Kokio amžiaus sūnus?
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 08 13, 19:58)
<p>Mano sunu irgi teko traukt is priklausomybes, teko samdyt advokatus, kad isteisintu po avarijos, bet dziaugiuosi, kad viskas susitvarke, atsirado atsakomybe ir sveikas protas. </p>
Kokio amžiaus sūnus?
DBar galvoju mano brolis iki 16metų valgė tik picas,dešreles ir varškės apkepus.bet taip stabiliai.daugiau nieko.ir niekad nebuvo jokių bėdų su pilvu.
*Svajokle*, 13 Rug 2020 - 19:45, parašė: Na aš tik palyginu, kad su mergaitėm problemų neturiu, bet sūnus.Vis nerime..Gal nurimsiu kiek tik kai kokią merginą susiras, bet kuo toliau tuo labiau rimtesnių draugysčių nėrO jis atskirai gyvena?ir iš kur taa nerimas?kuo jis neramina?
Nu vat aš su tuo drakoniuku kažkokia išprotėjus,nežinau gal tas dantis man nervus ištampė,
Dabar vėl kažkas su pilvu.nepamenu,kad taip bijočiau dėl kitų.palikdavau gi kaime,drėgmėj,be patohumų ir nieko neatsitiko.drakoniukas tai mygam kokią infekciją gautų .o gal tik taip atrodo.
QUOTE(Intemora @ 2020 08 13, 20:11)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72692995" data-time="1597337137">*Svajokle*, 13 Rug 2020 - 19:45, parašė: Na aš tik palyginu, kad su mergaitėm problemų neturiu, bet sūnus.Vis nerime..Gal nurimsiu kiek tik kai kokią merginą susiras, bet kuo toliau tuo labiau rimtesnių draugysčių nėr</blockquote> O jis atskirai gyvena?ir iš kur taa nerimas?kuo jis neramina?
Tik dabar pradėjo gyvent atskirai. Kol gyveno namie viskas buvo lafa jam.
*Svajokle*, 13 Rug 2020 - 20:22, parašė: Tik dabar pradėjo gyvent atskirai. Kol gyveno namie viskas buvo lafa jam.Aš tai jaučiu lygiai tą patį ką ir Gailė,man lengvėja su metais.kas ten bebūtų,bet tai kai mažas vaikas serga,man basiai baisu,o jei dar grasina viaus planus sugiaut ,tai dae ir pikta ant viso pasaulio.
GAILE*, 13 Rug 2020 - 20:26, parašė: Duok nospos tabletę ar spazmomen. Gal ji pas tave aplamai linkusi į psichosomatinius skausmus?Nežinau,lyg ir ne
QUOTE(Intemora @ 2020 08 13, 18:59)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72692969" data-time="1597332797">GAILE*, 13 Rug 2020 - 18:33, parašė: Ojej tą seniena? Aš atsimenu kaip ji žiūrėjom su drauge šventojoje auksinių kopų poilsinės kino salėj. Man buvo 11m, klykėm iš siaubo ir paskui kelias naktis bijojau miegot 🤣</blockquote> Tą patį.tai ne specialiai,o per kabelinę. Mes esam.siaubo filmų fanai,tai dažniausiai ir įjungta būna miegamajam pas mus. O visokių kanalų turim.ir strach ,ir užas ir kinoužas ir šokiruščeje.😁 Tai va rodo,kažkokia nostalgija apėmė😁
Ir kalnai turi akis, matei?
Mes ir siaubiakų fanai

Lemtingas posūkis
Kokio amžiaus sūnus?
25 dabar.