Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O kur čia taip ji demonizuoja? Gal TD? 

Aš seniai TD nebeužsuku, ten niekas neverda. Panaši į burbulų tema, su palinkčiojimais viena kitai.

Netiesa. Aš niekad niekam nelinkcioju ir neketinu to daryt.

Beje, moterų stovykloje gavau iš visų daug pagyrimu už drąsą. Ten buvo užduotis tokia, sakyt komplimentus ne už išvaizdą 😄 ir nemeluoti, o argumentuot. Tai įdomu buvo, kokias savybių nepažįstamos moterys viena kitoj įžvelgė per 2 dienas

Atsakyti

Ojej tik ne tai. Fui fui fui nieko nėra labiau neestetisko nei tos akių šluotos

Nesakyk. A matei dabartines? Atėjo bendradarbė, kuri nesidažo visiškai, prisilipdžius, tai pasakiau, o, tušą pagaliau įsigijai. Nesimato nieko, tik paryškinta. O dirbtinius kailius dedasi tam tikros gražuolos. Tai tos vienur depiliuoja, kitur klijuoja. Dar baisiau už blakstienas tie meškos kailio antakiai.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 19 Rug 2020 - 20:25, parašė: Nesakyk. A matei dabartines? Atėjo bendradarbė, kuri nesidažo visiškai, prisilipdžius, tai pasakiau, o, tušą pagaliau įsigijai. Nesimato nieko, tik paryškinta. O dirbtinius kailius dedasi tam tikros gražuolos. Tai tos vienur depiliuoja, kitur klijuoja. Dar baisiau už blakstienas tie meškos kailio antakiai.
Tik tokias ir turiu galvoje.tikrai ne tas šluotas. Tikrai yra gražiai ir estetiškai padarytų.
Atsakyti

Nesakyk. A matei dabartines? Atėjo bendradarbė, kuri nesidažo visiškai, prisilipdžius, tai pasakiau, o, tušą pagaliau įsigijai. Nesimato nieko, tik paryškinta. O dirbtinius kailius dedasi tam tikros gražuolos. Tai tos vienur depiliuoja, kitur klijuoja. Dar baisiau už blakstienas tie meškos kailio antakiai.

Mačiau, man negražu ir nenatūralu. Tušu padažytos savos daug geriau 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 08 19, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72695035" data-time="1597848487"><div><p>Siaip tai dabar ten pienes tema vartotojo įkelta nuotrauka
Su kuo ir sveikinu ir be ironijos,o piene neisdygo dykumoje ,ji atejo is SM.
O limcamcos postas man nuskambejo izeidzianciai. Bet ai tiek to.
Svarbiausia as visada buvau uz taika. Bet aiskiai karo deive ir dievai dabar padeti valdo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>  pamiršo susikaičiuoti, kiek ten jų iš SM. Būtų juokinga, paskaičiavus, kiek jų nėra iš SM.</p><p>Bet šiaip,  biggrin.gif  biggrin.gif niekas ten lojalumo priesaikos SM nedavė, ir  visos turi teisę daryt ką nori.</p><p>Deivės jūs, deivės. biggrin.gif </p><p>O šiaip tai tu norėdama taikos, visad sukeldavai karą, ar bent jau nesantaiką.</p><p>Gal kažkuo teisingas tas posakis  si vis pacem   para bellum. Įsiminė kažkada.   smile.gif</p><p></p>

хоть бог и запретил дуели ,но к шпаге чувстбую талант biggrin.gif
Na va, tas vertejas blogas, cia ne as ta klaida padariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 rugpjūčio 2020 - 19:33

Tik tokias ir turiu galvoje.tikrai ne tas šluotas. Tikrai yra gražiai ir estetiškai padarytų.

Tu kažkada fb savo foto buvau įdėjus su priaugintom. Sory, atrodė baisiai

Atsakyti

GAILE*, 19 Rug 2020 - 20:32, parašė: Tu kažkada fb savo foto buvau įdėjus su priaugintom. Sory, atrodė baisiai
Gaoi būt.bet ne ten dėjosi ji ,kur aš. Man tada irgi nepatiko.arba technologijos patobulėjo.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 rugpjūčio 2020 - 19:41

Bet tai ką tu ten matei aš nežinau, aš nesupratau.tai gal nematei to žmogaus,kurį aš mačiau.aš nesupratau ,kad ten netikros.

Atsakyti
Cia siaip is mizantropiskos pozicijos- jei reikia ilgiau pabut su kauke ir akiniais , tai tos blakstienos labai ne i tema , turbut.
Atsakyti

Cia siaip is mizantropiskos pozicijos- jei reikia ilgiau pabut su kauke ir akiniais , tai tos blakstienos labai ne i tema , turbut.

Kodėl? :D 

Kaukė, virš kaukės paukščio plunksnos tik mirkt mirkt. Gal gerai padarytos ir kaukės viršų mirksint dengtų. Gražu gi. :D 

Atsakyti

mano blastienos tai ne kažkokios, dar ir į šviesumą, jei nedažyčiau. Bet niekaip savęs neįveikčiau. Yra du dalykai, tie paukščio nagai ir paukščio plunksnos, kurių ir primokant neimčiau.

Tiesa dar lūpų nepūsčiau.

Yra geri tušai blakstienoms, man užtenka. YSL pvz, o kad ir bourjois, visai papigiai, o daro gražiai.

Atsakyti

Kodėl? :D 

Kaukė, virš kaukės paukščio plunksnos tik mirkt mirkt. Gal gerai padarytos ir kaukės viršų mirksint dengtų. Gražu gi. :D

🤣 oi prisižiūriu tokių 

O žiauriausia kontrastas tarp tų priklijuotu ir apatinio voko, kur blakstienos savos, šviesios, jų net nesidazo tada, nes gi ir klijuoja tam, kad nereiktų makiažo visai. Esu mačius priaugintus viršutinės juodas ir savas ryzas apatines

Nepykit visos kam gražu, man tai ši mada neestetiška, netgi komiška. Kaip ir tie ryškūs permanentiniai antakiai bei anties lupos

Atsakyti