Oho koks grožis, o šalia kokie augaliukai?
Oho koks grožis, o šalia kokie augaliukai?
Salia paprastos citrinos, mama sudaigino, bet neauga jos pas mane, kazkas netinka joms.
Penkiasdesimtmecio proga vaikai buvo padovanoje citrinmedi kinkana, aplipusi vaisiais. Tris metus puikiai augo, zydejo, vaisius vede. Sia ziema pradejo ruduot lapai ir krist. Liko stiebai. Jau norejau nukaroyt, arba ismest. Pyst, sios vasaros pradzioj ir pavare nauju lapu. Turbut todel, kad i sveciu kambari isnesiau.
Bet tokia nedickais lapais,o pas mane lapas kaip dvi petelnės
Madam pareis veliau, 08 Rug 2020 - 12:25, parašė: Bet tokia nedickais lapais,o pas mane lapas kaip dvi petelnėsTai cia kita rusis visai. Monstera monkey. Dar grybu turiu

Dar monstera variegata man ziauriai grazi.
https://m.delfi.lt/v...php?id=84946781
Cia pasiulymas Pinot, kitam pavasariui
Aš ir pagalvojau, kad sodinčiau vien kokiai vietai papuošti tuos moliūgus. Pas vieną mačiau pasodintus tokio didelėje bačkoje ir jie taip gražiai leidosi žemyn.
Pas mane tai gausiai žydi, bet žiedai tušti. Sakiau, kitais metais sodinsiu su levanda, kuri yra kaip kamanių krūmas. Gal apdulkins ir moliūgus šalia.
na, bet nesu patyrus daržininkė, tai čia tokie pasvaičiojimai.
Siemet pas daug ka taip. Dar gali but pernelyg velyva rusis, nes ir taip nusivelino viskas pora sav
Pas mane orchidejos vazone buvo priaugusiu[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=267868"]IMG_20200808_123202.jpg[/url]Tai cia kita rusis visai. Monstera monkey. Dar grybu turiu

Ka gaminat?
Pas mus grybu sriuba.
Lb super gavosi.
Vakar radom keleta makavyku, lepsiuka, pora umedziu ir kalpoka
Sriubai pats tas.
O vakarienei idaryti moliugiukai
Kaime isskyniau cukinijas, kad naujos augtu. Siemet kokiu 20 pardaviau

Parodyk moliugiukus, kai padarysi

Aš tai nieko.sode sėdžiu ,mamos balandėlių prikirtau.vakare vyras karbonadų pakeps.
Sakė eis su kaimyne grybaut ir klausė ar nenoriu,sakau,ačiū ne .bet jei ras,bulvių išvirsiu.