Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jeigu dabar kelyje jauni žmonės, tai jie ne neturėjo galimybės, nes tada jie arba buvo tik gimę, arba visai negimę, arba kelių metų. Todėl jie prisiminimų negali turėti, nevarykim į lankas.

Na, tai yra kas buvo su tevais, o dabar su vaikais. O jauni neturejo galimybes, nes nebuvo gime, tai dabar vare. 

Beje, gal nustebsi, bet pazistu paaugliu, kurie domisi labai Lietuvos istorija! Net akys blizga

Atsakyti

Nu kai kurie neigia ir žemės formą, tad turbūt nėra ko stebėtis. Neišmanymui ribų turbūt nėra 

Taip taip, ir apie keturis banginius. :) 

O išmanantys - tai tu, žinoma.

Atsakyti

Gal. O gal ir dirba. Negali žinot 

Zvalgyba niekur nedingo. Tik forma pakeite :)

Itin jauciasi bandymai formuoti zmoniu nuomone ta covid19, kaukiu tema, dar rinkimu, valdzios tema (nera uz ka balsuot). Ir...gaunasi :(

Atsakyti

Šita šalis mums  yra pavojinga, ir su dabartine valdžia ir su tuo, kas gali įvykti, besikeičiant santvarkai. Visokeriopai. Gal ne šiandien ar rytoj, bet artimiausiu metu tikrai.

Zinok, manau nelis Rusija, nes ir savu problemu turi :) nereik dar papildomu jiems.

Atsakyti

Istorinė, dar pasakyk genetinė arba kolektyvinė  atmintis. Jau čiuoži į lankas. Jei kam artimas, tai man - ne.
Kolektyvine buna pasamone, bet cia ne apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 rugpjūčio 2020 - 23:16

Zinok, manau nelis Rusija, nes ir savu problemu turi :) nereik dar papildomu jiems.

Rusijai naudingos visos suirutės. Be to, jie turi sutartį dėl savitarpio pagalbos. Tai sugalvos, kad išorės priešų įtaka ir puls  ginti. Arba bet kuo pasinaudos. Savos problemos jiems netrukdo imtis svetimų.

Atsakyti

Rusijai naudingos visos suirutės. Be to, jie turi sutartį dėl savitarpio pagalbos. Tai sugalvos, kad išorės priešų įtaka ir puls  ginti. Arba bet kuo pasinaudos. Savos problemos jiems netrukdo imtis svetimų.

Putinas yra diktatorius, bet jis protingas. 

Nemanau, kad kisis.... Visi protestai taikus. Nu nepaeis gi baltarusu viercho paranojos...

Atsakyti
Labas rytas, merginos.
Įdomi jūsų diskusija. Tik ši tema prie tų, kur labai jautri ir gali baigtis susipykimu smile.gif Sako, tokių geriau neliesti, kaip ir religijos, MP maitinimo biggrin.gif

Man beskaitant, iškilo mintis -ačiū Dievui, kad Islandija nepagalvojo kadaise apie Lietuvą taip skeptiškai. Ir mūsų karta niekada nepamirš, koks jausmas buvo, kai ji mus pripažino ir palaikė. Kiek vilties tai suteikė.

Aš nevažiavau į tą laisvės kelią, bet labai džiugu, kad per 50 000 žmonių buvo. Gal suteiks stiprybės kaimynams, kad dar nepasiduotų, kad ir kitos šalys palaiko.
Lukašenka labai pyksta ant to kelio dalyvių. Tai jau pasako, kad gerai, kad jis įvyko.

O kodėl nėra lyderių -gal yra, tik mes nežinom. Cichanouskajos vyras pvz, o gal ir dar yra kitų.

Atsakyti

O oati Cichaunoskaja buvo? Dėl mano dukrų.Teoriškai aišku,kad jos supranta,juk skaityt moka ir girdėt girdi. Tik manau,kad joms tai daugiau pramoga,pasibuvimas su draugais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 rugpjūčio 2020 - 07:17

O oati Cichaunoskaja buvo? Dėl mano dukrų.Teoriškai aišku,kad jos supranta,juk skaityt moka ir girdėt girdi. Tik manau,kad joms tai daugiau pramoga,pasibuvimas su draugais.

Kiek supratau iš LRT žinių, tai nebuvo. Rodė jos kalbą ir lietuviškai pasakytą AČIŪ. Vietoj tokioj keistoj ji kalbėjo, man susidarė įspūdis, kad ją labai saugo. gal dėl to jos ir nebuvo, kad neleido Lietuvos saugumas pvz.

O dėl tavo mergaičių, aišku, kad supranta. Aš turiu 14,5 metų ir 11 metų mergaites. Viską jos supranta. O kad smagu ir pramoga visai gavosi, tai normalu. Taip ir daugeliui buvo, manau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 24 rugpjūčio 2020 - 07:46

Vat jei pora simtu euru kas butu dave uz pastovejima toj grandinej, tai atsirastu tie skeptikai greit ten. Katriems kapeika greit politines paziuras patvarko. 

Atsakyti

*** Sėlija, 24 Rug 2020 - 09:16, parašė: Vat jei pora simtu euru kas butu dave uz pastovejima toj grandinej, tai atsirastu tie skeptikai greit ten. Katriems kapeika greit politines paziuras patvarko.
Nu žinok,aš tai šiaip nevariau,kažkiek dėl coronos,kažkiek tingėjau,bet už pora šimtų pakelčiau subinę.😁

P S.pabūsiu skeptike,bet nieko ten nebus,manau.

Gal klystu..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 rugpjūčio 2020 - 08:34