O ko laukt 10?..Aš jau skambinčiau
Papildyta:
Kokią?
Aš detektyvų mėgėja

Kokio konteinerio?o ką ten tokio mėžt?
Darbinis balkonas is virtuves.Tai ten spinta su visokiais rakandais, lentyna su stiklainiais, siaip visokio sudo, siuksles perdirbimui. O 15 d. jau atvaro statybininkai, statys pastolius, griaus balkonus, viskas turi buti tuscia.
Pirmininke uzsake tokius didelius konteinerius, i juos reikia sukrauti visa slamsta is balkonu, is rusiu.
Atvare vakar ta konteineri, po triju valandu buvo pilnas. Rusi tik spejom ismezt. Sestadieni bus kitas. Reik ta spinta isardyt, ismest, kita slamsta isnest.
Intemora, na ir vargelis užpuolė tavo mažiukę. Mano dukra panašaus amžiaus, dar pernai žviegdavo kėdėj pas gydytoją, šįmet jau sukalbamesnė, bet labai bijo..O pas jus jau tiek visokių procedūrų būta..Ar pavyko prisiskambint?
Gaile, ar patiko kelionė keltu?ar verta? per agentūrą ar savarankiškai plaukėte?
Man visada patinka kelionės laivais. Kažkokią trauką jūros jaučiu. Taip pati pirkau tiesiai iš Tallink.lv
https://tv.lrytas.lt...entas-15869713/
Vargšė nuotaka, ką tik buvo laiminga, ir staiga nupūsta. Kas buvo toliau, neparodė, baisus įvykis miestui.