Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja, ar radai kokią mišrainę?

Bandysiu cukinijas su ciberzole :)

Atsakyti

Pas mus atėjo nauja mokytoja dirbti.ir ji į visas .Ponia Aldona,ponia Onute.kažkokia  keista reakcija ,per tas ponias ,ji kažkaip save nužemina ir į ją nieks rimtai nežiūri.

Tai jei jau dirba kurį laiką, tai laikas baigt "poniuotis". 

Arba.. nori išlaikyti distanciją.

Tačiau kažkaip nežinau, man tas vadinimasis "ponia" nepaverčia vadinančio žmogaus kažkokiu tarnu ar nužemina. Nu kas per išmislas? . Atseit jei tu "ponia", tai aš ne ponia.

Atsakyti

Bandysiu cukinijas su ciberzole :)

Aš greit vemsiu nuo žodžio CUKINIJA. Jau kaip nusbodo, atrodo aplink tik cukinijos skraido. :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 07 Rug 2020 - 21:49, parašė: Tai jei jau dirba kurį laiką, tai laikas baigt "poniuotis". Arba.. nori išlaikyti distanciją. Tačiau kažkaip nežinau, man tas vadinimasis "ponia" nepaverčia vadinančio žmogaus kažkokiu tarnu ar nužemina. Nu kas per išmislas? . Atseit jei tu "ponia", tai aš ne ponia.
Jinai nori įtikti ir patikti.tik kažkaip atvirkščiai gaunasi per tas ponias.
Atsakyti

Pinotija, 07 Rug 2020 - 21:50, parašė: Aš greit vemsiu nuo žodžio CUKINIJA. Jau kaip nusbodo, atrodo aplink tik cukinijos skraido. :D
Aš iš vis nesuprantu jų kaip maisto.kažkoks priedas,nežinau kaip įvardint.o jau knisalynės...nebent koks dieviškas skonis būtų,o jinai  iš vis be natūralaus  skonio.
Atsakyti

Jinai nori įtikti ir patikti.tik kažkaip atvirkščiai gaunasi per tas ponias.

Nebent 'poniuoja" savo bendraamžes. Tai keistai skamba. 

Atsakyti

Madam prapuolus, uzmaciau FB, kad monstera didele nusipirkus, dauginimu domisi.. 

Atsakyti

Pinotija, 07 Rug 2020 - 21:57, parašė: Nebent 'poniuoja" savo bendraamžes. Tai keistai skamba.
Visas padriad, nu nepatinka taip mūsų kolektyvui. Reik sakyt,ei Aldut,nu kokia suknekė graži,eina sau..atridai super,tada aokabint per pečius ir dar ką nors,pvz,.: varom pietaut.o su tom poniom,tai ji kažkaip save nužemina,dar akytes nuleidus,tai dar apšaukia tada lrie progis,nu Božena,ko čia prirašytą lentą palikai ir pan🙈
Atsakyti

Mergos, jūs ką savo FB grupėje sėdit? Tai nėra prasmės čia rašyt?

As tai kaime sedejau, o ten interneto ner....praktiskai.

Atsakyti

Aš greit vemsiu nuo žodžio CUKINIJA. Jau kaip nusbodo, atrodo aplink tik cukinijos skraido. :D​ 
Nesupratau.... O kas su jom blogai? Gera darzove siaip.

Zmones kugeli kepa. Sako skanu lb.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 rugpjūčio 2020 - 21:24

Jau geriau tas didziulis grybas, kur kepem keptuvej, bent  grybo kvapa turi. 

Atsakyti

Nesupratau.... O kas su jom blogai? Gera darzove siaip.

Zmones kugeli kepa. Sako skanu lb.

Nu cukinijos ir cukinijos, atrodo šią vasarą nieko daugiau nėra.

Tiesa, pas mane irgi yra "derlius": viena cukinija svarmens formos. Ir vienas moliūgas, kuris dar auga. :)​ Iš visų dėtų pastangų.

Kiti 4 augalai, nežinau net kas tokie, žydi, gal moliūgai, bet vaisių taip ir neužmezgė.

Atsakyti