Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jei silpnos, tai pamatytum, kaip atrodo jas nuėmus - absoliuč jokių. Net padažyt nėr ką. O ant silpnų ir ne kažką teužlipdysi, juk sava blakstiena turi atlaikyt pridėtinę.

Gailė, kai didelė natūralistė, tai jai jau pats faktas, kad kažkas pridėta "negražu", iš principo ir žinom, kad ginčytis neverta.

Nu kodėl, gi beveik kasdien esu su makiažu, turiu vokų permanenta, lakuoju nagus geliu, dažau plaukus. Nesu aš natūraliste manau. Naturalistes pina žilas kasas ir nesidazo nieko

Atsakyti

Tukrai visokius išbandžius .gerus ir brangius.nu neuū 100eurų,bet 20 pvz.

Bandyk kokia pudra prieš dažymą papudruit blakstienas. Arba kad ir šešėliais 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 19 Rug 2020 - 22:08, parašė: Jei silpnos, tai pamatytum, kaip atrodo jas nuėmus - absoliuč jokių. Net padažyt nėr ką. O ant silpnų ir ne kažką teužlipdysi, juk sava blakstiena turi atlaikyt pridėtinę. Gailė, kai didelė natūralistė, tai jai jau pats faktas, kad kažkas pridėta "negražu", iš principo ir žinom, kad ginčytis neverta.
Nu prilipdė kažkaip ,nenukrito.
Atsakyti

Nu kodėl, gi beveik kasdien esu su makiažu, turiu vokų permanenta, lakuoju nagus geliu, dažau plaukus. Nesu aš natūraliste manau. Naturalistes pina žilas kasas ir nesidazo nieko

Aaaaa, nežinojau. Tai jau ir permanentas suteikia pasidažymo efektą. Aš tai be nieko "ant veido", tai tenka tepliotis, tik nagus turiu. Bet ne vanago, natūralaus ilgio ir jie labai man patogu. 

Atsakyti

Aaaaa, nežinojau. Tai jau ir permanentas suteikia pasidažymo efektą. Aš tai be nieko "ant veido", tai tenka tepliotis, tik nagus turiu. Bet ne vanago, natūralaus ilgio ir jie labai man patogu. 

Taip, voko pravedimas tikrai žvilgsniui priduoda gyvumo. Ir makiažą daryt tada greičiau, nereik kaskart preciziskai stengtis nenukreivaliot pieštuku. Rekomenduoju, verta

Atsakyti

Aš tai turiu tik antakius permanentinius ir plaukus dažytus. Tai aš kaip ir didžiausia natūralistė tamstų tarpe?

Nors antakiai tai labai natūralūs ir jau baigia savo galiojimo laiką, išlaikė 2 metus.

Atsakyti

Taip, voko pravedimas tikrai žvilgsniui priduoda gyvumo. Ir makiažą daryt tada greičiau, nereik kaskart preciziskai stengtis nenukreivaliot pieštuku. Rekomenduoju, verta

gal verta, bet aš labai jautri skausmui. O jei dar tas plonas vokas būtų  kažkiek laiko draskomas su adata, tai neatlaikyčiau turbūt.

Viską nusipiešiu kokybiška kosmetika iš ryto.

Atsakyti

Nu gal aš vaiką labai išlepinau, kai nemiega tai aš su ja turiu užsiimt, kitaip rėkia. O rėkimo nepakenčiu, tai nešioju, žaidžiam, žiūrim ir t.t. viena ji nebūna praktiškai. Kažkiek gultuke pabūna, nu bet tada aš arba darau valgyt, arba lekiu į dušą, arba kažką valau, tvarkau. 

Dar verdu jai košes, plaunu buteliukus, važiuojam kažkur. 

Sm paskaitau dažniausiai tik vakare vaiką užmigdžius. Arba nebepaskaitau. 

Neįsivaizduoju kokie namai būtų, jeigu jai užmigus ne tvarkyčiausi, o telefone sėdėčiau. Visai nieko nepasidaryčiau 🙄

Atsakyti

Aš tai turiu tik antakius permanentinius ir plaukus dažytus. Tai aš kaip ir didžiausia natūralistė tamstų tarpe?

Nors antakiai tai labai natūralūs ir jau baigia savo galiojimo laiką, išlaikė 2 metus.

Nieko neturiu, tad neatimsi iš manęs šio titulo 🤭😌

Atsakyti

Nu ką tu? Aš jokių tiuningų neturiu. Tik nagai ir plaukus dažau. Bijau tų permanentų ir ryškių antakių, pravodkes ir antakius rusvai paišausi, nemėgstu ryškiai. Ir tai, kai į darbą einu. Šiaip tai visai tingiu tepliotis.

Atsakyti

LavinaX, 19 Rug 2020 - 22:27, parašė: Nu gal aš vaiką labai išlepinau, kai nemiega tai aš su ja turiu užsiimt, kitaip rėkia. O rėkimo nepakenčiu, tai nešioju, žaidžiam, žiūrim ir t.t. viena ji nebūna praktiškai. Kažkiek gultuke pabūna, nu bet tada aš arba darau valgyt, arba lekiu į dušą, arba kažką valau, tvarkau. Dar verdu jai košes, plaunu buteliukus, važiuojam kažkur. Sm paskaitau dažniausiai tik vakare vaiką užmigdžius. Arba nebepaskaitau. Neįsivaizduoju kokie namai būtų, jeigu jai užmigus ne tvarkyčiausi, o telefone sėdėčiau. Visai nieko nepasidaryčiau 🙄
Nežinau ,aš visą dieną namie sedėdavau.tai tą ,tai aną,kasdien po truputį ir tvarka.košes irgi virdavau.

Taigi ne daržus ravėdavau kaime be patogumų.

O vaikai visokie buvo,viena tokia,kita kitokia ir dantys ir pulilvukai ir namie ne vienas vaikas,bet jau ko ko ,o paskaityt tel visada rasdavau laiko.atrašyt irgi.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 rugpjūčio 2020 - 21:42

Mano tai tušas išdžiuvo,pirkau kitą šian.

Atsakyti