Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

A tai nors viens moliugelis bus? 

Atsakyti

A tai nors viens moliugelis bus? 

Vienas vargšelis bus.. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu tai susipjaustysi, uzsisaldysi, sriuboms uzteks. Uztai lapai grazus :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 08 07, 23:39)
<p>A tai nors viens moliugelis bus? </p>

Nu bet tai, ar moliūgas, ar cukinija, tas pats , skiriasi ką pridėsi
Atsakyti

Madam prapuolus, uzmaciau FB, kad monstera didele nusipirkus, dauginimu domisi.. 

O jei būčiau papostinus, kad su vyru skiriuosi, čia irgi išnešus būtum? :D 

Nedingus. Paskaitau, tik kažkaip tas laikas lekia taip, kad matau tik pirmadienį-penktadienį.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 08 08, 08:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72691482" data-time="1596827185"><div><p>Madam prapuolus, uzmaciau FB, kad monstera didele nusipirkus, dauginimu domisi.. </p></div></blockquote><p>O jei būčiau papostinus, kad su vyru skiriuosi, čia irgi išnešus būtum? biggrin.gif </p><p>Nedingus. Paskaitau, tik kažkaip tas laikas lekia taip, kad matau tik pirmadienį-penktadienį.</p><p></p>

Man jau atrodo atrodo ,kad pazinus kai kurias temos ponias mes gavom kazkoki kaino zenkla. Laikas pasikeist feisbukus ,jutubus ir linkedinus.
O kad keliavimas ir keliones su visam pasikeis ,tai buvo pranassyste ,kuri issipilde.
Ir intemora su selija, nesat jus tokios fainos ir nepakartojamos,kaip virga sakydavo. Ji tai tikrai nepakartojama, o jus deja nuobodzios senos bobos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 rugpjūčio 2020 - 08:29

Kad net man tos monsteros norisi.visi tik jas perka ir perka.kai sutvarkysim svetainę ,tai gal reiks įsigyt.visi su monsterom,kaip aš būsiu be monsteros.aš ką ryža🤓

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugpjūčio 2020 - 08:31

Kelionės atsistatys.nebus tas virusas amžinas.kaip nieko amžino nėra.(arba bus vakcina išrasta,sako,kad jau greitai),tame tarpe ir jaunystės🤣

Atsakyti
siaip didziausia problema dabar svietimas. Girdejau gandus,kad kiekvienos mokyklos direktorius spres kaip bus. Lankymas ar distancinis. O tai cia jau jie tie gerai apmokami ,kad sprest tokius dalykus?
O zmones gerai pasivazinejo pries rugsejo pirma. Itariu kad bus idomu.
Atsakyti

siaip didziausia problema dabar svietimas. Girdejau gandus,kad kiekvienos mokyklos direktorius spres kaip bus. Lankymas ar distancinis. O tai cia jau jie tie gerai apmokami ,kad sprest tokius dalykus? O zmones gerai pasivazinejo pries rugsejo pirma. Itariu kad bus idomu.
Manau, sunkiausia bus pirmokėlių mamoms, jei teks mokytis nuotoliniu. Dičkiai, tai ir mokymo principus jau žino, ir gadžetus visus valdyt moka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 08 rugpjūčio 2020 - 08:50

Parsinešus sudėtingo darbo, turiu per šnd pagimdyt. Tai vietoje normalaus laiko leidimo, sėdėsiu prie kompo. Tik tiek, kad lauke, ne trioboj.

Atsakyti

Man jau atrodo atrodo ,kad pazinus kai kurias temos ponias mes gavom kazkoki kaino zenkla. Laikas pasikeist feisbukus ,jutubus ir linkedinus.
O kad keliavimas ir keliones su visam pasikeis ,tai buvo pranassyste ,kuri issipilde.
Ir intemora su selija, nesat jus tokios fainos ir nepakartojamos,kaip virga sakydavo. Ji tai tikrai nepakartojama, o jus deja nuobodzios senos bobos.

Tai mums visoms  iki Virgos toli, net nesilyginam :D

Atsakyti