.Tai ten spinta su visokiais rakandais, lentyna su stiklainiais, siaip visokio sudo, siuksles perdirbimui. O 15 d. jau atvaro statybininkai, statys pastolius, griaus balkonus, viskas turi buti tuscia.

Pirmininke uzsake tokius didelius konteinerius, i juos reikia sukrauti visa slamsta is balkonu, is rusiu. 

Atvare vakar ta konteineri, po triju valandu buvo pilnas. Rusi tik spejom ismezt. Sestadieni bus kitas. Reik ta spinta isardyt, ismest, kita slamsta isnest. 

Atsakyti

Intemora, na ir vargelis užpuolė tavo mažiukę. Mano dukra panašaus amžiaus, dar pernai žviegdavo kėdėj pas gydytoją, šįmet jau sukalbamesnė, bet labai bijo..O pas jus jau tiek visokių procedūrų būta..Ar pavyko prisiskambint?
Gaile, ar patiko kelionė keltu?ar verta? per agentūrą ar savarankiškai plaukėte?

Man visada patinka kelionės laivais. Kažkokią trauką jūros jaučiu. Taip pati pirkau tiesiai iš Tallink.lv 

Atsakyti

Nežinau,kad būtų nei per anksti nei per vėlai.morališkai ruošiuosi.

Atsakyti

O ko laukt 10?..Aš jau skambinčiau
Papildyta:
Kokią?
Aš detektyvų mėgėja smile.gifNegaliu užmigt neatsivertus knygos.

Petro imperatore 

Atsakyti

va liepos mėnesio skaitiniai. Nesiu bibliotekon šiandien. Viršutinės 2 neblogi trileriai, rekomenduoju jei mėgsti tokį žanrą 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 08 06, 08:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Belliukas" data-cid="72690812" data-time="1596693865"><div><p>O ko laukt 10?..Aš jau skambinčiau
Papildyta:
Kokią?
Aš detektyvų mėgėja vartotojo įkelta nuotraukaNegaliu užmigt neatsivertus knygos.</p></div></blockquote><p>Petro imperatore </p>

Laukiu ir as sios knygos kol atsilaisvins bibliotekoje

Gaile, nematau knygų, turbūt neprikabinai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belliukas: 06 rugpjūčio 2020 - 08:21

radau praleistą skambutį.perskambino man pusę devynių vakaro vakar.kaip čia negirdėjau,bet tai jau ir nelaukiau  tokiu laiku.dabar vėl nekelia.

Atsakyti

Atsakyti

oi, negaliu :D . 

Atsakyti

nu pzdc.  Mama i Kauna nuvare kataraktos operacijai, sulasino lasus, sutvarke popierius, pyst KARANTINAS. Pasibaige.  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 06 rugpjūčio 2020 - 12:47

https://tv.lrytas.lt...entas-15869713/

Vargšė nuotaka, ką tik buvo laiminga, ir staiga nupūsta. Kas buvo toliau,  neparodė, baisus įvykis miestui.

Atsakyti