Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 13 Rug 2020 - 18:00, parašė: Ir mes dauguma užaugom belekur lakstydami su raktais ant kaklo.
Aš tai sirgdavau daug.bet tai lakstydavau aišku,su tuo raktu. Bet tai rūpindavosi manim,mama biuletenius imdavo ir pan.nežinau, jei tektų kitokiom sąlygom augti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 rugpjūčio 2020 - 17:05

Visi lakste absoliuciai. Mano raktas tai buvo ne po kaklu, o po vazonu :D​ 

Atsakyti

Perdaug trydalioji tu del Drakoniuko, butu uz ja mazeznis vaikas, tai netriedaliotum. 

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Rug 2020 - 18:04, parašė: Visi lakste absoliuciai. Mano raktas tai buvo ne po kaklu, o po vazonu :D
Tai ką aš žinau ir dabar nieks užrakintų nelaiko.😁 Lakstė ir maniškės,tik drakžniukas kažkaip kitaip,bet tai kažkaip aplinkybės tokios susidarė.senukų name gyvenom,mokykla toli,reikdavo važiuot,ir dabar nėr kur jai eit.su katinais žaidžia ir tam baseine murkdosi...gal kokią bacilą ten pasigavo.bet tai ploviau nesenai su soda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 rugpjūčio 2020 - 17:09

*** Sėlija, 13 Rug 2020 - 18:06, parašė: Perdaug trydalioji tu del Drakoniuko, butu uz ja mazeznis vaikas, tai netriedaliotum.
Tai aišku,kad taip!!! Kai gimė drakoniukas mygam nustojau dėl surūgėlės triedaliot.😁 Dabar viskas ,ratas užsidarė.😁

Jau beveik suprantama pasidarė,kad vyro  32metų brokis  vis dar "mažylis"🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 rugpjūčio 2020 - 17:23

Kokį filmą dabar žiūriu"košmarą guobų gatvėj"🙄

Atsakyti

Kokį filmą dabar žiūriu"košmarą guobų gatvėj"🙄

Ojej tą seniena? Aš atsimenu kaip ji žiūrėjom su drauge šventojoje auksinių kopų poilsinės kino salėj. Man buvo 11m, klykėm iš siaubo ir paskui kelias naktis bijojau miegot 🤣

Atsakyti

GAILE*, 13 Rug 2020 - 18:33, parašė: Ojej tą seniena? Aš atsimenu kaip ji žiūrėjom su drauge šventojoje auksinių kopų poilsinės kino salėj. Man buvo 11m, klykėm iš siaubo ir paskui kelias naktis bijojau miegot 🤣
Tą patį.tai ne specialiai,o per kabelinę. Mes esam.siaubo filmų fanai,tai dažniausiai ir įjungta būna miegamajam pas mus. O visokių kanalų turim.ir strach ,ir užas ir kinoužas ir šokiruščeje.😁 Tai va rodo,kažkokia nostalgija apėmė😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 rugpjūčio 2020 - 18:13
Aš nesenai žiūrėjau filmą "Kalifatas". Patiko.Žiūrėjau neatsitraukdama visas serijas. Gall kuriai ir patiks, rekomenduoju smile.gif

Laukiu ir aš kada prasidės mokslo metai, mano panelė ir visai baigia nuo civilizacijos atprasti.

O maži vaikai, maži vargai. Atrodo užauga, bet ....Tai nelaimingos meilės, tai kokia silpnybė aplanko. Karais skausmo, atrodo, dar daugiau kai vaikas užauga

Atsakyti

*Svajokle*, 13 Rug 2020 - 19:09, parašė: Aš nesenai žiūrėjau filmą "Kalifatas". Patiko.Žiūrėjau neatsitraukdama visas serijas. Gall kuriai ir patiks, rekomenduoju smile.gif Laukiu ir aš kada prasidės mokslo metai, mano panelė ir visai baigia nuo civilizacijos atprasti. O maži vaikai, maži vargai. Atrodo užauga, bet ....Tai nelaimingos meilės, tai kokia silpnybė aplanko. Karais skausmo, atrodo, dar daugiau kai vaikas užauga
Ai ,žinok man ne.man tik baisu kai skauda ,serga, prisigalvoju visko. O ten meilės seilės,tai išgyvenami dalykai.ten neprisinervuosi dėl to.visokių psichologinių problemų turim ir maži ir dideli.tai man.tik bile sveikas vaikas,o visa kita sutvarkoma.ar susitvarko.
Atsakyti

Vaikai uzauga, tada tevai susensta ir reik jais rupuntis. Kai tevai numirsta, mes patys susenstam ir vel problemos.. 

Atsakyti

Ai ,žinok man ne.man tik baisu kai skauda ,serga, prisigalvoju visko. O ten meilės seilės,tai išgyvenami dalykai.ten neprisinervuosi dėl to.visokių psichologinių problemų turim ir maži ir dideli.tai man.tik bile sveikas vaikas,o visa kita sutvarkoma.ar susitvarko.

Nesakyk... visokiais persalimais tai serga ir pasveiksta.. veliau gali didesniu problemu but.. 

Atsakyti