Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Reikėtų kažkaip,bet ji tokia rėksnė, neapsikenčiu to rėkimo, dėl to ir būnu nuolat su ja ir kartu viską darom. Nes tik nueik ir rėkia

Tai tegul rėkia.

Atsakyti

Tai tegul rėkia.

Aha  :lol:  

Atsakyti
Aš Moną suprantu.Mano pirmas vaikas buvo lb neramus.Jis tiesiog ištisai rėkdavo. Kai buvo penki mėnesiai nuvažiavau pas tėvus, mama naktim žiūrėjo dvi savaites.Tik po kurio laiko sakė kad labai pavargo, naktį vaikas nubunda, nuramina, viena koja nespėja į lovą įkelt ir vėl reikia eit prie vaiko.Aš tiek pervargdavau su juo...Naktim vyras keldavos nes aš per dieną zombiu virsdavau.Vaikas toks buvo iki metų dviejų mėnesių.Paskui staiga viskas pasikeitė. Mažają augindama ir SM forumam laiko turėjau, ir kursinius sudentams rašiau..Nes laiko turėjau laisvo daug.
Ne visi vaikai vienodi.
Atsakyti

Mano mazius rėkdavo irgi ištisai. Lb neramus buvo. Aprimo irgi mazdaug nuo metų, kai vaikščioti pradėjo normaliai 

Atsakyti

Sakau, kai pasodini i vaikstyne, vaikas yra mobilus, nusiiria, kur nori, palieka motina ramybej. Ir uzmigdavo toj vaikstynej uzsikniaubes, tada nunesdavau i lovyte. Man tai geriu geris ta vaikstyne buvo.

Atsakyti

Virsta vaikai lb dažnai su Vaikstyne, Selija. Tikrai nesaugu palikt. Geriau ant grindų ant dekiuko. 

Atsakyti

Nu gal mažoka dar moniukė tai vaikštynei.

Atsakyti

Mano nei vienas nevirto, nei karto.Net neisivaizduoju, kokiu greiciu ir kaip reikia lekt vaikui, kad nuvirst. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 rugpjūčio 2020 - 07:56
Kad vaika atpratint nuo komandu riksmu yra metodai ir technikos. Bet sikart kazkaip naudosiuos pinot patarimais- nepatarinet kai nieks nepraso biggrin.gif
Atsakyti

Greit bus Lavinaxui taip: :D

Atsakyti

Man taip ir buvo, maniežas, fotelis, komoda. Kai pamačiau vaiką ant komodos keturiom, vos nenualpau. Nuo mažų dienų jis vis ką nors iškrėsdavo, anksti pradėjo sėdėt,ropoti, vaikščioti,  hiperaktyvumas ryškėjo. Todėl privalėjau turėti akis pakaušyje.

Kartą nusisukau, vaikas sėdėjo ant dekiuko su žaislais, atsisuku, stovi ir pirštu rodo į teliką. Staigmenistas buvo. :D​ 

Atsakyti
Blogiausia ,kad mona patarimu kaip emociskai nepervargti ir gaut kazkiek malonumo is motinystes neklausys. Na nieko ,jos dukra jos irgi turbut neklausys biggrin.gif
Atsakyti