Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu sorry, dėjau Marso kanjonus, kai parašiau koregavimą, nuoroda nebeveikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 19 rugpjūčio 2020 - 23:20
QUOTE(LavinaX @ 2020 08 19, 20:46)
<p>Tos šluotos ir man negražu biggrin.gif bet gal būna tokių, kur nekrenta į akis  hmm.gif </p>
<p>Alta, neturiu aš laiko vaiką augindama visą dieną sm sėdėti, dažniausiai tik kas kelias dienas perskaitau, ką prikalbat. Tai kaip aš galiu veltis į rimtas diskusijas? </p>

Taip ,taip is kur ta alta gali ka nors zinot apie vaiku auginima. biggrin.gif
Atsakyti

Taip ,taip is kur ta alta gali ka nors zinot apie vaiku auginima. biggrin.gif

Ojėj, dabar vėl negerai, prie ko čia tai 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

Sakau, kad laiko neturiu, o ne kad apie vaikus kažko nežinai, ko tu vis prisitaikai sau kažką, kas net neparašyta 🙄🤔

Atsakyti

Ojėj, dabar vėl negerai, prie ko čia tai 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

Sakau, kad laiko neturiu, o ne kad apie vaikus kažko nežinai, ko tu vis prisitaikai sau kažką, kas net neparašyta 🙄🤔

Man tai keista, kad su vienu vaiku taip laiko neturi. Gal kažko susidėliot neišeina? Ir vaikas jau paaugęs, ne mėnesio. Bet jei jau tu ją taip pripratinai, tai ir kankinkis :)​ 

Atsakyti

Diagnoze:per daug rupestinga mama. Va, nustaciau.  :B​ 

Atsakyti

Man voku pravedimai labai skaudejo. Pirmasyk labiau. Bet darysiuosi ir toliau, nes labai verta. Va, melynes ant akiu savaite tai labai kniso, bet ir tai dzin.

Antakiu nesiryztu ir kazin, ar pasirysiu.

Nagu neturiu, daugiau nieko neturiu. 

Atsakyti
Siaip tai paskaicius ypac tevu darzeli ,tas vaiko auginimas ir koncepcija visa jau tapus kazkuo nesuprantamu. biggrin.gif O gilintis nei reikalo nei noro nebera. biggrin.gif
Atsakyti

Neskaitau aš jokių darželių ir t.t. Augo, užaugo. Dabartinės mamos man biškį tokios keistos, aš su vienu vaiku tikrai laiko turėdavau, daba neturi, sunku ir t.t..Bet gal normalu, jei prisipratino ant rankų tampyt, nu tai ką - iki mokyklos :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 08 20, 11:32)
<p>Neskaitau aš jokių darželių ir t.t. Augo, užaugo. Dabartinės mamos man biškį tokios keistos, aš su vienu vaiku tikrai laiko turėdavau, daba neturi, sunku ir t.t..Bet gal normalu, jei prisipratino ant rankų tampyt, nu tai ką - iki mokyklos smile.gif​ </p>

Ne ,dabar jau kol istekes.Monos dukra istekes biggrin.gif
Atsakyti

Ne ,dabar jau kol istekes.Monos dukra istekes biggrin.gif

Nu jo :D Palyginus šiuolaikinių mamų "vargus" su mano laikų vargais, tai juokas jama. Pampersai tik atsiradinėjo, skalbiankė buvo irgi toks a la prabangos dalykas, teko skalbti rankomis viską, košes rankom trinti ir t.t. O dabar tai lafa - skalbt paleidai, košę sublenderiavai, vyras gatavo maisto ir pats nusipirkt gali, jei gamint tingisi.

Atsakyti

Man tai atrodo,kad ay buvau labai rūpestinga mama.dėl koekvieno įtarimo,kad gaaal sloga,dėl atpylinėjimo,dėl bet kokio nukritimo meniausio iš proto eidavau ir visko prisigalvodavau,naktį keldavausi žiūrėt ar kvėpuoja.bet laiko...niekad neturėjau jo tiek,kaip tada.

Nes viską turėjau pampersus,skalbiankę,viryklę,vežimėlį,vyrą ir blenderį.😁

Atsakyti

As irgi labai triedaliodavau del visokiu ligu. Bet kai vaikas sveikas, tai lafa. 

Atsakyti