Nea, ale, kad visos zūbus uzciaupusios, tai ka...
Aš tai svečiuose buvau.tai pavargau,kepėm sparnelius ,gėrėm vyną.šitos....rukolos man davė.tai sėdžiu irgraužiu,skonį turi,ne kaip kokia salota.🙊
Aš tai svečiuose buvau.tai pavargau,kepėm sparnelius ,gėrėm vyną.šitos....rukolos man davė.tai sėdžiu irgraužiu,skonį turi,ne kaip kokia salota.🙊
Rukola tai tik lapai, kaip tu ją grauži? Arba ne rukola, arba ne grauži, o rupšnoji.
As irgi rukola megstu labai.
Pinotija, 06 Rug 2020 - 21:49, parašė: Rukola tai tik lapai, kaip tu ją grauži? Arba ne rukola, arba ne grauži, o rupšnoji.Tai gal čiulpiu.🤣
As irgi rukola megstu labai.
man irgi patinka, bet kaip ją galima graužt? Gi ne kopūsto ar morkos pavidalo.
Šiandien Intemora "nusišneka". Pirmiausia valų kalba, paskui graužimu.
Tai gal čiulpiu.🤣
Kramtai arba žiaumoji, nesičiulpia ji.
Pinotija, 06 Rug 2020 - 22:05, parašė: Kramtai arba žiaumoji, nesičiulpia ji.O aš arba graužiu.arba čiulpiu.🙈
O aš arba graužiu.arba čiulpiu.🙈
Tai vadinasi, turi priekinius du kaplius tiktai, su jais ir kramtai. Kitų nėra, tai tik čiulpiasi.
Tiesa, yra keistų žmonių ypatumų, pvz.mb kramto kefyrą arba jogurtą. Kažkaip taip atrodo. Mane nervina labai, negaliu pakęsti.
Jo jo tik du priekinius🤣🤣🤣
Jogurta ir as kramtau, kefyro ne
Jogurta ir as kramtau, kefyro ne
Tai jeigu jogurtas su vaisių ar uogų gabaliukais, tai kramtom, bet turiu galvoje, be nieko.
Šiandien supratau, ko nori tos bitės iš many, einant po liepom, ogi gėliniai kvepalai, pagrindas bijūnai.
Keičiu kelią, kvepalų nekeisiu. Vos išgijau nuo to sąnario skaudėjimo, o pirštas dar šiek tiek papūstas, kurį gerai pašaldžiau su mb- "visažinio daktaro" liepimu.