Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Iš kurių komentarų?

Pilnas fb

O ir madam čia puikiai pasireiške tam amplua

Atsakyti

Na taip, mes žinom. Pvz Lietuva gali iliustruot

Na va, LT baigėsi gerai. Tai ko kartas nuo karto zyzi, kad sovietmečiu nebuvo blogai, kad LT atlyginimai maži ir pan. ? Tai vadinasi, tavo atveju  "neiiliustruoja"? :D​ 

Atsakyti

O tai čia lietuviai dės tą tašką? 

Kartoju - lietuviai (ne visi)  morališkai palaiko kaimyninę tautą, kad jiems užtektų stiprybės dėt tašką. 

Atsakyti

Pilnas fb

O ir madam čia puikiai pasireiške tam amplua

Nematau nieko, dėl ko negalima neturėti savo nuomonės. Ir nieko tokio ji nepasakė.

Atsakyti

Na va, LT baigėsi gerai. Tai ko kartas nuo karto zyzi, kad sovietmečiu nebuvo blogai, kad LT atlyginimai maži ir pan. ? Tai vadinasi, tavo atveju  "neiiliustruoja"? :D 

Aš niekada gyvenime nesu zyzus kad sovietmečiu nebuvo blogai. Niekada. Prašau manęs nešmeižt. Tokio absurdo nesakiau ir nesakysiu niekad gyvenime. Nzn su kuo čia mane painioji. 

Atsakyti

Nematau nieko, dėl ko negalima neturėti savo nuomonės. Ir nieko tokio ji nepasakė.

Tai lai turi. O kiti turi nuomonę apie tokią "nuomonę". Ir nebijo pasakyt 

Atsakyti

Kartoju - lietuviai (ne visi)  morališkai palaiko kaimyninę tautą, kad jiems užtektų stiprybės dėt tašką. 

Tavo kartojimas matyt tęsis dar porą dienų. 

Lietuviai pasiilgę renginių, o juos prieš rinkimus organizuoja politikai. nenustenbsiu, jei išaiškės, jog organizatorius eis į seimą. Tokia bus netikėta žinutė.

Atsakyti

Pakeisi. Ir šimtai istorinių įvykių tą įrodo.
Tiesiog zmones nebebadauja LT jau seniai.  Net absoliutus bomzai...

Normalu, kad lieka vietos ir aukstesnio lygio poreikiams.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 rugpjūčio 2020 - 22:41

Tai lai turi. O kiti turi nuomonę apie tokią "nuomonę". Ir nebijo pasakyt 

Tai vadinasi visi turim nuomonę. ir nebijom pasakyt. Kaip šaunu. :D​ 

Atsakyti

Aš niekada gyvenime nesu zyzus kad sovietmečiu nebuvo blogai. Niekada. Prašau manęs nešmeižt. Tokio absurdo nesakiau ir nesakysiu niekad gyvenime. Nzn su kuo čia mane painioji. 

Ar ne? O apie blogus atlyginimus, apie suknistą švietimo sistemą ne tu nuolat zyzei?

Atsakyti

Man lenkai artimesni. Mano ir protėviai iš ten.

Neturi visi galvoti vienodai. Nemėgstu Rusijos, BR ir kai ko kito.

O kai BR savinasi LT istoriją, neigia kai kuriuos istorinius dalykus, kuria savo versijas, tai nieko tokio?

Valdzia ar zmones ta daro?

Siaip sikart suveike tas solidarumas butebt del.panasios situacijos buvusios. Susitapatino zmones. Ejo i ta kelia del baltarusu, bet realiai tai del saves, del.prisiminimu arba, kad tada neturejo galimybes.

Atsakyti

Tavo kartojimas matyt tęsis dar porą dienų. 

Lietuviai pasiilgę renginių, o juos prieš rinkimus organizuoja politikai. nenustenbsiu, jei išaiškės, jog organizatorius eis į seimą. Tokia bus netikėta žinutė.

Ir lb gerai. Pati pirma už jį balsuosiu 

Ar ne? O apie blogus atlyginimus, apie suknistą švietimo sistemą ne tu nuolat zyzei?

Ir ką? Jei džiaugiuosi nepriklausomybe, tai reiškia turiu nematyt kas šalyje blogai? Tai ir vadinama demokratija, kai gali nebijodamas kritikuot sistemos trūkumus. Kai žinai, jog už kritiką ir žodžio laisvę tavęs neuždarys. 

Vat ir Baltarusijos žmones to nori. Ir pasieks tai ankščiau ar vėliau 

Atsakyti